Autorijschool Only for Ladies

3 reviews
Lesprijs: € 40,00 (60 minuten) Vestigingsplaats: Amsterdam

Over Autorijschool Only for Ladies

Dé Autorijschool voor vrouwen, door vrouwen die een moderne rijopleiding aanbiedt en gericht is op de vrouwelijke rijeigenschappen. Onze instructrices zijn daarbij niet alleen maar ‘instructrice’, maar ook als het ware een coach of mentor. Die je niet alleen maar zegt wat je moet doen en hoe dat moet, maar samen met jou er vooral voor zorgt dat je het ook ‘begrijpt’, ‘ziet’ en ‘aanvoelt’.

Deze methodiek maakt dat de rij-instructrices zich tijdens de rijles ook véél intenser met jou bezighouden dan bij de gewone rijopleiding gebruikelijk is.
Zij leggen bijvoorbeeld véél meer uit, en coachen bij de training ook véél intensiever. Ze zetten zich voor 200% in om jou zoveel mogelijk te helpen je tot een zelfstandig en dus op zichzelf vertrouwend autobestuurder te ontwikkelen, die dan ook vanzelfsprekend het rijbewijs haalt.

Je wordt niet alleen maar opgeleid voor je examen of alleen maar om te slagen, je volgt de rijopleiding bij ons zodat je daadwerkelijk wanneer je alleen achter het stuur zit je zelf kunt redden.
Lees meer...
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Extra info over de rijschool

Autisme begeleiding Automaat beschikbaar Faal- en rijangst begeleiding Spoedcursus mogelijk Vrouwelijke instructrices Aantal instructeurs: 2 Rijschool bestaat al 14 jaar

Gesproken talen

Betaalmiddelen

Mijn ervaring delen

3 reviews gevonden voor Autorijschool Only for Ladies

Anoniem
Anoniem: Ik moet bekennen dat ik bij deze rijschool veel eerder moest beginnen. Heb een andere rijschool gehad die niet echt z'n best deed om je te helpen aan een rijbewijs. Bij rijschool Only for Ladies voelde ik dat ik echt bezig was met "rijles" en dat de instructrice mijn minpuntjes steeds weer verbeterde om 200% klaar te zijn voor mijn CBR examen. Lof aan deze rijschool die hart voor z'n leerlingen heeft. Grt Meryem
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Leonie H.
: Mijn vorige rijleraar vond het moeilijk om zijn leerstijl aan mij aan te passen. Autorijden in het algemeen had ik na heel veel lessen wel onder de knie, maar als het ging om de specifieke dingetjes die ik persoonlijk moeilijk vond, kon hij me niet verder helpen. Loubna voelde vanaf de eerste les al meteen aan wat ik nodig had. Door me continu te vragen wat we tegen gingen komen, leerde ze me om écht vooruit te kijken. Door haar heb ik vertrouwen gekregen in mezelf als bestuurder. Ze weet niet alleen alles over autorijden, maar is ook flexibel en gevoelig genoeg om naar de specifieke persoon te kijken.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pauline
: Mijn rijbewijs gehaald in 1982 en sindsdien gemiddeld 50.00 km per jaar gereden. Sinds een jaar of 3 ineens bang om tunnels te rijden, zonder aanwijsbare oorzaak. Als gevolg daarvan ook geen snelwegen meer gereden, waardoor ik daar ook bang voor werd. Totdat ik me realiseerde dat mijn wereld steeds kleiner werd en ik actie moest ondernemen. Dankzij 4 lessen bij “only for ladies” rijd ik weer tunnels en snelwegen! Het is net alsof ik mijn rijbewijs weer gehaald heb en ik ben “only for ladies” voor eeuwig dankbaar! Ondanks het feit dat ik blij ben weer zelfstandig te kunnen rijden ga ik mijn instructrice heel erg missen, want naast haar professionele begeleiding en uitleg is ze ook nog eens een fantastisch mens met een goed gevoel voor humor en een nuchtere blik op de weg! Heel veel dank en tot ziens, Pauline
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
Geeft rijles van 00:00 tot 00:00

Wij geven rijles in

  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Diemen
  • Oostzaan
  • Ouderkerk aan de Amstel
  • Zaandam
Lees meer