Autorijschool Haaglandia

73 reviews
Lesprijs: € 35,00 (50 minuten) Vestigingsplaats: Den Haag

Over Autorijschool Haaglandia

16 en 17 jarigen opgelet!!!! een kadobon Voor maar 295 euro hiervoor krijg je 10 rijlessen inclusief praktijkexamen
Wilt u kwaliteit, een lespakket op maat en een klantvriendelijke en persoonlijke aanpak? Dan bent u bij Autorijschool Haaglandia aan het juiste adres. Wij verzorgen autorijles in Den Haag en omgeving.
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van:
- Faalangst rijopleiding
- Naast rijopleiding in het Nederlandse ook rijopleidingen voor Engels en Arabisch sprekende leerilngen.
- Spoed rijopleidingen in 10 dagen
- Opfris cursus
Wij geven rijles in een Volkswagen Golf V, Je hebt je vaste lesauto en vaste instructeur!
Lees meer...
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Extra info over de rijschool

Biedt theorielessen aan Faal- en rijangst begeleiding Spoedcursus mogelijk Aantal instructeurs: 1

Gesproken talen

Betaalmiddelen

Mijn ervaring delen

73 reviews gevonden voor Autorijschool Haaglandia

Monique Horlings
: Helemaal top!

Heb met Ahmed m'n rijbewijs en theorie in een keer gehaald! De lessen zijn voor iedereen anders, Ahmed weet goed de zwakke punten van z'n leerlingen te herkennen en op te lossen. De lessen zijn sociaal en gezellig. Heb het erg leuk gevonden om met hem te lessen!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Leuke lessen, Geduldig
Min- en verbeterpunten
Geen
Sadiyo mahamed Isaaq
: Oow god wat een opluchting, ik ben vandaag net als vlinders aan het vliegen. Ik kan niet op schrijven hoe ik blij ben vandaag, deze dag heb ik zo lang gewachten. En Dat allemaal komt door mijn eerlijk,grappig, geduldig, slim, lieve, en behulpzame instructeur Ahmed hij heeft mij ondersteund met alles ik heb bij hem tijdens de lessen heel veel dingen geleerd, dat ik mijn eerste rij examen, zonder moeite heb gehaald, daar ben ik heel erg dankbaar voor, wil je ook zo snel als ik , jou rijbewijs gaan halen ?! Ik ga jou zeker aanraden bij rijschool HAAGLANDIA te komen leren


Sadiya Mohammed
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Regina van der Meer
: Ik raad iedereen deze rijschool maar in het bijzonder Ahmed aan als instructeur. Terugkomende van een burn-out met concentratie problemen heeft Ahmed mij nooit op laten geven. Hij maakte het logisch en inzichtelijk voor me en zijn positieve ondersteuning gaf mij het zelfvertrouwen wat nodig was voor het examen.
Dankzij zijn vertrouwen in mij ga ik vele veilige kilometers maken.
Positieve feedback, een grap..alles was er tijdens de lessen.
Geen vraag was te veel, altijd geduld, ik ga de rijlessen missen! Heb mijn rijbewijs in the pocket!! En er een vriend bij.
Dus wil je gaan rijden :ga naar Haaglandia!!

Regina van der Meer
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pavan
: Ik was echt super blij met ahmed hij heeft me alles geleerd en ook me van me angsten afgeholpen tijdens het rijden het is echt een goede rijinstructeur. Hij is lief aardig en geduldig heeft humor en dat maakt het leuk om te rijden ik keek ook uit naar elke les dus ik raad het je zeker aan om bij rijschool haagelandia te rijden
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Ludolf Jongeneel
: Ahmed is gespecialiseerd in mensen met bepaalde angsten, en hij helpt je ze te overwinnen. Zo had ik een angst om over te steken, maar dat was al na 3 lessen opgelost. Overigens is deze rijschool ook meer dan geschikt als geen angsten hebt natuurlijk. Voordat ik begon met lessen had ik nog nooit eerder achter het stuur gezeten, maar ik heb in 7(!!!) weken mijn rijbewijs weten te halen, en dat is volledig te danken aan Ahmed. Omdat ik het in zo'n korte tijd deed, zag ik Ahmed vrijwel iedere dag. Dat zou bij bepaalde rijleraren niet goed gaan, maar bij Ahmed is dat geen probleem want hij wordt gewoon een vriend van je en je voelt je zeer op je gemak bij hem. Tijdens het rijden praat je veel, over je interesses maar ook over je thuissituatie en andere dingen waarmee je zit want ook daar helpt Ahmed bij. Daarnaast is hij heel geduldig en geeft hij uitstekende tips over hoe je kan omgaan met bepaalde verkeerssituaties. Bij Ahmed haal je 100% zeker je rijbewijs (met plezier!) en krijg je ook nog lessen mee voor de rest van je leven, die niet zo veel te maken hebben met rijden.

Ludolf
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Grappig, Sociaal
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Deze rijschool raad ik iedereen aan . Mijn rijinstructeur Ahmed weet precies wat de aandachtspunten zijn bij het rijden en dat verschilt natuurlijk per leerling ! Je slagingspercentage is 99,9%, en 0,1% is het overwinnen van je zenuwen tijdens het afrijden , waar Ahmed uiteraard een groot rol speelt in het gerustellen. Je bent GEk als je niet bij Ahmed je rijbewijs haalt. Heb daae niet alleen leren rijden maar hij geeft je ook hele wijze levenslessen mee.

Ik ben het levendbewijs van het in 1 keer behalen van mijn rijbewijs in korte termijn !

sammad tatouti
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Achmed herkent snel je zwakke en sterke punten.
Min- en verbeterpunten
Geen verbeterpunten, Ga zo door !
Anoniem
Anoniem: Bij Rijschool Haaglandia leer je om veilig, vlot en perfect auto te rijden. Achmed is niet zomaar een rij instructeur, hij is een rij coach. Als jij vaal angst hebt, zou ik Haaglandia zeker aanraden. Achmed is een geduldige man met een goed hart.
Als jij jou rijbewijs wilt halen, moet je zeker weten rijlessen nemen bij Achmed.
En als ik mijn rijbewijs heb gehaald, dan weet ik zeker dat iedereen dat kan. :)
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig, Professioneel
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Mijn ervaring met Ahmed is heel erg goed. Ik ben iemand die nogal vaak dezelfde fout maakt, en het was goed om een geduldige instructeur te hebben zoals Ahmed die mij toen iedere keer weer hielp en nooit geïrriteerd raakte door steeds dingen te moeten herhalen. Hij gaf ook goede tips om fouten te voorkomen in de toekomst. Het zorgde voor een goede en veilige sfeer in de auto, wat het ook makkelijker maakt om dingen extra te vragen.

Ik heb zeer genoten van mijn tijd met Ahmed, en ik raad hem aan voor iedereen. Hij kan mensen goed lezen en biedt extra ondersteuning op plekken waar je het het meest nodig hebt. Als het kon had ik Ahmed 6 van 5 sterren gegeven.

Kortom, Ahmed is echt een aanrader!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Alles
Min- en verbeterpunten
Niks
Valery van de Luijtgaarden
: Hallo allemaaal!!

Ik wil even met jullie delen dat je geen betere rijles instructeur kan hebben dan Achmed!
Hij heeft me me rijbewijs binnen 1x laten halen! Hy weet precies wat jij nodig hebt en hoe jij dit persoonlijk het beste kan leren.
Ook was ik erg angstig op de weg, maar ook daar heeft hij mij in begeleid!
Ik raad Haaglandia en dan natuurlijk Achmed als rij instructeur zeker weten aan!

Je bent superr Achmedd, bedankt voor alles!!!

Groetjes Valery!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Voordat bij de rijschool van Ahmed (Haaglandia) terecht kwam, was ik een paar keer gezakt bij een andere rijschool. Hier had ik geen goede ervaringen helaas. Ongeduldige instructeur, vaak geïrriteerd reageren als je iets fout doet en je dus niet echt helpen waardoor je met tegenzin naar de lessen gaat. Door de gespannen sfeer in de auto leer je hier niks van. Deze verhalen lees ik helaas vaker bij de reviews over rijscholen. Op basis van alle positieve reviews ben ik bij Haaglandia terecht gekomen.

Nadeel van de autorijschool markt is dat iedereen hier in kan stappen ongeacht de coachende eigenschappen en kwaliteiten van een instructeur. Gevolg; veel instructeurs die wel weten hoe je een auto moet besturen, maar die geen les kunnen geven en niet weten hoe iemand in elkaar zit waardoor een leerling vaak niet naar het, door het CBR, benodigd niveau wordt getild. Er is helaas geen kwaliteitscontrole op slechte rijscholen.

Maar Ahmed is hier een uitzondering op; geduldig, mensenkennis, humor, goede coachende eigenschappen. Alle eigenschappen die een goede instructeur moet hebben. Geeft echt om zijn leerlingen en heeft als doel goede chauffeurs van ze te maken; een rijbewijs op zak hebben is immers iets anders dan ook echt kunnen rijden. Gevolg; ik ging met plezier naar de lessen, ben naar een hoger niveau getild waardoor ik in 1x bij hem ben geslaagd!! De reviews spreken voor zich en ik raad Autorijschool Haaglandia bij iedereen aan.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Alles
Min- en verbeterpunten
Geen, De reviews spreken voor zich.
Donny Struiwig
: Perfecte rijles instructeur weet wat je aan hem hebt en hij weet precies wat je nodig hebt.
Geen spijt dat ik voor haaglandia hebt gekozen! echt een aanrader. ahmed je bent de beste!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Alles
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Rijschool Haaglandia,
Wat zou ik erover zeggen?
De beste rijschool die er is!!!

Bij deze rijschool heb ik in zo'n 8 lessen meer geleerd dan in al de 30 lessen van me vorige rijschool. Ik nam een pakket na het zien van een advertentie op Facebook, 5 rijlessen incl. Afrijden voor maar €400,-, ik heb er vervolgens een paar bijgenomen en ben in een tijd van 2 weken in één keer geslaagt. De rijleraar is een zeer nette vriendelijke man die je exact de kneepjes van het rijden leert. Bij me oude rijschool lieten ze me autorijden, terwijl de leraar op ze telefoon met ze nieuwe vriendin zat te appen (wat iedereen kan) maar bij haaglandia leerde ze me in een mum van tijd me ECHT auto te rijden (wat niet iedereen kan).
Zeker een aanrader!

Mvg Jordi
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Alles
Min- en verbeterpunten
Niks
Majid
: I started taking driving lesson from Ahmad as a beginner few month ago, and I passed the practical exam easily by taking lessons once per week. Ahmad is an on-time, organized in teaching and very very patient driving instructor. I really like his patience since it's really helpful to focus on learning rather than being nervous to not make any mistake. I really recommend every one to take driving lesson from him and be relax about taking driving lessons.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Ecprienced, Organized, On-time, Patient
Min- en verbeterpunten
Geen
Ramona
: Vandaag ben ik geslaagd voor me rijbewijs bij ahmed......maar wat zal ik dat missen. Ahmed is een heel lief, geduldig en goed persoon. Je voelt je snel op je gemak in de auto, geintjes maken kan maar serieus is die zeker. Vooral mij als leerling te hebben gehad moet je veel geduld hebben gehad. Voor iedereen die geen rijbewijs heeft, onzeker, of wat dan ook heeft kan ik aanraden om naar haaglandia te gaan. Ahmed ik ben superblij dat ik bij jouw me rijbewijs heb kunnen halen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Wie goed doet goed ontmoet
Min- en verbeterpunten
Geen
Salma
: Salma : Na 2 rijscholen te hebben gehad ben ik terecht gekomen bij Haaglandia. En ja hoor ik ben vandaag gewoon geslaagd !
Ahmed heeft een hele goede manier van lesgeven. Hij past zich aan een iedere persoon aan die in de auto komt lessen. Ahmed heeft veel geduld en hij stelt je altijd op je gemak en en dat maakt de rijlessen leuk en leerzaam.

Toen ik bij Ahmed kwam lessen wist hij meteen bij de proefles wat mijn zwakke punten waren en dit hebben we samen meteen aangepakt.
Hij heeft veel over voor zijn leerlingen.
Dat is teug te vinden, met bijvoorbeeld bestanden die hij zelf maakt voor zijn leerlingen met allemaal belangrijke die je moet doornemen voor je examen

Ik kan iedereen Rijschool Haaglandia, Ahmed doet altijd zijn werk met 110% inzet en de kwaliteit van de rijlessen ga je nergens anders kunnen vinden!! Een rij instructeur maar hier naast ook altijd een luisterend oor voor je heeft. Ik heb echt veel gelachen tijdens de rijlessen en ik zal je heel erg missen! Maar we houden zeker nog contact

Super bedankt voor al de leerzame, goede en fijne rijlessen!

Groetjes,
Salma
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld
Min- en verbeterpunten
GEEN
Sophie
: Ahmed is een echte professionele rijcoach. Als student psychologie kan ik bevestigen dat Ahmed erg veel ervaring heeft in niet alleen mensen leren rijden, maar ze hierbij ook psychologisch te ondersteunen. Dit begint bij de proefles, waarbij hij vanuit jouw rijvaardigheid perfect kan omschrijven hoe jij als mens in elkaar zit bv. controlbehoeftig, perfectionistisch, angstig, zelfoverschattend etc. Deze mensenkennis is super handig, omdat Ahmed daardoor precies kan inspelen op wat jij nodig hebt. Rijlessen op maat, wat wil je nog meer?! Ik kan iedereen Rijschool Haaglandia aanbevelen en over een paar jaar komt mijn broertje zeker ook lessen! :)
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Gespecialiseerd in faalangst en andere factoren die je kunnen tegenhouden om je rijbewijs te halen, , Ook veel ervaring met mensen vanuit verschillende achtergronden en culturen
Min- en verbeterpunten
Geen
Jennifer
: Na 7 jaar twijfelen of ik wel of niet ging me rijbewijs halen kwam ik via Facebook in december 2016 rijschool Haaglandia tegen,toen dacht ik Oké ik ga toch proberen. na dat ik bij een ander rij instructeur kwam en die aan mijn mooie verhalen vertelde dan het was had ik eindelijk een duidelijk iemand die zei waar het op stond. Ahmed zei meid ik ga voor zorgen dat jij je rijbewijs heb, waar op ik hem antwoorden ik zit te denken dat ik automat ga rijden, en Ahmed zei nee heb je niet nodig ik ga voor zorgen dat jij schakelt ga rijden kom we gaan, veel stress gehuild van me frustraties dat niks ging zo als ik Wilde, Ahmed was er altijd met een schouder klop kom op meid niet stressen je kom hier voor auto leren fouten kan me maken volgende keer maak je de fout niet meer. vandaag ben ik naar CBR gegaan met een onzekere gevoel na het zien van Ahmed die zei jenny we gaan het halen voelde ik me wat rustig en ja hoor met resultaat want ik ben geslaagd
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Genoeg om te benoemend 🤣
Min- en verbeterpunten
Geen
Kimberly wijnands
: Ik ben vandaag geslaagd dankzij Ahmed ben super blij
Hij legt je alles goed uit heeft heel veel geduld en is super vriendelijk je voelt je snel op je gemak bij hem hij neem de tijd je kan alles zeggen en vragen dan doet hij het gewoon overnieuw ik zou iedereen deze rijschool aanbieden deze rijschool is TOPPPPP!!!
SUPER RIJCOACH

Heel erg bedankt Ahmed
Vriendelijke groetjes kimberley
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Na problemen gehad te hebben met mijn vorige rijschool, ontving Ahmed mij met ooen armen. Ik had een spoedcursus gedaan en kon binnen 3 weken als afrijden! Ik was geslaagd omdat Ahmed mij aan mij minpunten hielp. Voor de rest Ahmed meer dan een rijinstructeur en daar heb ik echt heel veel can geleerd.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Tijdens mijn eerste rijles was ik ontzettend nerveus maar Ahmed heeft dat mijn zijn geduld, positiviteit en goede uitleg snel weten om te zetten. Al heel snel voelde ik me zelfverzekerd tijdens het rijden. Alle nodige onderdelen van autorijden zijn altijd behandeld. Er wordt ook gevraagd of je zelf behoefte hebt aan focus op bepaalde onderdelen. Hier wordt altijd naar geluisterd. Ahmed heeft goed geprijsde lespakketten en probeert je nooit meer lessen aan te bieden dan je echt nodig hebt. Mijn examen heb ik in 1x behaald en ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om bij Haaglandia te lessen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Gurbet Aksoy
: Op mijn 16de ben ik begonnen te rijden om dat ik auto rijden heel erg leuk vond, na een tijdje had Ahmed een examen voor mij gepland na mijn verjaardag. laatste 2 weken gingen we elke dag lessen en hard werken om mijn niveau met speer te laten stijgen zodat ik helemaal klaar was voor mijn examen, en wat blijk 'hart werken wordt beloond'.
Ik heb vandaag mijn rijexamen gehaald in de 1ste keer en ben rest van mijn leven ontzettend dankbaar dat ik hem heb gehaald bij Ahmed.

Groetjes,

Gurbet
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Zehra
: Na twee rijscholen kwam ik per toeval bij rijschool Haaglandia terecht voor een spoedcursus. Ik had na zoveel gelest te hebben geen motivatie meer en vond het niet leuk meer om auto te rijden. Dankzij de lessen van Ahmed ben ik auto rijden weer leuk gaan vinden.
Hij besteed veel aandacht aan je en leert je goed kennen. Hij heeft heel veel kennis die hij jou overdraagt. Als je de volgende les in zijn auto stapt weet hij precies nog wat je de vorige keer gedaan hebt en waar je nog aandacht aan moet besteden.

Ik raad iedereen aan om bij hem te gaan lessen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig, Kennis, Rijcoach, Veel inzicht en kwaliteit
Min- en verbeterpunten
Geen
Paa Kofi Hendrix
: Mocht het zijn dat ik na elke 10 jaar weer rijlessen moet volgen om me rijbewijs te vervangen zal ik altijd zonder te twijfelen weer bij Autorijschool Haaglandia lessen. echt een eer om bij een van de beste rijscholen te lessen. Niet allen een rij Coach maar ook een vader. iets wat ik in de laatste 6 jaar niet kunnen halen, heb Ik in 1 maand op een silver plat gekregen. Rijschool Haaglandia all the way.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Van physic tot geestelijke wordt je onder controle en rust gebracht.
Min- en verbeterpunten
Geen
Mohaymine-rezk
: Top uitleg en veel kunnen leren binnen korte tijd en in 1 keer geslaagd beter kan het niet en dat allemaal dankzij achmed en dankzij hem kan ik met een prettig gevoel rijden
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Joseph Owusu
: Na 2 x gezakt te zijn bij een andere rijschool kwam ik via Facebook bij Ahmed terecht. Dit was de beste keuze die ik maar kon maken. Tijdens de proefles laat Ahmed je op je gemak voelen en probeert je zoveel mogelijk te leren kennen. Ahmed wist meteen waar mijn probleem bij het autorijden had na 2 x gezakt te zijn was ik bang dat ik gewoon niet klaar ben voor het autorijden maar Ahmed heeft hier veranderd in gebracht. Heeft alle probleempunten binnen 5 weken met mij aangepakt en ik ben geslaagd met een compliment van de examinator.
Hier leer je autorijden op een prettige manier Ahmed is een echte coach die je mentaal voorbereid op het examen en je met een zelfverzekerd gevoel laat rijden.
Ik heb leuke tijden meegemaakt met Ahmed en die ga ik zeker nooit vergeten.
Beste rijschool die er maar is bedankt voor alles !!

Groetjes
Joseph
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld, Leerzaam, Prettige auto, Humeur, Prijs, Een echte rijcoach.
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Ik ben via facebook terecht gekomen bij rijschool Haaglandia en wat ben ik blij voor de keuze die heb ik gemakt .Na proefles wist ik gelijk dat ik wil lessen bij dhr. Ahmed. Hoe onhandig ook was voor me aangezien dat ik 2 heel jonge kinden heb en niet in Den haag woon, eild ik toch bij hem lessen.
Ik was 2x gezakt bij 2 verschillende rijscholen en wist ik niet waar mijn probleem lag. Ik was vanhoopig en dacht dat ik valangst had of gewoon dat ik kon niet auto rijden.
Dhr. Ahmed heeft na de proefles verteld waar mijn probleem lag . Het was duidelijk voor me ,ik kon me in verplatsen.
Ahmed is niet een gewone rijinstructeur, hij heeft menskennis, benadeert iedereen met respect , stelt idereen op hun gemaak en hij is een echte super rijcoach.
Ik ben nu geslaagd voor me rijbewijs dankzij dhr. Ahmed. Ik zal altijd hem dankbaar zijn voor het bewust rijden en zelftrouw.
Ahmed is een aanrader voor iedereen die wilt rijbewijs behalen op een leuke, slimme leerzaam en snelle manier
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld
Min- en verbeterpunten
Geen
Karlijn
: Twintig jaar geleden had ik bijijijijna mijn rijbewijs gehaald toen ik het buitenland ging werken. Daar haalde ik alsnog mijn rijbewijs en daar heb ik in een leeg land, linksrijdend in een automaat auto gereden. Terug in Nederland moest ik weer lessen maar ik bleek heel veel verkeerd te hebben aangeleerd en raakte ontmoedigd en liet de auto voor wat hij was. In de zomer had ik geld gespaard en waagde ik het er toch weer op; 41 jaar en ik moest helemaal overnieuw beginnen...ik koos voor Haaglandia omdat de rijschool adverteert met coachend rijlessen. Daar is geen woord van gelogen. Ahmed geeft niet alleen aan wat hij ziet aan je rijstijl, hij geeft er een persoonlijke analyse bij en stelt een aanpak voor die bij jou past. Bij mij was dat met veel geduld alles weer overnieuw aanleren. Het kostte bloed zweet en tranen en het was niet makkelijk maar deze rij-coach heeft me erdoor heen getrokken. Ahmed is een warme mensvriendelijke en geduldige man die er echt plezier in heeft als hij mensen verder kan helpen. Ik heb mijn examen in 2 keer gehaald, nog mooi in 2016! Ik zal de adviezen nooit meer vergeten ("wees nieuwsgierig") Bedankt Ahmed!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld, Coachend, Persoonsgericht, Constructief
Min- en verbeterpunten
Iets meer aandacht voor de technische kanten van het examen
Anoniem
Anoniem: Kort gezegd is Ahmed meer dan een gewone rijinstructeur, hij is een echte rij coach. De slogan "Rijlessen op maat" is duidelijk te zien. Hij legt alles uit op een praktisch manier voor zowel iemand met een hoge technische achtergrond als voor iemand met moeite.
Door zijn open houding en eerlijkheid vindt hij een manier om met jouw zwakheden te werken. Hierdoor leer je niet alleen belangrijke tips, maar boek je snel vooruitgang.
'Hard werken wordt beloond' is iets wat hij vaak zegt. Door die houding heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald na 2.5 maanden lessen.
Ik kan nog veel schrijven maar als je op zoek bent naar een rijschool raad ik Rijschool Haaglandia aan. Je zult het zelf beleven.

Nogmaals bedankt Ahmed,

Rapheal
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Open- en eerlijk houding, Geduld, Veel inzixht
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Achmed heeft mij in een korte periode van (7 dagen) zeer goed geholpen en heb dankzij hem me rijbewijs in een zeer korte tijd (7 dagen) kunnen behalen!
Ik ben Achmed zeer dankbaar voor zijn tijd en lessen kwa alles wat ik geleerd heb kon ik mezelf geen betere Rij Coach wensen!
Achmed is een zekere aanrader als Rij Coach kan je niemand beter wensen die het jou ook echt gunt om je rijbewijs te kunnen behalen!
Achmed zegt je ook wanneer je iets fout doet hoe je het beter kan doen en laat het je dan ook gelijk opnieuw proberen.
Ik was de eerste 2 lessen een beetje onzeker maar na de eerste 2 lessen was de onzekerheid weg!
Ik boekte al snel veel vooruitgang, en nu heb ik dankzij Achmed me AutoRijbewijs gehaald!!!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Achmed heeft mij supergoed begeleidt met het behalen van mijn autorijbewijs. Aan het begin van de autorijlessen was ik onzeker over bijna alles wat ik deed en wou ik bevestiging of ik het wel goed genoeg deed, maar na verloop van de tijd gaf Achmed mij de zekerheid die ik nodig had om auto te kunnen rijden. Op de dag van het examen twijfelde ik nog als enige over mijn parkeervaardigheden, maar Achmed nam de tijd om dat nog voor het examen te oefenen met mij. Wat ik ook fijn vond was dat hij altijd op tijd zegt wanneer je iets fout doet en gelijk erbij zegt hoe je dat beter kunt doen, zodat je de tip gelijk kunt toepassen op de rest van de rijles i.p.v. dat dit pas aan het einde van de rijles gebeurd. Ook voel je je al gauw op je gemak bij hem en kun je leuk een praatje maken tijdens de les. Ik vond het erg leuk om te rijlessen bij Achmed en had me het niet beter kunnen wensen!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld
Min- en verbeterpunten
Merve kacar
: Ondanks al me onzekkerheid al me moeite en me faalangst heeft hij (meneer ahmed) mij geholpen en gesteund tot het einde .ik ben een heel verlegen meisje die niet veel durft naast andere . hij heeft me zo mooi gevoel gegeven dat ik alles naast hem durfde zoals hardop vertellen wat ik zag alles wat je maar kan verzinnen later werd het niet meneer ahmed maar oom ahmed hij heeft me zo goed behandeld dat ik het gevoel kreeg dat ik zijn famillie was. En zijn geduld raakt nooit op . We hebben de rijbewijs samen gehaald , ik moest het doen maar zijn steun dat hij in me geloofde was al genoeg. Ik ben nu geslaagd voor me rijbewijs dankzij oom ahmed.bedankt voor alles je bent een top rij instructeur!!!!! . Echt een aanrader voor als je rijbewijs op een leuke en snelle manier wilt behalen .
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Zijn geduld !!
Min- en verbeterpunten
Geeeen!!!
Najib
: Professioneel maar toch ook informeel. Ahmed heeft een positieve houding en leert je dingen die je makkelijk onthoudt. Kijkgedrag, Actie ondernemen alles leer je bij autorijschool Haaglandia. Ik ben niet alleen door Ahmed opgeleid maar ook gecoached. Hierdoor ben ik anders gaan rijden en handelen. Bij Ahmed kom je niet om te rijden maar ok te leren rijden. Dit is me bijgebleven en heb er een rijbewijs aan overgehouden. Dit is een kenmerk wat Ahmed onderscheid van andere rijscholen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Hij coached je, Analyseerd wat er fout gaat en speelt daarop in, Positieve houding, Proffessionele hobbyist
Min- en verbeterpunten
Leerlingen slagen snel
H.Bounou
: Meer geleerd dan ik dacht te leren.De rij instructeur heeft een professionele houding, geduldig , stelt leerlingen op hun gemak en creëert een positief,veilig en een motiverend omgeving om te kunnen leren en concentreren .Ahmed komt zijn woord na , is correct en oprecht. Een top rij instructeur die ik zo der twijfel aan kan raden aan iedereen die echt auto wil leren rijden .
Hartelijk bedankt Ahmed voor alles .
H.Bounou
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Leerzame lessen en een top instructeur
Min- en verbeterpunten
Geen
Agata Jaworska
: Gisteren geslaagd! In 1x!

Lessen waren altijd leerzaam, je had geen gevoel dat je rijdt om te rijden.
Het was echt de hele tijd leren.
Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik geslaagd ben.

Daarnaast heeft Ahmed veel geduld en behandelt iedereen anders.
Als mijn instructeur te veel zou stressen dan zou ik niet mee kunnen werken,
Ahmed is gelukkig gezellig en neemt echt de tijd voor je.

Bedankt voor alles, het was geweldig! Zeker aanrader!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Snelle opleiding, Leerzame lessen, Motivatie gevende instructeur
Min- en verbeterpunten
Geen
YS
: I have passed the exam in the first time with Haaglandia, which I have failed many many times with other Autorijschool. Ahmed is kind, careful coach. He knows how to learn his students, what's my problems, how to improvement. He gives students a lot of tips which I never saw from books or received from other auto coach. I strongly recommend him to anyone no matter he/she just starts in auto lessons or maybe has failed several times before. Haaglandia will lead you to your license for sure.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
The price of package is nice, Specially compared to those big companies.
Min- en verbeterpunten
Geen
OF S
: Ik dacht dat autorijden gewoon niet voor mij was weggelegd, de gedachte eraan zorgde al voor stress. Via internet kwam ik bij Haaglandia terecht, las alleen maar goede reviews en dacht eigenlijk dat het te mooi was om waar te kunnen zijn. Maar niets is minder waar - Ahmed Moaty kijkt heel goed met wat voor leerling hij te maken heeft en werkt dan aan zijn/haar pijnpunten, in combinatie natuurlijk met voertuigbeheersing en verkeersinzicht. En dankzij Ahmed ben ik in 1(!) keer geslaagd voor mijn rijexamen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Eindeloos veel geduld, Aanpak gericht op persoon, Flexibel
Min- en verbeterpunten
Geen enkele
Fouad massaoudi
: Haaglandia is een super rijsschool met instructeur die het beste uit je wil halen. Ik heb zo'n goeie tijd daar meegemaakt dat ik 100% weet dat ik dit nooit meer vergeet. Ik raad je zeker aan om nij haaglandia te gaan lessen en niet aleen omdat ik er heen ben gegaan maar om je rijbewijs zo snel mogelijk te halen!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Goede uitleg en eerlijkheid!
Min- en verbeterpunten
N.V.T.
Mohamed assaidi
: Rijschool haaglandia is een erg goede rijschool. vanaf het begin ben ik erg goed begeleid door mijn rijinstructeur Achmed. de lessen verliepen erg soepel en alles werd goed uitgelegd.
je word serieus behandeld maar af en toe een grapje is ook geen probleem.
ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb met succes mijn rijbewijs gehaald.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Uitleg en benadering.
Min- en verbeterpunten
Geen
Natalie Love
: Bij de intake wist ik meteen dat ik bij Autorijschool Haaglandia de perfecte rijschool had gevonden. Ahmed is vriendelijk, oprecht en beleefd. Hij is ook enorm grappig.
Het belangrijkste is dat Ahmed veel kennis heeft van zijn vak en zijn rijlessen past hij aan op jouw als persoon. Dat heeft me ook weer veel over mezelf geleerd. Hij legt alles haarfijn uit en zegt ook waarom. Hij is kritisch en dat vind ik fijn omdat het mij goed heeft voorbereid voor mijn praktijkexamen. Ahmed, hartstikke bedankt voor de rij (en levens) lessen. Ik wens je alle geluk toe voor de toekomst! Je bent een zegen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Heldere uitleg, Mensenkennis, Betrouwbaar, Examengericht, Vakkennis
Min- en verbeterpunten
Niets
Joris
: Rijschool Haaglandia is een rijschool die kwaliteit levert op maat ! De rij instructeur (Ahmed Moaty) is een man die passie heeft voor zijn vak, geduld heeft ,houdt van humor , heel professioneel is,duidelijk en die heel goed en vooral heel vriendelijk om gaat met zijn leerlingen. Hij levert wat hij belooft !!!!
Na de eerste rijles voelde ik mij al meteen op mijn gemak , dit kwam omdat hij mij een duidelijk plan van aanpak gaf en met mij rustig doornam wat hij had geobserveerd . Door omstandig heden moest ik een intensieve spoed cursus volgen van twee weken. Tijdens deze twee weken heb ik veel aan het advies en de feedback van ahmed gehad .nog een plus punt is dat ahmed extra onderbouwende theorie levert die foutloos overeen komen met de praktijk lessen. Hier door kon ik alles nog een keer goed doornemen na de les en goed voorbereiden op zowel de volgende lessen als het examen .
Ik had voor deze lessen nog nooit in een auto gereden maar door de professionele en veilige input is het ahmed gelukt om mij te laten slagen binnen de betreffende tijd .
Om alles samen te vatten:
Deze rijschool levert kwaliteit op maat, een professionele ,aardige en slimme rij instructeur die er voor zal zorgen dat je je rijbewijs haalt .

Joris
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Kwaliteit levert op maat
Min- en verbeterpunten
Geen
Shannon van de Water
: Wauw! Wat een ervaring. En dat meen ik! In 3 maanden mijn rijbewijs was zonder Ahmed echt niet gelukt. Vrienden van mij die bij Ahmed hebben gelest, hebben mij Ahmed aangeraden. Na de eerste proefles al direct van overtuigd dat ik bij Ahmed wilde lessen. Hij vertrouwd je meteen compleet, heeft veel humor en een rust over hem waar je je meteen goed bij voelt. Ahmed legt je goed dingen uit en op zo'n manier dat je t ook niet snel vergeet. Ik weet nog dat ik in een van de eerste lessen zei: ik wil een faalangstexamen, ahmed zei al meteen dat dat niet nodig zal zijn. En hij had gelijk. Met het vertrouwen die Ahmed mij heeft gegeven en de goede uitleggen, heeft Ahmed mij geholpen om te slagen. Echt waar, niet verder zoeken en ga bij Ahmed lessen! Gegarandeerd dat je de hulp krijgt die je nodig hebt en een rijbewijs krijgt die je verdiend. Ahmed heeft oog voor jou en heeft persoonlijk inzicht. Echt echt echt een aanrader! Ahmed, onwijs bedankt dat ik van jou deze levensles mocht leren en bedankt voor de fijne lessen! Veel liefs en succes in de toekomst!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Mensenkennis, Persoonlijk inzicht, Rust, Humor, Heeft het beste met je voor!
Min- en verbeterpunten
Helemaal niets!
Eslam moussa
: Een hele goede rijschool Ahmed kan goed met mensen omgaan en heeft veel geduld en dat bewijst ook dat ik het in 1 keer gehaald heb zeker een aanrader
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geen
Min- en verbeterpunten
Geen
Vincent Veldhuis
: Ik ben bij rijschool Haaglandia in de persoon van Ahmed terecht gekomen omdat mijn vrouw, die haar rijbewijs in Roemenie heeft behaald een goede ervaring had overgehouden bij het nemen van een paar lessen om in Nederland te leren rijden.

Na een intake les weet Ahmed precies wat je nodig hebt om goed te leren autorijden en hoe je persoonlijk in elkaar steekt. Vooral het persoonlijke aspect heeft mij veel goed gedaan. De eerste lessen was ik een bang vogeltje dat begon met enkel gas geven, remmen en sturen. Toen dat goed ging kwam het schakelen erbij en was ik onderweg naar een goede voertuigbeheersing. Ahmed houdt rekening met je als persoon, met je kwaliteiten en speelt in op je minpunten zodat je aan het eind een zelfverzekerde bestuurder bent.

Indien iets niet duidelijk is neemt Ahmed de tijd om het uit te leggen met woorden of hij maakt het visueel door het tekenbord, zijn theorieboek of zelfs met speelgoed auto's. Verder laat Ahmed jezelf over situaties nadenken en kan je heel goed met hem van gedachten wisselen zowel op autorij vlak als het persoonlijke vlak.

Ik kan autorijschool Haaglandia iedereen aanraden, zeker als je faalangst en/of examenvrees hebt.

Ahmed bedankt voor de fijne (levens) lessen!

Groeten,
Vincent
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Marcella Kok
: Door toeval bij Ahmed terechtgekomen nadat ik al behoorlijk wat lessen had gehad bij een andere instructeur. Geen goede ervaringen gehad bij mijn oude instructeur waar ik alles verkeerd aangeleerd heb gekregen. Hierdoor een ontzettende faalangst ontwikkelt en veel onzekerheid. Toen ik bij Ahmed begon had ik het idee dat het mij nooit zou lukken om mijn rijbewijs te halen, dit leek in mij hoofd een onmogelijke opgave. Na een aantal lessen bij Ahmed kon ik goed autorijden, alle dingen die ik verkeerd had aangeleerd heeft Ahmed mij afgeleerd maar ook nieuwe dingen aangeleerd. Wel nog behoorlijk wat lessen gehad bij Ahmed, maar dit vooral om mijzelf zekerder te voelen in de auto en mij zelfvertrouwen weer een beetje terug te winnen. Ik zat mijzelf hierdoor ontzettend in de weg. Zonder Ahmed geloof ik niet dat ik ooit mijn rijbewijs zou hebben gehaald. Ahmed heeft ontzettend veel voor mij hierin betekent en gedaan. Ik heb de lessen met Ahmed altijd als zeer positief ervaren. Hij weet waar hij mee bezig is, en is ook met niks anders bezig dan met jou. Ik zou echt iedereen aan raden om bij Ahmed te gaan lessen! En dit zeg ik niet om een positief verhaaltje neer te zetten maar omdat ik het meen uit mijn hart. Heb niks aan te merken op autorijschool Haaglandia.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Maria dos Santos
: Ik had al zoveel lessen gehad en was ook genoeg gezakt, dus besloot ik op zoek te gaan naar een rijschool die niet alleen gericht is op het standaard lesgeven, een rijschool die meer te bieden had, zoals: verantwoordelijkheid, mensen kennis, geduld en inzicht. Dat heb ik gevonden in Dhr. Ahmed Moaty rijinstructeur van Haaglandia Autorijschool. Mijn blik op de weg is voorgoed verandert en mijn zelfvertrouwen 100% en ja ik heb nu mijn rijbewijs. Dank je Ahmed.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Mensen kennis
Min- en verbeterpunten
Geen
Dylan van den Berg
: Na 3 rijscholen te hebben gehad terecht gekomen bij Haaglandia.
Ahmed heeft een hele goede manier van lessen. Hij past zich aan een ieder aan die in de auto komt lessen. Wat ik bij ahmed vond en niet bij de andere rijscholen is het begrip en het geduld met jou. Hij stelt je altijd op je gemak en dat maakt de rijlessen heel relaxt en leerzaam omdat je meer tot je opneemt waardoor jij ook zelf relaxt achter het stuur zit! Ahmed heeft veel mensen kennis die hij met cursussen heeft gevolgd. En dat is mij echt bij gebleven want hij heeft iets wat andere rijscholen niet hebben.
Ik ben geen makkelijke leerling geweest, en daardoor vele rijscholen gehad die mij niet hebben kunnen leren , verkeerd hebben aangeleerd. Ahmed wist meteen de zwakke punten van mij en dit hebben wij meteen aangepakt.
Met zijn mensen kennis, de manier hoe hij je benadert, het uitlegt grote complimenten. Iets wat vele rijscholen niet hebben!!
Hii heeft veel over voor zijn leerlingen.
Dat is teug te vinden, met bijvoorbeeld hij zelf bestanden maakt voor zijn leerlingen met allemaal theorie stof, wat hij aanraad om door te nemen van bestanden tot filmpjes!

Ik kan iedereen de rijschool aanraden van ahmed, hij is een fantastische man die altijd met 110% inzet zijn werk doet, en de kwaliteit/prijsverhouding ga je nergens anders kunnen vinden!! Een rij instructeur maar hier naast ook altijd een luisterend oor voor je heeft.

Ahmed, harstikke bedankt voor al de leerzame, goede en plezierige rijlessen!! Groetjes, Dylan.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
- Geduld, - Relaxt, - Ervaring, - Mensen kennis
Min- en verbeterpunten
Geen.
Norvienyx Boontjex
: Wil je snel je rijbewijs halen, terwijl je plezier hebt en ook veel kan leren moet je bij Haaglandia zijn.
Ik heb heel veel plezier gehad en vind het hartstikke fijn om bij Achmed te rijden, bij mijn vorige rijschool 3x gezakt, maar geen idee waarom toen ik bij Achmed kwam ben ik veel dingen gaan inzien en wist ik waar mijn fouten zaten dankzij Achmed, 2de x mijn rijbewijs behaald gelukkig.
Mocht ik jullie een rijschool mogen adviseren dan niet je zeker bij rijschool Haaglandia wezen je krijgt er geen spijt van, je hebt een rij instructeur die snel je zwakke punten eruit pikt en je binnen een paar lessen leert hoe het moet.

Lieve lieve Achmed vond het heel fijn om bij jou te mogen lessen en heb het heel gezellig gehad, je was niet alleen een rij instructeur maar ook een goeie luisteraar bedankt voor al je lessen en geduld met mij, ik ga je missen maar je bent nog niet van me af!

Groetjes Norvieny
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Romeo Linger
: Voor rijles op maat; bent u bij Rijschool Haaglandia aan het juiste adres!
Afgestemd op je karakter, handelingen en hoe jij als persoon bent weet Ahmed Moaty daar met een perfecte manier mee om te gaan, schappelijk en met heel erg veel empathie.

Hij is een geweldige man die je altijd op je gemak stelt.
Die echt werkt aan wat je nog niet goed doet, of jou juist laat zien wat je wel goed doet!
Heb je angsten ? geen enkel probleem hij weet daar wel raad mee.
Hij gunt je de tijd die je nodig hebt en geloof me liever 2 lessen meer dan zakken, want elke keer is er 1 teveel het zou niet hoeven met hem als leraar.

Dit is een man die totaal niet uit is op je geld hij vind het belangrijk dat hij jou kan helpen aan een rijbewijs ; OP EEN VEILIGE EN KWALITATIEVE MANIER!
Want dat is het belangrijkste!
Hij heeft heel veel over voor zijn leerlingen, neemt de tijd , is totaal niet ongeduldig.
Soms een speelse manier dingen leren en soms op een wat hardere manier.
Hij is altijd bezig met zijn leerlingen en dit is terug te vinden in zijn werkwijze; netjes, optijd en een hele hoop extraatjes; CD-ROMS met theorie stof, filmpjes die hij zelf maakt zodat zijn leerlingen verschillende situaties vanuit een luie stoel kunnen bekijken hij is zelfs bezig met een boek ; allemaal zodat jij met plezier kan lessen en met volle moed en plezier kan afrijden.

Ahmed ik heb heel erg van jou genoten.
En ik ben heel erg blij dat ik u als leraar heb gekozen.
U gaf mij vanaf dag 1 vertrouwen en dat heb ik u ook gegeven.
Het gaat u goed en wij houden zeker contact.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Bram van mieghem
: Na twee keer gezakt te zijn bij mijn oude rijschool toch een andere rijschool gezocht. Zo kwam ik bij moaty uit. Al snel bleek dat ik nog lang niet kon slagen omdat ik nog niet reed. Tijdens mijn 90 minuten durende proefles had Ahmed al een duidelijk plan opgesteld om binnen 6 lessen klaar te zijn voor een examen. Deze keer was ik geslaagd:D Ahmed neemt de tijd om je dingen duidelijk uit te leggen, en doet het zelf ook voor waardoor je het inzicht snel krijgt. Hij heeft mij zelfverzekerd leren rijden, waar ik het meest aan heb gehad. Ik had al twee keer afgereden en kreeg te horen dat er niks meer te leren viel, maar ik zat niet fijn in de auto. Na mijn lessen met Ahmed zit ik heel zelfverzekerd in de auto, weet ik heel goed wat ik aan het doen ben, en gaat het rijden ook heel goed, waardoor het ook heel erg leuk is! Ahmed is een zeer beleefde man, wie zijn lessen volledig aanpast naar jou behoeften. Al met al ben ik bijzonder te spreken over deze rijschool. Het is dat je je rijbewijs maar één keer haalt, anders zou ik zeker bij rijschool moaty terug komen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Manfred craanen
: Vandaag ook in 1x geslaagd dankzij de geweldige instructeur Dhr. Moaty.
Heb echt een goede keuze gemaakt door bij hem te lessen
Heeft van een onzeker persoon achter het stuur een zelfverzekerd iemand gemaakt achter het stuur. Hij heeft veel geduld en kan heel goed uitleggen. Erg fijn om bij hem les te hebben gehad. Had geen moment getwijfeld of ik wel zou slagen.

Echt een aanrader!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig, Mensen kennis, Doelgericht, Eerlijk.
Min- en verbeterpunten
Geen
Meer resultaten...

Instructeurs

Algemeen

Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
Geeft rijles van 09:00 tot 21:00

Wij geven rijles in

  • Delft
  • Den Haag
  • Leidschendam
  • Nootdorp
  • Pijnacker
  • Rijswijk
  • Voorburg
  • Zoetermeer
Lees meer