Prijs per uur
Aantal reviews
Mijn ervaring delen

28 rijscholen in Nederland gevonden

V.O.C. Limburg.nl

6 reviews
SittardLimburg
A
Informatie voor ééndaagse scooter rijbewijs snel en correct ontvangen. Mijn zoon Gino heeft vandaag de rijopleiding bromfiets certificaat in één keer gehaald???? Uitleg en les gekregen van een gezellige leuke dame die hem alles goed heeft uitgelegd en hem op een positieve manier heeft gemotiveerd! Dankjewel???? (26-11-2019)

Verkeersschool Avanti

10 reviews
RotterdamZuid-Holland
Anoniem
Heel goede rijschool met veel geduld. Je kan je eigen tempo bepalen en Je wordt niet opgejaagd. Was helemaal top???? (22-08-2019)

Rijschool Uniek

6 reviews
LeidenZuid-Holland
Melissa
Mooie auto’s en goede tarieven (28-10-2019)

Autorijschool P. Kampschuur

83 reviews
VlaardingenZuid-Holland
Anoniem
Vandaag mijn laatste “les”, met extra veel invoegen op snelwegen en heel veel tunnels bij Peter Kampschuur en ik ben weer helemaal in mijn hum achter het stuur! Na 50 jaar dagelijks autorijden kreeg door een ongeluk een whiplash. Autorijden werd een opgave en ontwikkelde zich zelfs tot een paniekaanval achter het stuur. Mijn zelfstandigheid was in het geding en... (08-01-2018)

Rijopleiding Stip

15 reviews
RijswijkZuid-Holland
Anoniem
Super goed les gehad, en heel snel me rijbewijs gehaald . een hele vriendelijke instructeur . was altijd gezellig in de auto je voelt je erg op je gemak al met al de beste rijschool . (18-09-2017)

Cum Laude

7 reviews
DordrechtZuid-Holland
Eleanor
Leuk maar ben niet geslaagd, de uitleg vond ik net erg goed instructeur noet zo vrolijk deed bijna boos als ik iets fouts deed. Prijs redelijk. (16-12-2013)

Verkeersschool Metro V.O.F.

6 reviews
Den HaagZuid-Holland
Anoniem
Ongeveer 4 jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Metro. Je wordt ontvangen met een warm welkom. Er wordt duidelijk aangegeven wat je kan en hoeveel lessen je nodig zou hebben. De instructrice die ik had, was erg flexibel met inplannen, wat erg fijn is. Het was altijd leuk om rijles te hebben en ik ben in 1 keer geslaagd!! (22-03-2014)

Wolf Rijbewijsshop.nl

6 reviews
VlissingenZeeland
Mitchell
Prima les gehad van 2 instructeurs. Ging naar verwachting prima en toen der tijd onwijs leuke tijd met Michel gehad. Geslaagd naar 2 keer afrijden, en nu al jaren lang schade vrij :) Top rijschool! (21-03-2014)
Meer resultaten...