Rijschool Overtoom

3 reviews
Lesprijs: € 49,50 (60 minuten) Vestigingsplaats: Amsterdam

Over Rijschool Overtoom

Zoek je een goede rijschool in Amsterdam? Overtoom rijschool Amsterdam. Eén van de betere rijscholen om je rijbewijs te halen. Eerste autorijles proberen meld je nu aan voor een proefles!

Wil je binnenkort graag je rijbewijs halen in Amsterdam, maar weet je nog niet precies welke rijopleiding het beste bij je past? Of wil je eerst kennis maken met Overtoom rijschool Amsterdam? Dan kun je gebruik maken van een vrijblijvende proefles! Tijdens deze rijles maak je kennis met de rij-instructeur, de lesauto, onze rijschool en krijg je direct inzicht in je rijvaardigheden. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies voor het behalen van je rijbewijs.
Om zoveel mogelijk uit je rijlessen te halen krijg je altijd autorijles van dezelfde instructeurs/-tices en in dezelfde lesauto. De rijlessen worden opgebouwd volgens de stap-voor-stapmethode: je krijgt gestructureerd autorijles in een logische volgorde, gebaseerd op je eigen tempo. Voor de rijlessen komen wij je thuis ophalen en wordt je ook weer afgezet. Rijschool Overtoom geeft rijles in de regio Amsterdam.
Lees meer...
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Extra info over de rijschool

Faal- en rijangst begeleiding Spoedcursus mogelijk Vrouwelijke instructrices Aantal instructeurs: 13 Rijschool bestaat al 40 jaar

Gesproken talen

Betaalmiddelen

Aangesloten bij

Mijn ervaring delen

3 reviews gevonden voor Rijschool Overtoom

Anoniem
Anoniem: Super fijne rijlessen, heel gezellig maar vooral heel erg leerzaam en heb me altijd op m'n gemak gevoeld. Heel erg blij dat ik voor rijschool Overtoom heb gekozen. Zeker een aanrader.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Een hele goede en leuke rijschool in Amsterdam. Altijd een fijne en ontspannen sfeer in de auto. Professioneel, ervaren en persoonlijk. Serieus, maar ook altijd in voor een grapje. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken. Erg goed in het begeleiden van mensen die om wat voor reden dan ook extra begeleiding nodig hebben. Met ontzettend veel plezier mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Overtoom. Een echte aanrader!!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Professioneel, Ervaren rijschool
Min- en verbeterpunten
Niet goedkoop
Anoniem
Anoniem: Na een tijd gelest te hebben bij een andere rijschool en daar maar steeds niet verder kwam, stapte ik over op Overtoom rijschool Amsterdam. Wat ik vooral geleerd heb is om meer zelfvertrouwen te hebben in het rijden en positiever te denken. Zo werd ik ook op een voor mij passende manier gemotiveerd om toch door te gaan en niet te blijven hangen in een negatief denkpatroon. Ik vond de lessen leuk en leerzaam, ik keek er altijd erg naar uit vooral omdat ik autorijden ontzettend leuk begon te vinden. Voorheen voelde ik mij niet prettig in de auto en vond ik rijden erg stressvol, ik wilde gewoon zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen. Ik zou daarom iedereen aanraden, die zijn rijbewijs wil halen, te gaan lessen bij rijschool Overtoom.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Algemeen

Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
Gesloten

Wij geven rijles in

  • Amsterdam
Lees meer