Autorijschool Febro

5 reviews
Lesprijs: € 40,00 (60 minuten) Vestigingsplaats: Delft

Over Autorijschool Febro

Autorijschool FEBRO is opgestart in 1968 en was vooral bekend in studentenkringen. FErdinand BROuwer heeft dat tot medio 2008 gedaan.

Zelf ben ik, Paul Brouwer, in 1983 begonnen met lesgeven. Allereerst in het leger tot 1989 (voornamelijk op de vrachtwagen), daarna tot 2009 bij autorijschool Noordzee.

Elke vijf jaar wordt er voldaan aan de eisen (examens) die het Innovam stelt aan de rijschoolbranche. Daarnaast is de prijs van de autohuur voor het examen inbegrepen in onze pakketprijs!

De rijschool is goed op de hoogte van de exameneisen van het CBR. De instructeur rijd altijd mee met het examen. Er wordt geoefend op zelfstandig en verkeersveilig weggedrag.

De autorijlessen worden uitgevoerd in de nieuwe Ford Fiesta. De rijlessen worden afgestemd op het tempo en de vaardigheden van de leerling en worden gefaseerd opgebouwd. De rijlessen duren 60 min. (of naar wens 90 min.)
Lees meer...
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Extra info over de rijschool

Faal- en rijangst begeleiding Spoedcursus mogelijk Aantal instructeurs: 1 Rijschool bestaat al 52 jaar

Gesproken talen

Betaalmiddelen

Mijn ervaring delen

5 reviews gevonden voor Autorijschool Febro

Jacqueline van der Horst
: In de tijd dat Paul Brouwer nog bij Noordzee werkte heb ik rijles van hem gehad. Een bijzonder prettige instructeur met goede aanwijzingen, een goed gevoel voor humor en bijzonder veel geduld. Inmiddels rij ik al ruim 20 jaar voor mijn werk heel Nederland door en heb ik veel plezier van deze degelijke rijopleiding.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Naar mijn mening een zeer goede rijschool. Er wordt les gegeven met humor maar hij is ook echt serieus op de momenten dat dat nodig is. De lessen sluiten aan op jouw ontwikkeling, hier wordt goed naar gekeken en rekening mee gehouden. De lestijd wordt ruim besteed en is goed in verhouding met het lesgeld. Je wordt goed voorbereid op het rijexamen, je krijgt de ruimte om hier naartoe te werken. Tijdens de lessen heb ik o.a. geleerd om van mijn 'fouten' te leren en hier niet in te blijven hangen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Flexibel met lestijden, Humor, Zeer mooie lesauto, Duidelijke uitleg en feedback
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Goede ervaringen bij deze rijschool. Er word rustig met je om gegaan en als je iets niet begrijpt of goed doet word hier extra aandacht aan besteed zodat je hier niet last van hebt later. Geduldige man die precies weet waar hij het over heeft. Je mag pas afrijden als hij zeker weet dat je het haalt en dat is een rustgevend gevoel op het examen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig, Kan goed uitleggen, Is vaak beschikbaar
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Goede ervaring! Hij weet wat er bij het CBR gevraagd gaat worden en stelt de lessen erop af, maar is niet alleen maar bezig met een lijstje afwerken. Geeft veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en zorgt dat je pas af rijdt wanneer je daar echt aan toe bent.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld, Humor, Duidelijk.
Min- en verbeterpunten
Geen
Melissa koene
: Ik was heel onzeker maar met veel geduld en duidelijke uitleg ben ik in 1 keer geslaagd. Altijd op de afgesproken tijd aanwezig en flexibel om afspraken te maken . De tijd waar je voor betaald krijg je ook ruim en nooit 1 minuut minder. Ik heb alleen maar pluspunten dus raad hem zeker aan.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Duidelijk, Geduldig, Vrolijk, Eerlijk
Min- en verbeterpunten
Geen
Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
Geeft rijles van 08:00 tot 21:00

Wij geven rijles in

 • Delfgauw
 • Delft
 • Den Haag
 • Den Hoorn
 • Leidschenveen
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Ypenburg
Lees meer