Aan de slag met Snizoo

Met Snizoo bereik je meer

Door je aan te melden op Snizoo kun je meer mensen bereiken en kun je meer klanten aantrekken. Ontdek wat Snizoo voor jou te bieden heeft!

  • Tattoo Shops
  • Rijscholen
  • Tattoo Shops
  • Rijscholen

Wat kost Snizoo mij?

Je kunt jouw tattoo shop gratis aanmelden bij Snizoo. Snizoo biedt verschillende pakketten aan om jouw pagina uitgebreider te beheren.

Beperkt

Het beperkte pakket is gratis. Je kunt hiermee beperkt informatie invullen en je kunt reageren op jouw reviews.

Basis

Met het Basispakket kom je hoger in de zoekresultaten, plaats je foto’s en andere bedrijfsinformatie en staan er geen concurrenten op jouw pagina. Het Basispakket kost je slechts 24 euro per maand.

Professioneel (Aanbevolen)

Met dit pakket heb je alle voordelen van het basispakket. Daarnaast ontvang je € 50,- advertentietegoed per maand. Het Professioneel pakket kost 48 euro per maand.

Wat kost Snizoo mij?

Aanmelden van jouw rijschool bij Snizoo is geheel gratis. Je ontvangt van ons dus nooit een factuur. Op Snizoo kunnen bezoekers direct een les of lespakket boeken.

Les boeken

De prijs die je voor een proef-/intakeles rekent, betaalt de leerling aan Snizoo. Dit bedrag houden wij als vergoeding. Bied je de les gratis aan, dan boekt de leerling twee lessen voor de prijs van één. De rest van de opleiding betaalt de leerling aan jou.

Pakket boeken

De leerling betaalt een klein deel van de pakketprijs (8 procent) aan Snizoo. Dit houden wij als vergoeding. Je hoeft verder niets aan Snizoo te betalen. De rest van de pakketprijs is voor jou en regel je direct met de leerling.

Eerlijk reviews verzamelen

Geen zorgen over nepreviews; er zijn diverse controles en richtlijnen. Daarnaast kun je altijd reageren op jouw reviews en helpen we om ze gemakkelijk te verzamelen.

Nieuwe klanten aantrekken

Dagelijks nieuwe klanten overtuigen, zonder je druk te maken over je posities op Google. Mensen gebruiken Snizoo om te zoeken, te kiezen en een afspraak te maken.

Jouw werk verdient meer

Klanten vertellen hoe geweldig ze jou vinden. Anderen horen dit en gaan vaak online op zoek naar bevestiging. Met reviews haal je dan ook al snel 23% meer klanten uit jouw mond-tot-mondreclame!

Zekerheid voor de toekomst

Het is fijn om te weten dat je ook over een jaar nog klanten hebt. Reviews helpen je hierbij, door ook online een goede naam op te bouwen. 85% van de Nederlanders leest ze immers al.