Over Snizoo

Wat kan ik met Snizoo?

Snizoo wil consumenten en bedrijven helpen bij het kiezen van de juiste dienstverleners. Voordat je een bedrijf kiest heb je veel informatie nodig. Vragen zoals welke kwaliteit kan ik verwachten, wie zitten er bij mij in de buurt en wat kost het, worden vaak gesteld.

Om je bij dit soort keuzes te helpen biedt Snizoo je op drie manieren ondersteuning. Ten eerste is er per branche een informatief gedeelte waar experts artikelen publiceren om de meest voorkomende vragen te beantwoorden. Ten tweede is er een handige zoekoptie waarmee je op basis van jouw wensen naar geschikte bedrijven kunt zoeken. Tot slot kun je per bedrijf informatie vinden en de reviews van anderen lezen.

Wat mag ik van Snizoo verwachten?

Wij geloven dat we eerst goed moeten functioneren in één branche voordat we beginnen aan een volgende. Daarom hebben we op dit moment slechts vier branches, maar zijn we daarin wel heel volledig. Zo heeft Snizoo in deze branches het grootste overzicht van bedrijven in Nederland. Daarnaast is ook de hoeveelheid ondersteunende artikelen over deze branches ongekend. In de komende jaren zullen er geleidelijk meer branches worden toegevoegd.

Is de website gratis?

Ja, het gebruik van de website is gratis. We willen je wel vragen een review te schrijven over het gekozen bedrijf. Op die manier help je andere gebruikers bij hun keuze.

Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de website raden we je aan de veelgestelde vragen te bekijken.