Autorijschool Haaglandia

94 reviews
Lesprijs: € 35,00 (50 minuten) Vestigingsplaats: Den Haag

Over Autorijschool Haaglandia

16 en 17 jarigen opgelet!!!! een kadobon Voor maar 295 euro hiervoor krijg je 10 rijlessen inclusief praktijkexamen
Wilt u kwaliteit, een lespakket op maat en een klantvriendelijke en persoonlijke aanpak? Dan bent u bij Autorijschool Haaglandia aan het juiste adres. Wij verzorgen autorijles in Den Haag en omgeving.
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van:
- Faalangst rijopleiding
- Naast rijopleiding in het Nederlandse ook rijopleidingen voor Engels en Arabisch sprekende leerilngen.
- Spoed rijopleidingen in 10 dagen
- Opfris cursus
Wij geven rijles in een Volkswagen Golf V, Je hebt je vaste lesauto en vaste instructeur!
Lees meer...
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Extra info over de rijschool

Biedt theorielessen aan Faal- en rijangst begeleiding Spoedcursus mogelijk Aantal instructeurs: 1

Gesproken talen

Betaalmiddelen

Mijn ervaring delen

94 reviews gevonden voor Autorijschool Haaglandia

Ouiam
: Ik ben op aanbeveling van een vriendin terecht gekomen bij Ahmed en ik kan met zekerheid zeggen, dat ik de beste keuze heb gemaakt om hier te blijven lessen. Ahmed kon mij na de eerste proefles al direct vertellen wat goed ging en waar gewerkt aan kan worden. Samen met jou maakt hij een duidelijk, opbouwend plan om jou optimaal voor te bereiden voor niet alleen het examen maar ook voor erna.

Naast alle kwaliteit lessen is Ahmed ook iemand die oprecht geeft om zijn leerlingen. Ik voelde me al sinds dag 1 comfortabel met hem en dat is in de loop van de tijd uitgebloeid tot een vader-dochter band. Bij Rijschool Haaglandia word je tijdens jouw rijlessen op gemak gesteld en zal je nooit gekleineerd worden om welke fout je dan ook maakt.

Al met al zou ik geen andere rijschool aanraden dan Haaglandia. Niet alleen heb ik dat mooie pasje op zak, ik heb erg veel te danken aan deze meneer. Zijn motiverende woorden en advies zal ik altijd in mijn achterhoofd houden. Ik zal u missen!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Alles
Min- en verbeterpunten
Geen
Moustafa Ahmed
: De lessen gingen heel goed. Ik heb in een korte tijd heel veel geleerd. Meneer Ahmed hield zich netjes aan zijn afspraken en zijn beloftes. Alle bijzondere manoeuvres heb ik netjes en prima kunnen uitvoeren. Tenslotte netjes in 1 keer geslaagd!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Ashley vd Graaff
: Na veel ups en downs dan eindelijk me rijbewijs gehaald! Ik ben ontzettend blij dat ik had besloten om bij u mn rijbewijs te halen, ik heb altijd veel plezier gehad met de rijlessen. Na de eerste proefles en gesprekken in de auto wist u precies aan te geven wat ik nodig zou hebben om te kunnen slagen. U bent niet alleen een goede rij instructeur maar ook een ontzettende lieve man, ik zal u echt missen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Veel geduld, Humor & maakt tijd voor je als nodig is!
Min- en verbeterpunten
Geen
Rowan Ab.
: Na zwoegen en zweten mijn rijbewijs eindelijk te pakken gekregen! Zonder Ahmed’s hulp en geduld zou ‘t me niet gelukt zijn. Ahmed is een meneer die veel geduld heeft en om jou als leerling geeft. Hij maakt extra tijd voor je vrij als hij denkt dat je meer begeleiding nodig hebt. Hij is ook heel erg lief, maar kan gelukkig ook streng zijn, waardoor je echt iets aan je lessen hebt. En juist dát zocht ik een rij-instructeur! Een instructeur waar je oprecht baat bij hebt wanneer je aan het lessen bent.
Niet alleen heb ik leren autorijden, maar heb ik ook veel wijze lessen meegekregen van Ahmed tijdens het lessen.
Al met al is Ahmed iemand met veel geduld en een hart van goud, bij wie je je rijbewijs snel haalt!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Veel geduld, Geen druk schema, Humor
Min- en verbeterpunten
Tarek
: Een paar maanden geleden begon ik met veel tegenzin aan mijn rijbewijs, ik dacht dat het jaren zou duren totdat ik het zou halen.Meneer ahmed is een hele geduldige instructeur. Hij gaat met jou door totdat je alles kan. Hij leert jou hoe je gemotiveerd en sociaal kan rijden. Ik ben blij met rijschool haaglandia. Als iets verkeerd gaat dan weet meneer ahmed hoe je het goed kan oppakken en stelt je vaak gerust. Ik ben Blij dat ik voor rijschool haaglandia heb gekozen. Nu kan ik lekker gaan genieten van mijn rijbewijs.
Bedankt oom Ahmed!

Groetjes,
Tarek
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Een geduldige en leuke instructeur
Min- en verbeterpunten
Niks
Sam
: Ahmed heeft een passie voor zijn vak en geeft les van hoge kwaliteit. Het was een prettige en veilige ervaring, en ik ben met Ahmed in één keer geslaagd!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Ik ben heel erg blij dat ik Ahmed heb leren kennen , hij is de beste liefste en leukste rijinstructeur die heel veel geduld voor je heeft. Ik ben superblij met mijn rijbewijs die ik vandaag heb behaald dankzij U (de beste coach/rijinstructeur Ahmed Moaty). Rijschool Haaglandia is de beste!!! Ik vind het heel erg jammer dat ik niet meer hoef te lessen. Erg bedankt voor al de leuke lessen en ervaringen die we hebben gehad tijdens de rijlessen. Ik zal het heel erg missen!!

Groetjesss Esra Kaçar
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Cigdem sonbahar
: Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan lieve oom ahmed!!!!! Na slechte ervaring bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar rijschool haaglandia. Hier heb ik zekerrr geen spijt vannn. Oom ahmed heeft me zoveeell geleerd. Hij had altijd vertrouwen in mij en hij zorgde ook altijd ervoor dat ik vertrouwen kon hebben in mezelf. Ik heb niet heel lang gelest bij haaglandia maar alle lessen die ik kreeg waren altijd ergg leerzaam. Ik wil oom ahmed voor alles bedanken. Hij heeft mij super veel geleerd en daarom kan ik ook met trots zeggen dat ik mijn rijbewijs bij haaglandia heb gehaald. Haaglandia raad ik iedereen aan!!!
-Cigdem Sonbahar
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
D van leeuwen
: 6 weken geleden begonnen met lessen bij Ahmed en nu al geslaagd dankzij een zeer vakkundig en ervaren rij instructeur
Ik heb Ahmed ervaren als een zeer geduldige man zeer intelligent maar bovenal zeer relaxt.
Hij heeft het geduld van een engel als je weer eens voor de zoveelste keer iets vergeet. Zijn methoden zijn zeer simpel en handig in gebruik.
Zonder Ahmed was ik nooit zo ver gekomen door zijn rustige en prettige stijl voelde ik me supersnel op me gemak.
Ahmed zal er echt alles aan doen om jou te laten slagen als je maar doet wat hij zegt dan kom je er zeker
Ben nu geslaagd en natuurlijk ben ik blij aan de andere kant denk ik eigenlijk jammer dat ik geslaagd ben want de rijlessen waren echt een uitje een super ervaring waar ik elke keer naar uitkeek.

Danny
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Recht door zee, Relaxt, Prettig
Min- en verbeterpunten
Geen enkele
Shawntell Boyd
: Ik was super lang bezig met verschillende rijinstructeurs in Rotterdam (aangezien ik daar zelf ook woon). Ik ben door een vriendin aangeraden om bij Ahmed lessen te nemen in Den Haag. Na de eerste les heb ik een analyse gekregen waarop Ahmed dus de rijlessen op mijn persoonlijkheid ging afstemmen. Ik ging normaal met tegenzin lessen maar bij Ahmed was dat het tegendeel. En ja hoor, na een paar (super gezellige) maanden heb ik nu mijn rijbewijs op zak! Het sfeer in het auto is altijd relaxt en gezellig maar tussendoor geeft Ahmed duidelijke en directe aanwijzingen om je op weg te helpen. Hij zal het met alle geduld rustig op verschillende manieren blijven uitleggen totdat jij het begrijpt. Ik ben superblij dat ik bij hem terecht ben gekomen.

Dus in andere woorden: als jij een geduldige, lieve en directe rijinstructeur wilt hebben die de les aanpast aan jouw behoeften, moet je zeker bij Ahmed zijn!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld, Gezellig, Directe aanwijzingen en tips, Handige ezelsbruggen, Relaxt sfeer
Min- en verbeterpunten
Geen!
Anabel
: High quality lessons with a very caring and patient teacher! He kindly explained everything over and over again, without being bothered by all of my questions or of me not immediately understanding. Ahmed made me feel safe, listened to and cared for; all his lessons had a very personal note, with plenty of room for discussion, laughter, and concentration. All I can say is that the saddest thing about getting my license is not getting to see him and talk to him so often!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anna Lambregts
: Dankzij de immer geduldige en persoonlijke aanpak van Ahmed van Rijschool Haaglandia ben ik onlangs in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Een van zijn grootste krachten is zijn mensenkennis. Tijdens de eerste paar lessen is hij in staat om een duidelijk beeld te krijgen van jou sterke en minder sterke qualiteiten, hoe jij in grote lijnen in elkaar steekt en wat er nodig gaat zijn om je aan het einde van het leertraject als zelfverzekerde automobilist de weg op te sturen. Ahmed is bovenal een uitstekende mentor en coach die duidelijk plezier heeft in zijn werk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en kundige rij-instructeur met hart voor zijn vak, zoek dan niet verder dan Ahmed van Autorijschool Haaglandia!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig, Betrouwbaar, Persoonlijke aanpak, Mensenkennis
Min- en verbeterpunten
Geen
Yaprak Ozay
: Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijexamen dankzij Oom Ahmet. Ik kwam dit rijschool terecht door een kennis. En gelukkig ben ik hier terecht gekomen anders was dit mij niet gelukt. De lessen met Oom Ahmet zijn erg leerzaam en je leert alles wat je nodig hebt om te slagen. Hij is erg geduldig en neemt tijd voor zijn leerlingen en dit maakt het lessen bij Haaglandia leuk. Nogmaals bedankt Oom Ahmet zonder u was het niet gelukt.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld, Rust, Duidelijke Informatie, Gezelligheid
Min- en verbeterpunten
Geen
Adil
: Mijn ervaring bij ahmed was top om nooit te vergeten... iemand had me vertelt over ahmed omdat ik een goede rijschool zocht . Het waren leuke gezellige rijlessen waar ik veel van heb opgestoken ahmed legt goed uit zodat je het in 1 keer begrijpt bij me eerste lessen voelde ik me gelijk op me gemak... ahmed is een inteligente man met veel geduld ik raad iedereen aan om bij ahmed te lessen het zijn lessen van KWALITEIT!!!! Zeker een aanrader ik ben heel blij met me rijbewijs dank je wel ahmed
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Jerrelfloydkastawi@gmail.com
: Over Ahmed en Autorijschool Haaglandia.....

Waar te beginnen? Gewoon bij het begin.

Mijn eerste proefles met Ahmed was meteen raak. Met zijn doortastendheid en uitstekende mensenkennis, zijn wij begonnen aan een flitsende start. Ahmed wist direct wat voor vlees hij in de kuip had en wist ook precies wat hij ermee moest doen. Hij is een intelligente man, met een giganstisch hart. Hij gunt men het allerbeste en jij als zijn leerling, heeft het sowieso goed.

Zijn geduld en kalmte brengen een heleboel rust in de auto. Maar wanneer hij streng moet zijn, zal hij zeker ingrijpen, met gepast beleid uiteraard. Hij heeft mij nooit verkeerd aangesproken of behandeld, sterker nog, hij start vanaf de eerste les met het opbouwen van een vriendschap. Hij doet er alles aan om zijn leerlingen op hun gemak te stellen en ervoor te zorgen dat ze in een zo ontspannen mogelijke omgeving leren autorijden. Hij vroeg me ook elke keer of het zo goed was en of er dingen zijn die hij anders moest zeggen of uitleggen. Bood zijn excuses aan als hij voor zijn gevoel te streng was geweest.

Door persoonlijke omstandigheden heb ik onze lessen halverwege het pakket moeten pauzeren. In het daarop volgende (om en nabij) half jaar dat ik niet meer kwam lessen, is hij contact blijven houden en blijven motiveren om weer door te gaan en de boel weer op te pakken. Mijn pleegzoon is halverwege mijn lesperiode, begonnen met lessen. De chemie die tussen de 2 ontstond was prachtig. Ahmed zorgde voor hem en leerde hem autorijden, alsof het zijn eigen zoon was. Zo is hij van die jongen gaan houden als een zoon, net zoals ik van hem ben gaan houden als een broer.

Ahmed zorgt er altijd voor dat de ritjes plezierig zijn. Dit zodat je gemotiveerd bent, om de volgende les zeker te komen! Zijn lessen staan garant voor liefde, begrip, geduld en een goeie dosis humor. Als je iemand zoekt die minimaal deze eigenschappen bezit, kan ik me bijna niet voorstellen dat er een betere op de markt te vinden is.

Kortom: zoek je iemand die je helpt bij je angsten, onzekerheden of welke problemen dan ook, die je zou kunnen hebben met autorijden, dan is Ahmed de MAN! Heb je al deze problemen niet, maar wil je wel je rijbewijs halen: neem dan een spoedcursus bij deze man en luister goed naar hem, dan zal je zeker binnen de kortste keren slagen.

Als laatste, zei Ahmed dit gisteren tegen mij: Als ik mijn leerling niks leer tijdens de rijles, dan is het lesgeld haram(niet rein). Deze man geeft geen les omdat hij er brood op de plank mee moet leggen. Nee deze man geeft rijles om mensen te helpen. Tuurlijk moeten er ook centjes verdiend worden, maar zijn insteek is je medemens helpen leren!

Ahmed broer! Ik ga de ritjes met je missen! Maar weet dat je er een vriend voor het leven bij hebt!

Groetjes,

Jerrel
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Altijd goed geluimd. Altijd geduldig. Legt alles 100x op 100 verschillende manieren uit als het moet.
Min- en verbeterpunten
Geen minpunten
Gloria
: Voordat ik lessen bij Haaglandia nam, heb ik bij andere rijscholen slechte ervaringen gehad. Ik ben iemand die last heeft van rij-angst en gebrek aan zelfvertrouwen. Ik dacht dat me nooit zou lukken om alleen achter het stuur te zitten in een auto of op een dag te slagen voor mijn rijexamen. Dankzij het vele geduld en persoonlijke begeleiding van Ahmed is vanochtend mij gelukt mijn autorijbewijs te halen! De weg naar mijn rijbewijs was lang, maar Ahmed heeft mij altijd aangemoedigd en als mens ondersteund om door te gaan. Ik wil je daarom heel erg bedanken en jou even in het zonnetje zetten. Jij bent een top instructeur!
Ik raad iedereen maar ook echt iedereen aan om te lessen bij deze rijschool.

Groeten van Gloria.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Khaled
: Haaglandia autorijschool is gewoon de beste rijschool. Wij hebben eerst een proefles gedaan waarbij Ahmed bepaalt wat je precies nodig hebt en hoeveel lessen je nodig hebt. Hij legt daarna alles heel netjes uit en weet altijd wat je zwaktepunten zijn. Ongeveer 6 jaar geleden heet mijn vader zijn rijbewijs bij Ahmed gehaald en nu na 6 jaar heb ik ook mijn rijbewijs bij hem gehaald en als ik kinderen krijg en hij blijft lessen geven, dan weet waar mijn kinderen rijlessen zullen krijgen :).
Ik raad iedereen om bij Ahmed te gaan lessen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig, Rijcoach, Leerzaam, Humeur
Min- en verbeterpunten
Geen
Kastriot
: Na een leuke en fijne proefles wist hij gelijk hoe ik was persoonlijk en wist hij ook precies wat mijn verbeterpunten waren. Ik zag dat Ahmed een vriendelijke , gezellige en slimme man was. Ik voelde me gelijk thuis in de auto. Na die proefles wist ik gelijk dat ik bij hem mijn rijbewijs kon en wilde halen. Toen ik bij Ahmed kwam had ik al 40 lessen gehad bij een andere rijschool en dacht ik dat ik alles al best wel goed kon maar dat was niet waar. Hij heeft me alles opnieuw geleerd met alle geduld. Al moest hij het 100 keer uitleggen bleef hij dat doen op een rustige manier. In de auto was er geen moment waarop ik dacht dat het niet leuk was. Voordat ik bij Ahmed kwam had ik altijd dat ik tegen elke les op keek en de dag van tevoren zat ik al met de gedachte dat morgen geen leuke dag zou worden omdat ik rijles had. Toen ik bij Ahmed kwam veranderde dat ik keek er gewoon naar uit om weer rijles te hebben, nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen. Elke rijles was weer leuk en ik was verbaasd hoe dat kon. Ik ben Ahmed heel erg dankbaar. Hij heeft me niet alleen leren rijden maar ook veel dingen geleerd over het leven. Dank je wel Ahmed.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Jaswir Raghoe
: Dag,

Jaswir hier. Ik ben vandaag na de 2e keer bij Autorijschool Haaglandia geslaagd voor mijn rijexamen.Ik had de hoop verloren dat het mij ooit zou lukken om een rijbewijs te halen.
En ben daar erg dankbaar voor.

Nu ik ben geslaagd kan ik de voor- en nadelen beschrijven als je kiest
voor Ahmed van Haaglandia Rijschool als je rij-instructeur:

Ahmed is een van de weinige rij-instructeurs die het geduld weet op te brengen
om niet tegen je te gillen als je fouten maakt. Zelfs al maak je dezelfde fout telkens opnieuw. Ik heb eerder vele lessen gevolgd bij een andere rijschool waar er veel werd
gegild. Dat en het feit dat ik 5 keer ben gezakt had me helemaal getraumatiseerd ik voelde me helemaal niet meer prettig in de auto en had geen hoop meer dat ik ooit een rijbewijs zou kunnen halen. Daarom had ik dit keer een zorgvuldige selectie gemaakt bij welke rijschool en instructeur ik ging
lessen. Na zorgvuldige selectie heb ik Ahmed gekozen vanwege zijn geduld.
Ik heb vele domme dingen gedaan en fouten gemaakt, maar Ahmed wist zijn geduld te bewaren. Dankzij zijn manier van lesgeven heb ik weer de veiligheid terug kunnen vinden bij het autorijden.

Maar besef wel, Ahmed is dan een ontzettend goede rij-instructeur
, maar hij is ook maar een mens net als ons. Als hij iets doet wat
je niet bevalt staat hij open voor (constructieve) kritiek.
Zo is hij 1 keer zijn geduld verloren. Toen heb ik aangegeven dat ik dat niet fijn vond
en daarna hield hij er rekening mee. Ahmed is ook geen voetveeg.
Als hij iets echt niet prettig vind aan jouw gedrag zal hij je dat ook op een nette
manier duidelijk maken.

Ook is hij geen tovenaar. Die voor jouw een rijbewijs in je schoot zal toveren.
Het is belangrijk dat je inzet toont en luistert naar hem ook al denk je dat
je het misschien beter weet.

TLDR; Als je voor Ahmed van Haaglandia Rijschool kiest als je rij-instructeur.
Weet dat je terecht komt bij iemand met geduld.
Iemand die je weer veilig kan laten voelen in de auto.
Maar besef het is een mens zeg het op een (nette) manier als je iets niet leuk vind
dan zal hij daar rekening mee houden.Hij is geen voetveeg hij zal het jouw op
een nette manier zeggen als hij iets echt niet leuk vind.
Hij is geen tovenaar die je een rijbewijs in je schoot tovert.
Het is belangrijk dat je luistert en inzet toont.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld
Min- en verbeterpunten
Geen Tovenaar
Jemi Donga
: Door een goede vriend ben ik voor mijn allereerste rijles bij Autorijschool Haaglandia belandt en met godzijdank ook. Vanaf de allereerst les bij meneer Ahmed wist ik dat dit hem zou zijn en ik hier mijn Rijbewijs zou halen. Nog geen 8 maanden later ben ik door de heer Ahmed bevoegd bevonden om zelfstandig achter het stuur plaats te nemen.
Hij boodt me financiële flexibelheid voor als ik het me even niet kon veroorloven om te betalen en steunde me op dagen dat het tegenviel met auto rijden. Door zijn goede humeur, passie en medeleven was elke rijles een herrinering om nooit te vergeten.

Hierbij raadt ik jullie allemaal aan om je bij deze man aan te sluiten en wil ik hem met hart en ziel bedanken!❤️
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Financiële flexibelheid, Passie, Goede humeur
Min- en verbeterpunten
Geen!
Jessica
: Als ik rijschool Haaglandia 10 sterren kom geven had ik dat gedaan echt een top rijschool en instructeur !!!!
Ik ben eindelijk G-E-S-L-A-A-G-D-!!!!! met dank aan Ahmed. Rijschool Haaglandia is een rijschool van zeer hoge kwaliteit. Ik heb meerdere rijscholen gehad maar deze rijschool heeft me ECHt auto leren rijden. Ik had veel moeite met het multitasken en was vaak onzeker maar dankzij zijn geloof in mij en de juiste aanpak heb ik mijn rijbewijs gehaald !!!!!!
De rijinstructeur is heel geduldig en observeert goed, hoe hij je het rijden het beste kan aanleren. Ahmed is altijd positief en houdt rekening met de leerling. Ik heb ook echt veel gelachen in de auto want humor was altijd aanwezig.
Rijschool Haaglandia is echt een super rijschool en ik ben Ahmed heel erg dankbaar, voor wat hij me heeft geleerd en hoe hij dat heeft gedaan. RIJSCHOOL Haaglandia is 100% een AANRADER !!!!!!

Ik ga veel kilometers maken en nogmaals bedankt Ahmed voor je inzet en geduld.

Jessica
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Monique Horlings
: Helemaal top!

Heb met Ahmed m'n rijbewijs en theorie in een keer gehaald! De lessen zijn voor iedereen anders, Ahmed weet goed de zwakke punten van z'n leerlingen te herkennen en op te lossen. De lessen zijn sociaal en gezellig. Heb het erg leuk gevonden om met hem te lessen!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Leuke lessen, Geduldig
Min- en verbeterpunten
Geen
Sadiyo mahamed Isaaq
: Oow god wat een opluchting, ik ben vandaag net als vlinders aan het vliegen. Ik kan niet op schrijven hoe ik blij ben vandaag, deze dag heb ik zo lang gewachten. En Dat allemaal komt door mijn eerlijk,grappig, geduldig, slim, lieve, en behulpzame instructeur Ahmed hij heeft mij ondersteund met alles ik heb bij hem tijdens de lessen heel veel dingen geleerd, dat ik mijn eerste rij examen, zonder moeite heb gehaald, daar ben ik heel erg dankbaar voor, wil je ook zo snel als ik , jou rijbewijs gaan halen ?! Ik ga jou zeker aanraden bij rijschool HAAGLANDIA te komen leren


Sadiya Mohammed
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Regina van der Meer
: Ik raad iedereen deze rijschool maar in het bijzonder Ahmed aan als instructeur. Terugkomende van een burn-out met concentratie problemen heeft Ahmed mij nooit op laten geven. Hij maakte het logisch en inzichtelijk voor me en zijn positieve ondersteuning gaf mij het zelfvertrouwen wat nodig was voor het examen.
Dankzij zijn vertrouwen in mij ga ik vele veilige kilometers maken.
Positieve feedback, een grap..alles was er tijdens de lessen.
Geen vraag was te veel, altijd geduld, ik ga de rijlessen missen! Heb mijn rijbewijs in the pocket!! En er een vriend bij.
Dus wil je gaan rijden :ga naar Haaglandia!!

Regina van der Meer
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pavan
: Ik was echt super blij met ahmed hij heeft me alles geleerd en ook me van me angsten afgeholpen tijdens het rijden het is echt een goede rijinstructeur. Hij is lief aardig en geduldig heeft humor en dat maakt het leuk om te rijden ik keek ook uit naar elke les dus ik raad het je zeker aan om bij rijschool haagelandia te rijden
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Ludolf Jongeneel
: Ahmed is gespecialiseerd in mensen met bepaalde angsten, en hij helpt je ze te overwinnen. Zo had ik een angst om over te steken, maar dat was al na 3 lessen opgelost. Overigens is deze rijschool ook meer dan geschikt als geen angsten hebt natuurlijk. Voordat ik begon met lessen had ik nog nooit eerder achter het stuur gezeten, maar ik heb in 7(!!!) weken mijn rijbewijs weten te halen, en dat is volledig te danken aan Ahmed. Omdat ik het in zo'n korte tijd deed, zag ik Ahmed vrijwel iedere dag. Dat zou bij bepaalde rijleraren niet goed gaan, maar bij Ahmed is dat geen probleem want hij wordt gewoon een vriend van je en je voelt je zeer op je gemak bij hem. Tijdens het rijden praat je veel, over je interesses maar ook over je thuissituatie en andere dingen waarmee je zit want ook daar helpt Ahmed bij. Daarnaast is hij heel geduldig en geeft hij uitstekende tips over hoe je kan omgaan met bepaalde verkeerssituaties. Bij Ahmed haal je 100% zeker je rijbewijs (met plezier!) en krijg je ook nog lessen mee voor de rest van je leven, die niet zo veel te maken hebben met rijden.

Ludolf
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Grappig, Sociaal
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Deze rijschool raad ik iedereen aan . Mijn rijinstructeur Ahmed weet precies wat de aandachtspunten zijn bij het rijden en dat verschilt natuurlijk per leerling ! Je slagingspercentage is 99,9%, en 0,1% is het overwinnen van je zenuwen tijdens het afrijden , waar Ahmed uiteraard een groot rol speelt in het gerustellen. Je bent GEk als je niet bij Ahmed je rijbewijs haalt. Heb daae niet alleen leren rijden maar hij geeft je ook hele wijze levenslessen mee.

Ik ben het levendbewijs van het in 1 keer behalen van mijn rijbewijs in korte termijn !

sammad tatouti
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Achmed herkent snel je zwakke en sterke punten.
Min- en verbeterpunten
Geen verbeterpunten, Ga zo door !
Anoniem
Anoniem: Bij Rijschool Haaglandia leer je om veilig, vlot en perfect auto te rijden. Achmed is niet zomaar een rij instructeur, hij is een rij coach. Als jij vaal angst hebt, zou ik Haaglandia zeker aanraden. Achmed is een geduldige man met een goed hart.
Als jij jou rijbewijs wilt halen, moet je zeker weten rijlessen nemen bij Achmed.
En als ik mijn rijbewijs heb gehaald, dan weet ik zeker dat iedereen dat kan. :)
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig, Professioneel
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Mijn ervaring met Ahmed is heel erg goed. Ik ben iemand die nogal vaak dezelfde fout maakt, en het was goed om een geduldige instructeur te hebben zoals Ahmed die mij toen iedere keer weer hielp en nooit geïrriteerd raakte door steeds dingen te moeten herhalen. Hij gaf ook goede tips om fouten te voorkomen in de toekomst. Het zorgde voor een goede en veilige sfeer in de auto, wat het ook makkelijker maakt om dingen extra te vragen.

Ik heb zeer genoten van mijn tijd met Ahmed, en ik raad hem aan voor iedereen. Hij kan mensen goed lezen en biedt extra ondersteuning op plekken waar je het het meest nodig hebt. Als het kon had ik Ahmed 6 van 5 sterren gegeven.

Kortom, Ahmed is echt een aanrader!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Alles
Min- en verbeterpunten
Niks
Valery van de Luijtgaarden
: Hallo allemaaal!!

Ik wil even met jullie delen dat je geen betere rijles instructeur kan hebben dan Achmed!
Hij heeft me me rijbewijs binnen 1x laten halen! Hy weet precies wat jij nodig hebt en hoe jij dit persoonlijk het beste kan leren.
Ook was ik erg angstig op de weg, maar ook daar heeft hij mij in begeleid!
Ik raad Haaglandia en dan natuurlijk Achmed als rij instructeur zeker weten aan!

Je bent superr Achmedd, bedankt voor alles!!!

Groetjes Valery!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Voordat bij de rijschool van Ahmed (Haaglandia) terecht kwam, was ik een paar keer gezakt bij een andere rijschool. Hier had ik geen goede ervaringen helaas. Ongeduldige instructeur, vaak geïrriteerd reageren als je iets fout doet en je dus niet echt helpen waardoor je met tegenzin naar de lessen gaat. Door de gespannen sfeer in de auto leer je hier niks van. Deze verhalen lees ik helaas vaker bij de reviews over rijscholen. Op basis van alle positieve reviews ben ik bij Haaglandia terecht gekomen.

Nadeel van de autorijschool markt is dat iedereen hier in kan stappen ongeacht de coachende eigenschappen en kwaliteiten van een instructeur. Gevolg; veel instructeurs die wel weten hoe je een auto moet besturen, maar die geen les kunnen geven en niet weten hoe iemand in elkaar zit waardoor een leerling vaak niet naar het, door het CBR, benodigd niveau wordt getild. Er is helaas geen kwaliteitscontrole op slechte rijscholen.

Maar Ahmed is hier een uitzondering op; geduldig, mensenkennis, humor, goede coachende eigenschappen. Alle eigenschappen die een goede instructeur moet hebben. Geeft echt om zijn leerlingen en heeft als doel goede chauffeurs van ze te maken; een rijbewijs op zak hebben is immers iets anders dan ook echt kunnen rijden. Gevolg; ik ging met plezier naar de lessen, ben naar een hoger niveau getild waardoor ik in 1x bij hem ben geslaagd!! De reviews spreken voor zich en ik raad Autorijschool Haaglandia bij iedereen aan.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Alles
Min- en verbeterpunten
Geen, De reviews spreken voor zich.
Donny Struiwig
: Perfecte rijles instructeur weet wat je aan hem hebt en hij weet precies wat je nodig hebt.
Geen spijt dat ik voor haaglandia hebt gekozen! echt een aanrader. ahmed je bent de beste!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Alles
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Rijschool Haaglandia,
Wat zou ik erover zeggen?
De beste rijschool die er is!!!

Bij deze rijschool heb ik in zo'n 8 lessen meer geleerd dan in al de 30 lessen van me vorige rijschool. Ik nam een pakket na het zien van een advertentie op Facebook, 5 rijlessen incl. Afrijden voor maar €400,-, ik heb er vervolgens een paar bijgenomen en ben in een tijd van 2 weken in één keer geslaagt. De rijleraar is een zeer nette vriendelijke man die je exact de kneepjes van het rijden leert. Bij me oude rijschool lieten ze me autorijden, terwijl de leraar op ze telefoon met ze nieuwe vriendin zat te appen (wat iedereen kan) maar bij haaglandia leerde ze me in een mum van tijd me ECHT auto te rijden (wat niet iedereen kan).
Zeker een aanrader!

Mvg Jordi
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Alles
Min- en verbeterpunten
Niks
Majid
: I started taking driving lesson from Ahmad as a beginner few month ago, and I passed the practical exam easily by taking lessons once per week. Ahmad is an on-time, organized in teaching and very very patient driving instructor. I really like his patience since it's really helpful to focus on learning rather than being nervous to not make any mistake. I really recommend every one to take driving lesson from him and be relax about taking driving lessons.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Ecprienced, Organized, On-time, Patient
Min- en verbeterpunten
Geen
Ramona
: Vandaag ben ik geslaagd voor me rijbewijs bij ahmed......maar wat zal ik dat missen. Ahmed is een heel lief, geduldig en goed persoon. Je voelt je snel op je gemak in de auto, geintjes maken kan maar serieus is die zeker. Vooral mij als leerling te hebben gehad moet je veel geduld hebben gehad. Voor iedereen die geen rijbewijs heeft, onzeker, of wat dan ook heeft kan ik aanraden om naar haaglandia te gaan. Ahmed ik ben superblij dat ik bij jouw me rijbewijs heb kunnen halen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Wie goed doet goed ontmoet
Min- en verbeterpunten
Geen
Salma
: Salma : Na 2 rijscholen te hebben gehad ben ik terecht gekomen bij Haaglandia. En ja hoor ik ben vandaag gewoon geslaagd !
Ahmed heeft een hele goede manier van lesgeven. Hij past zich aan een iedere persoon aan die in de auto komt lessen. Ahmed heeft veel geduld en hij stelt je altijd op je gemak en en dat maakt de rijlessen leuk en leerzaam.

Toen ik bij Ahmed kwam lessen wist hij meteen bij de proefles wat mijn zwakke punten waren en dit hebben we samen meteen aangepakt.
Hij heeft veel over voor zijn leerlingen.
Dat is teug te vinden, met bijvoorbeeld bestanden die hij zelf maakt voor zijn leerlingen met allemaal belangrijke die je moet doornemen voor je examen

Ik kan iedereen Rijschool Haaglandia, Ahmed doet altijd zijn werk met 110% inzet en de kwaliteit van de rijlessen ga je nergens anders kunnen vinden!! Een rij instructeur maar hier naast ook altijd een luisterend oor voor je heeft. Ik heb echt veel gelachen tijdens de rijlessen en ik zal je heel erg missen! Maar we houden zeker nog contact

Super bedankt voor al de leerzame, goede en fijne rijlessen!

Groetjes,
Salma
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld
Min- en verbeterpunten
GEEN
Sophie
: Ahmed is een echte professionele rijcoach. Als student psychologie kan ik bevestigen dat Ahmed erg veel ervaring heeft in niet alleen mensen leren rijden, maar ze hierbij ook psychologisch te ondersteunen. Dit begint bij de proefles, waarbij hij vanuit jouw rijvaardigheid perfect kan omschrijven hoe jij als mens in elkaar zit bv. controlbehoeftig, perfectionistisch, angstig, zelfoverschattend etc. Deze mensenkennis is super handig, omdat Ahmed daardoor precies kan inspelen op wat jij nodig hebt. Rijlessen op maat, wat wil je nog meer?! Ik kan iedereen Rijschool Haaglandia aanbevelen en over een paar jaar komt mijn broertje zeker ook lessen! :)
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Gespecialiseerd in faalangst en andere factoren die je kunnen tegenhouden om je rijbewijs te halen, , Ook veel ervaring met mensen vanuit verschillende achtergronden en culturen
Min- en verbeterpunten
Geen
Jennifer
: Na 7 jaar twijfelen of ik wel of niet ging me rijbewijs halen kwam ik via Facebook in december 2016 rijschool Haaglandia tegen,toen dacht ik Oké ik ga toch proberen. na dat ik bij een ander rij instructeur kwam en die aan mijn mooie verhalen vertelde dan het was had ik eindelijk een duidelijk iemand die zei waar het op stond. Ahmed zei meid ik ga voor zorgen dat jij je rijbewijs heb, waar op ik hem antwoorden ik zit te denken dat ik automat ga rijden, en Ahmed zei nee heb je niet nodig ik ga voor zorgen dat jij schakelt ga rijden kom we gaan, veel stress gehuild van me frustraties dat niks ging zo als ik Wilde, Ahmed was er altijd met een schouder klop kom op meid niet stressen je kom hier voor auto leren fouten kan me maken volgende keer maak je de fout niet meer. vandaag ben ik naar CBR gegaan met een onzekere gevoel na het zien van Ahmed die zei jenny we gaan het halen voelde ik me wat rustig en ja hoor met resultaat want ik ben geslaagd
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Genoeg om te benoemend 🤣
Min- en verbeterpunten
Geen
Kimberly wijnands
: Ik ben vandaag geslaagd dankzij Ahmed ben super blij
Hij legt je alles goed uit heeft heel veel geduld en is super vriendelijk je voelt je snel op je gemak bij hem hij neem de tijd je kan alles zeggen en vragen dan doet hij het gewoon overnieuw ik zou iedereen deze rijschool aanbieden deze rijschool is TOPPPPP!!!
SUPER RIJCOACH

Heel erg bedankt Ahmed
Vriendelijke groetjes kimberley
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Na problemen gehad te hebben met mijn vorige rijschool, ontving Ahmed mij met ooen armen. Ik had een spoedcursus gedaan en kon binnen 3 weken als afrijden! Ik was geslaagd omdat Ahmed mij aan mij minpunten hielp. Voor de rest Ahmed meer dan een rijinstructeur en daar heb ik echt heel veel can geleerd.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Tijdens mijn eerste rijles was ik ontzettend nerveus maar Ahmed heeft dat mijn zijn geduld, positiviteit en goede uitleg snel weten om te zetten. Al heel snel voelde ik me zelfverzekerd tijdens het rijden. Alle nodige onderdelen van autorijden zijn altijd behandeld. Er wordt ook gevraagd of je zelf behoefte hebt aan focus op bepaalde onderdelen. Hier wordt altijd naar geluisterd. Ahmed heeft goed geprijsde lespakketten en probeert je nooit meer lessen aan te bieden dan je echt nodig hebt. Mijn examen heb ik in 1x behaald en ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om bij Haaglandia te lessen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Gurbet Aksoy
: Op mijn 16de ben ik begonnen te rijden om dat ik auto rijden heel erg leuk vond, na een tijdje had Ahmed een examen voor mij gepland na mijn verjaardag. laatste 2 weken gingen we elke dag lessen en hard werken om mijn niveau met speer te laten stijgen zodat ik helemaal klaar was voor mijn examen, en wat blijk 'hart werken wordt beloond'.
Ik heb vandaag mijn rijexamen gehaald in de 1ste keer en ben rest van mijn leven ontzettend dankbaar dat ik hem heb gehaald bij Ahmed.

Groetjes,

Gurbet
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Zehra
: Na twee rijscholen kwam ik per toeval bij rijschool Haaglandia terecht voor een spoedcursus. Ik had na zoveel gelest te hebben geen motivatie meer en vond het niet leuk meer om auto te rijden. Dankzij de lessen van Ahmed ben ik auto rijden weer leuk gaan vinden.
Hij besteed veel aandacht aan je en leert je goed kennen. Hij heeft heel veel kennis die hij jou overdraagt. Als je de volgende les in zijn auto stapt weet hij precies nog wat je de vorige keer gedaan hebt en waar je nog aandacht aan moet besteden.

Ik raad iedereen aan om bij hem te gaan lessen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig, Kennis, Rijcoach, Veel inzicht en kwaliteit
Min- en verbeterpunten
Geen
Paa Kofi Hendrix
: Mocht het zijn dat ik na elke 10 jaar weer rijlessen moet volgen om me rijbewijs te vervangen zal ik altijd zonder te twijfelen weer bij Autorijschool Haaglandia lessen. echt een eer om bij een van de beste rijscholen te lessen. Niet allen een rij Coach maar ook een vader. iets wat ik in de laatste 6 jaar niet kunnen halen, heb Ik in 1 maand op een silver plat gekregen. Rijschool Haaglandia all the way.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Van physic tot geestelijke wordt je onder controle en rust gebracht.
Min- en verbeterpunten
Geen
Mohaymine-rezk
: Top uitleg en veel kunnen leren binnen korte tijd en in 1 keer geslaagd beter kan het niet en dat allemaal dankzij achmed en dankzij hem kan ik met een prettig gevoel rijden
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Joseph Owusu
: Na 2 x gezakt te zijn bij een andere rijschool kwam ik via Facebook bij Ahmed terecht. Dit was de beste keuze die ik maar kon maken. Tijdens de proefles laat Ahmed je op je gemak voelen en probeert je zoveel mogelijk te leren kennen. Ahmed wist meteen waar mijn probleem bij het autorijden had na 2 x gezakt te zijn was ik bang dat ik gewoon niet klaar ben voor het autorijden maar Ahmed heeft hier veranderd in gebracht. Heeft alle probleempunten binnen 5 weken met mij aangepakt en ik ben geslaagd met een compliment van de examinator.
Hier leer je autorijden op een prettige manier Ahmed is een echte coach die je mentaal voorbereid op het examen en je met een zelfverzekerd gevoel laat rijden.
Ik heb leuke tijden meegemaakt met Ahmed en die ga ik zeker nooit vergeten.
Beste rijschool die er maar is bedankt voor alles !!

Groetjes
Joseph
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld, Leerzaam, Prettige auto, Humeur, Prijs, Een echte rijcoach.
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Ik ben via facebook terecht gekomen bij rijschool Haaglandia en wat ben ik blij voor de keuze die heb ik gemakt .Na proefles wist ik gelijk dat ik wil lessen bij dhr. Ahmed. Hoe onhandig ook was voor me aangezien dat ik 2 heel jonge kinden heb en niet in Den haag woon, eild ik toch bij hem lessen.
Ik was 2x gezakt bij 2 verschillende rijscholen en wist ik niet waar mijn probleem lag. Ik was vanhoopig en dacht dat ik valangst had of gewoon dat ik kon niet auto rijden.
Dhr. Ahmed heeft na de proefles verteld waar mijn probleem lag . Het was duidelijk voor me ,ik kon me in verplatsen.
Ahmed is niet een gewone rijinstructeur, hij heeft menskennis, benadeert iedereen met respect , stelt idereen op hun gemaak en hij is een echte super rijcoach.
Ik ben nu geslaagd voor me rijbewijs dankzij dhr. Ahmed. Ik zal altijd hem dankbaar zijn voor het bewust rijden en zelftrouw.
Ahmed is een aanrader voor iedereen die wilt rijbewijs behalen op een leuke, slimme leerzaam en snelle manier
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld
Min- en verbeterpunten
Geen
Karlijn
: Twintig jaar geleden had ik bijijijijna mijn rijbewijs gehaald toen ik het buitenland ging werken. Daar haalde ik alsnog mijn rijbewijs en daar heb ik in een leeg land, linksrijdend in een automaat auto gereden. Terug in Nederland moest ik weer lessen maar ik bleek heel veel verkeerd te hebben aangeleerd en raakte ontmoedigd en liet de auto voor wat hij was. In de zomer had ik geld gespaard en waagde ik het er toch weer op; 41 jaar en ik moest helemaal overnieuw beginnen...ik koos voor Haaglandia omdat de rijschool adverteert met coachend rijlessen. Daar is geen woord van gelogen. Ahmed geeft niet alleen aan wat hij ziet aan je rijstijl, hij geeft er een persoonlijke analyse bij en stelt een aanpak voor die bij jou past. Bij mij was dat met veel geduld alles weer overnieuw aanleren. Het kostte bloed zweet en tranen en het was niet makkelijk maar deze rij-coach heeft me erdoor heen getrokken. Ahmed is een warme mensvriendelijke en geduldige man die er echt plezier in heeft als hij mensen verder kan helpen. Ik heb mijn examen in 2 keer gehaald, nog mooi in 2016! Ik zal de adviezen nooit meer vergeten ("wees nieuwsgierig") Bedankt Ahmed!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld, Coachend, Persoonsgericht, Constructief
Min- en verbeterpunten
Iets meer aandacht voor de technische kanten van het examen
Anoniem
Anoniem: Kort gezegd is Ahmed meer dan een gewone rijinstructeur, hij is een echte rij coach. De slogan "Rijlessen op maat" is duidelijk te zien. Hij legt alles uit op een praktisch manier voor zowel iemand met een hoge technische achtergrond als voor iemand met moeite.
Door zijn open houding en eerlijkheid vindt hij een manier om met jouw zwakheden te werken. Hierdoor leer je niet alleen belangrijke tips, maar boek je snel vooruitgang.
'Hard werken wordt beloond' is iets wat hij vaak zegt. Door die houding heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald na 2.5 maanden lessen.
Ik kan nog veel schrijven maar als je op zoek bent naar een rijschool raad ik Rijschool Haaglandia aan. Je zult het zelf beleven.

Nogmaals bedankt Ahmed,

Rapheal
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Open- en eerlijk houding, Geduld, Veel inzixht
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Achmed heeft mij in een korte periode van (7 dagen) zeer goed geholpen en heb dankzij hem me rijbewijs in een zeer korte tijd (7 dagen) kunnen behalen!
Ik ben Achmed zeer dankbaar voor zijn tijd en lessen kwa alles wat ik geleerd heb kon ik mezelf geen betere Rij Coach wensen!
Achmed is een zekere aanrader als Rij Coach kan je niemand beter wensen die het jou ook echt gunt om je rijbewijs te kunnen behalen!
Achmed zegt je ook wanneer je iets fout doet hoe je het beter kan doen en laat het je dan ook gelijk opnieuw proberen.
Ik was de eerste 2 lessen een beetje onzeker maar na de eerste 2 lessen was de onzekerheid weg!
Ik boekte al snel veel vooruitgang, en nu heb ik dankzij Achmed me AutoRijbewijs gehaald!!!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig
Min- en verbeterpunten
Geen
Meer resultaten...

Instructeurs

Algemeen

Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
Gesloten

Wij geven rijles in

  • Delft
  • Den Haag
  • Leidschendam
  • Nootdorp
  • Pijnacker
  • Rijswijk
  • Voorburg
  • Zoetermeer
Lees meer