Verkeersschool De Afslag

15 reviews
Lesprijs: € 30,00 (50 minuten) Vestigingsplaats: Den Haag

Over Verkeersschool De Afslag

Rijschool De Afslag, een team dat al jaren lang actief is in het geven van rijlessen. Onze rijschool garandeert u kwaliteit d.m.v. onze unieke aanpak. Door onze "formule" zorgen wij dat jij jouw rijbewijs in 1 keer haalt. Slechts een paar duizend zij jou al voor geweest.
Lees meer...
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Extra info over de rijschool

Autisme begeleiding Biedt theorielessen aan Faal- en rijangst begeleiding Spoedcursus mogelijk

Gesproken talen

Betaalmiddelen

Mijn ervaring delen

15 reviews gevonden voor Verkeersschool De Afslag

K. Wiech
: Een top rijschool. Rijinstructeur heeft gestudeerd aan de HHS aan dezelfde opleiding als die van mij. Dus een dikke + punt als je over dezelfde onderwerpen kan praten. Daarnaast heeft hij zeker verstand van goed rijlessen geven. Zijn uitleg is goed en logisch onderbouwd. Een echte topper.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Alleen maar
Min- en verbeterpunten
Nee geen
Anoniem
Anoniem: Het is een goede rijschool die zelfs na het slagen contact heeft met mij. Ik weet niet of dit nog ook met andere leerlingen is. Aan het begin getwijfeld aan de prijs omdat het in vergelijking met ANWB een groot verschil is. Ik heb proefles genomen bij ANWB, all in solo en de afslag. Bij de afslag heb ik in 1 les meer geleerd dan dat ik in de les bij ANWB en all in solo heb geleerd. Voor mij natuurlijk de keuze om bij de afslag te blijven. Daarnaast veel humeur in de auto. Zijn lessen zijn gefaseerd wanneer het blijkt dat de les te lastig wordt. Een geweldige rijschool!!! :)
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Lessen met camera, Zo herken je je fouten beter en ben je bewust van je fouten.
Min- en verbeterpunten
Nada
Wim Bor
: Onze zoon heeft in Eindhoven al 40 lessen gehad en een examen maar was helaas niet geslaagd. In den haag waar onze zoon nu studeerd zijn we gaan zoeken naar een rijschool om het examen alsnog met succes af te ronden. Wij zijn uitgekomen op verkeersschool de Afslag. Onze zoon ervaart de lessen als zeer prettig en leerzaam. Wij ervaren hem als duidelijk en goed georganiseerd.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Prettige manier van lesgeven, Goed georganiseerd, Goede uitleg, Goede prijs-kwaliteit
Min- en verbeterpunten
Geen
Chantal
: Een zeer goede rijschool te noemen. Rijinstructeur is een zeer sociale persoon, geeft eerlijk advies. Als je het niet goed doet en vertelt hij het ook, als je het wel goed doet dan vertelt hij het ook.

als alleenstaande moeder is het heeeel erg moeilijk om je financieel op peil te houden.
ondanks mijn financieele situatie heeft de rijinstructeur mij wel les gegeven. De betalingen kwamen later. Hij vond het zonde om te stoppen omdat het geld op was. Weer na een halfjaar beginnen betekend extra lessen nemen om de achterstand weer in te halen. Ik moest nog wel alleen de examen betalen.

Heel erg bedankt, kan met mijn kleintjes nu lekker normaal boodschappen doen.

De lessen zullen gewoon tot de laatste cent betaald worden.

Nogmaals heel heel heel erg bedankt.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Heeft mij gerust gesteld ondanks mijn financieele situatie
Min- en verbeterpunten
Totaal geen
Verkeersschool De Afslag: Hee Chantal, hoe gaat het met de kids? Nog veel succes en genot met jouw kids.
Anoniem
Anoniem: Mijn vorige rijschool was het een drama. De rijinstructeur was elke keer weg en het inplannen van lessen duurde altijd veels te lang. Met veels te lang bedoel ik dan ook soms een maand. De afslag heb ik leren kennen via een klasgenoot van mij. Eenmaal een proefles te hebben genomen bij verkeersschool de afslag ben ik met de rijschool verder gegaan. De rijlessen zijn echt leuk. Zijn uitleg is duidelijk en gebruikt zijn tablet met een speciale app voor zijn rijschool (de andere had niet eens een fatsoenlijke pen).

De rijschool heeft een speciale camera waarmee je de les kan opnemen als je daar behoefte aan hebt. Het is toch wel gek om je zelf zien te rijden. Mijn mond was heel de rit gewoon open :). Had het zelf niet eens door.

De lessen zijn echt geweldig. Heeft ook begrip als je niet kan lessen en neemt het niet in rekening. Ik heb mijn rijbewijs helaas niet in 1 keer gehaald. 2e keer was gewoon lekker raak en heb mijn rijbewijs nu lekker op zak.

Nogmaals heel erg bedankt en de lessen waren geweldig en heb veel gelachen. Ik moest een keer zo hard lachen dat ik aan de kant moest gaan om bij te komen.

TOP RIJSCHOOL
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Een aanrader
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: De beste rijschool die er gewoon maar kan zijn. Klaaaaaar.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Youssef Akechar
: Goeie rijschool met een aardige instructeur. Je kunt er altijd gezellig mee kletsen (heel belangrijk aangezien je toch wel een aantal uurtjes samen doorbrengt). Verder is de kwaliteit prima. Door de lage prijs is de prijs-kwaliteitverhouding is helemaal top!

Verder is er nog de mogelijkheid een pakket te nemen. Dan wordt het allemaal nog goedkoper.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Gezellig, Goedkoop, Duidelijke uitleg
Min- en verbeterpunten
Het enigste minpuntje wat ik kan bedenken is dat de instructeur af en toe tot max 5 minuten te laat kan zijn.
Verkeersschool De Afslag: Heheh Youssef, nog lekker aan het afstuderen? Doe je best man. afstuderen is echt een hel man. Gelukkig ben ik er al een tijdje van af :).
Anoniem
Anoniem: Heb zeer goede ervaring met de rijschool afslag.
ze zijn altijd op tijd, heel goed uitleg, goede planning, geduldig enz enz...
Kortom een aanrader!!

Ps. In een keer geslaagd!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: De rijschool leerde ik kennen via een vriend van mij die daar al eerder heeft gereden. Ik heb als eerst een proefles genomen om te kijken of het wat voor mij is en of het goed klikte. De rijinstructeur legt de lessen heeel erg goed uit. Fouten maken is iets wat mag gebeuren tijdens zijn lessen. Voor de voorbereiding op het examen, laat hij mij examens doen. Hij kijkt naar de fouten die nog gemaakt worden en daar legt hij de prioriteit op. Tijdens lessen voert hij een gesprek met mij en bekijkt in hoeverre alles nog goed en automatisch gaat.

De lessen waren in ieder geval heeel erg leuk en heb nooit angst ervaren net als bij mij vorige rijinstructeur.

De prijzen zijn goed. 30 euro per les en het examen was heel erg goedkoop in vergelijking met andere rijscholen ik betaalde ongeveer €180,- voor mijn praktijk examen. andere rijschool vroeg €250,-
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Uitleg met voorbeelden en tekeningen. Dashcam recorder. Afspraken altijd bevestigd per email en terug te vinden in mijn de afslag account. De les vooruitgang is ook in mijn de afslag account te zien.
Min- en verbeterpunten
Heb zitten denken maar kon er echt geen een vinden.
Gino Salomons
: Ik ben momenteel bezig met de laatste stapjes richting mijn rijbewijs. In het begin van de rijles zat ik er gespannen bij en nu doe ik alles netjes en beherend.
Dit komt door de geweldige en vooral persoonlijke behandeling van de rijinstructeur. Hij leert je kennen, kijkt naar je pluspunten, maar ook naar je minpunten, en zorgt voor lessen die voor jou perfect zijn. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt zodat zijn lessen optimaal benut kunnen worden.
Naast de uitmuntende rijlessen is ook de instructeur zelf een hele aardige man. Altijd gezellig. Ik geloof dat doordat je elkaar beter leert kennen, de rijlessen ook spontaner en makkelijker zullen verlopen. Dit is in ieder geval bij mij het geval.
Ook de prijzen zijn boven behoren. Niemand zit ruim in zijn geld, zeker de studenten onder ons niet. Daarom is het juist fijn om te goede lessen voor een goede prijs te krijgen.

Deze rijschool is zeker voor iedereen aan te raden. Voor jong, maar ook voor oud.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduld, Vriendelijkheid, Eerlijkheid, Begrip
Min- en verbeterpunten
Geen
Sana
: I'm pleased to write about my experience with the verkeersschool de afslag.. I think I was lucky to have such a brilliant instructor Mr. Moaty! I don't speak good Dutch but it was not a problem at all .

I lacked confidence for highways and driving during rush hours but he helped me in overcoming everything.Learned how to be conscious at crosspoints, cycles, scooters, give way, voorrang, boards, marks on ground, how to look in the mirrors, your right lane hence everything which is important to drive safely was been taught.

He is very patient, polite, and the best very respectful .. I always enjoyed my lessons .Not expensive at all as I know many of my friends paying double for one lesson.

I Passed my exam the second time it was just unbelievable for me but good guidance made it possible.
I would definitely recommend this school if you want to get your license soon and be a good driver.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Ivan Venegas Cocoma
: Na ruim 2 jaar bezig te zijn geweest voor mijn rijbewijs, bij 2 verschillende rijscholen, zonder enige succes. had ik het helemaal gehad met rijden.

Na een tijdje kwam ik bij Verkeersschool De Afslag en na de introductie was ik meteen verkocht, de rijinstructeur stapte uit en hij vertelde precies hoe de spiegels juist ingesteld dienden te worden. Het ging snel, binnen no time was de examen data bekend, rijinstructeur Achmed bleef mij maar pushen, push, push, pushen

Jullie kennen het vast wel: een tijdje stoppen en weer veder gaan ,stoppen en weer veder gaan. Hij snapt wanneer er geen geld/tijd is en tog blijf hij je bij en blijft jou helpen.
Als hij het 100x moet uitleggen, dan doet hij dat, als hij het 100x moet herhalen dat doet hij dat Achmed geeft om je als mens, hij wilt net zo graag als jij zelf, dat je je rijbewijs haalt. daar doet hij het voor. Harstikke bedankt (Y)

Ivan
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
-Top uitleg, -Niet alleen maakt hij jou wijzer in het verkeer maar ook in het algemeen., -Push
Min- en verbeterpunten
Geen
Laura Schrijver
: Rij-instructeur Ahmed, is echt een topper! Hij legt heel goed uit, en is altijd in een vrolijke bui. Je kan altijd met hem lachen. Hij heeft ook veel geduld, en omdat hij veel mensen kennis heeft geeft hij ieder persoonlijk les, hoe hij denkt dat diegene les nodig heeft. De prijs-kwaliteitsverhouding is ook prima. Echt een aanrader!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Sofie van den Ende
: Verkeersschool De Afslag is een zeer goede rijschool. De rij-instructeur heeft veel geduld en legt graag dingen nogmaals uit. Daarnaast neemt hij de tijd voor je om jou ook echt als persoon te leren kennen. Hij heeft veel mensenkennis en past deze kennis ook goed toe op de leerlingen en hun rijgedrag. Ook is de sfeer tijdens de autorijlessen goed. Ik heb van mijn rij-instructeur veel geleerd en hij heeft ervoor gezorgd dat ik goed en veilig heb leren rijden. Ik zou deze rijschool zeker aan andere mensen aanraden!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Mike Ros
: Ik ben bij Verkeersschool De Afslag gekomen nadat mijn eigen instructeur ziek geworden was. De werkwijze van de instructeur beviel mij direct. De instructeur nam de tijd om mij persoonlijk te leren kennen en stelde in de eerste lessen vast hoe ver ik al was.
In een persoonlijk plan bespraken we samen welke aan welke punten we prioriteit gaven en welke punten enkel herhaling behoeften. Door het enthousiasme van de instructeur nam ik niet alleen het rijden zelf snel op maar ook het theoretische gedeelte. Het resultaat was dan ook dat ik in één keer mijn theorie en in één keer mijn rijbewijs behaald heb. Ik zou Verkeersschool De Afslag dan ook aan iedereen aanbevelen.

- Mike Ros
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Instructeurs

Algemeen

Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
Geeft rijles van 11:00 tot 21:00

Wij geven rijles in

 • De Lier
 • Delft
 • Den Haag
 • Den Hoorn
 • Leidschendam
 • Naaldwijk
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Voorburg
 • Voorschoten
 • Wassenaar
 • Ypenburg
 • Zoetermeer
Lees meer