Prijs per uur
Aantal reviews
Mijn ervaring delen

26 rijscholen in Nederland gevonden

Verkeersschool Avanti

9 reviews
RotterdamZuid-Holland
Charell
Mijn ervaring bij avanti in een woord geweldig!.Ik heb gelest bij André, de lessen waren leerzaam ontspannen en leuk! In het begin had ik veel angst maar door de duidelijke uitleg en ontspannen sfeer ging dit al snel voorbij. Elke les weer wat bijgeleerd. Ik raad iedereen aan bij avanti te lessen! Avanti is betaalbaar goede service en ervaren begeleiders. Bedankt... (31-07-2019)

Autorijschool P. Kampschuur

83 reviews
VlaardingenZuid-Holland
Anoniem
Vandaag mijn laatste “les”, met extra veel invoegen op snelwegen en heel veel tunnels bij Peter Kampschuur en ik ben weer helemaal in mijn hum achter het stuur! Na 50 jaar dagelijks autorijden kreeg door een ongeluk een whiplash. Autorijden werd een opgave en ontwikkelde zich zelfs tot een paniekaanval achter het stuur. Mijn zelfstandigheid was in het geding en... (08-01-2018)

Rijopleiding Stip

15 reviews
RijswijkZuid-Holland
Anoniem
Super goed les gehad, en heel snel me rijbewijs gehaald . een hele vriendelijke instructeur . was altijd gezellig in de auto je voelt je erg op je gemak al met al de beste rijschool . (18-09-2017)

Cum Laude

7 reviews
DordrechtZuid-Holland
Eleanor
Leuk maar ben niet geslaagd, de uitleg vond ik net erg goed instructeur noet zo vrolijk deed bijna boos als ik iets fouts deed. Prijs redelijk. (16-12-2013)

Verkeersschool Metro V.O.F.

6 reviews
Den HaagZuid-Holland
Anoniem
Ongeveer 4 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Metro. Je wordt ontvangen met een warm welkom. Er wordt duidelijk aangegeven wat je kan en hoeveel lessen je nodig zou hebben. De instructrice die ik had, was erg flexibel met inplannen, wat erg fijn is. Het was altijd leuk om rijles te hebben en ik ben in 1 keer geslaagd!! (22-03-2014)

Wolf Rijbewijsshop.nl

6 reviews
VlissingenZeeland
Mitchell
Prima les gehad van 2 instructeurs. Ging naar verwachting prima en toen der tijd onwijs leuke tijd met Michel gehad. Geslaagd naar 2 keer afrijden, en nu al jaren lang schade vrij :) Top rijschool! (21-03-2014)

De Lier Verkeersopleidingen

9 reviews
RotterdamZuid-Holland
Felis
Ontzettend goede ervaringen met De lier, ik zou het iedereen aanraden. Ik had het geluk om Soeris als instructeur te hebben. Naast dat hij heel geduldig en duidelijk uitlegt, was het ook nog eens gezellig in de auto. Geen stress, en in 1 keer geslaagd! Wat mij betreft de nummer 1 rijopleiding en de nummer 1 rijinstructeur (19-01-2018)

Rijschool Blad

6 reviews
RotterdamZuid-Holland
Ed
Alweer 24 jaar geleden maar uitstekende rijschool toen aardige instructeur legde alles goed uit en haalde ook in 1 keer me rijbewijs (24-12-2013)
Meer resultaten...