Autorijschool Pamela

25 reviews
Lesprijs: € 47,00 (60 minuten) Vestigingsplaats: Haarlem

Over Autorijschool Pamela

Opleidingen · Faalangst ·ADHD en Autisme. Gevorderden · Opfriscursus · Starters · Vanaf 16,5 jaar · Examens. INFORMATIE. 10 gouden tips · 10 meest gemaakte fouten · Begeleiderspas aanvragen · Het nieuwe rijden · Rijbewijs ophalen · Rijopleiding kiezen · Verkeersborden en regels ·
Lees meer...
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Extra info over de rijschool

Autisme begeleiding Faal- en rijangst begeleiding Gebruikt de RIS-lesmethode Vrouwelijke instructrices Rijschool bestaat al 10 jaar

Betaalmiddelen

Aangesloten bij

Mijn ervaring delen

25 reviews gevonden voor Autorijschool Pamela

Anoniem
Anoniem: Ik rij al een aantal weken bij Pamela en ik ben zeer tevreden.
Ze legt dingen goed uit en ze heeft veel geduld met haar leerlingen.
Ze motiveert haar leerlingen daarnaast ook heel erg en zorgt voor een goede sfeer tijdens de lessen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geduldig, Goede sfeer en motivatie
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Al vanaf de proefles vind ik de autorijles bij Pamela heel erg prettig. Ze zorgt goed dat je je op je gemak voelt en is heel geduldig. Daarnaast vind ik dat ze heel scherp oplet en dat ook teruggeeft aan je op een manier dat je er iets mee kan. Ze maakt je bewust van je eigen gedrag in de auto.
In de autorijlessen gaat het leren met kleine stapjes en dit helpt heel goed om vertrouwen in je rijgedrag te krijgen. Pamela legt goed en geduldig uit, ook en vooral als je het moeilijk vindt. Tot slot is het altijd gezellig tijdens de rijles. Ik vind dat Pamela goed afwisselt tussen gezelligheid en serieus zijn.
Ik heb elke keer weer zin in de autorijles!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Pam heeft veel geduld
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Mijn leservaringen bij rijschool Pamela zijn zeer goed. als ik iets niet snap legt Pamela het rustig uit zodat ik het begrijp. de instructies die ik onder het lessen krijg zijn erg duidelijk. als je een foutje maak tijdens het rijden blijft Pamela rustig en zegt waar je goed op moet letten in het verkeer waar je dus veel van leert ! het lesmatriaal dat je bij een lessenpakket krijgt zijn super ik snap het veel beter dan als ik met een boek in me handen aan het leren ben. ook is het rijden met pamela leuk pam is alltijd entausiast en geeft goeie tips mee. deze rijschool raad ik zeker aan !!!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Betrouwbaar
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Ik ben nu ongeveer twee maanden aan het lessen bij Pam. Dit bevalt erg goed. Ze is altijd mooi op tijd (vaak nog wel eens te vroeg zelfs!) en het schuiven met of de tijden of de locatie waar je wilt worden opgepikt is nooit een probleem. Voor mij (ik heb een fulltime baan) is dit echt een uitkomst. Tijdens het rijden probeert ze je altijd op je gemak te stellen. Zelf heb ik nog wel eens de neiging om wat te gaan mopperen als het niet gaat, maar Pam zorgt (op wat voor manier dan ook) altijd weer voor een positieve noot, zodat ik niet in de fouten blijf hangen. Haar positivisme slaat echt over op jou, waardoor je het rijden echt leuk gaat vinden. Ik ben nu wel klaar met al mijn ge-spam dus hup allemaal gaan lessen bij Pam!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Ik ben sinds kort begonnen met rijlessen , en ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Alles wat uit woord gelegd is super duidelijk . Ze helpt je met de punten waar je moeite mee heb . Het rijden is ook heel leuk om met pemala te rijden heel gezellig. Als ik aan het rijden ben voel ik me helemaal op me gemak . Ik kijk ook erg uit naar de volgende lessen :) alvast bedankt voor alles gr jason
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Carmen
: Jaja eindelijk heb ik hem dan in 1 x !! dank je wel Pam voor alle leuke lessen !! fantastisch

gr suus
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Joerie tersteege
: Ik heb vanaf les 1 bij rijschool Pamela gereden, ze legt alles duidelijk uit en is erg geduldig.
Als er dingen niet goed gaan wordt dat duidelijk en rustig besproken om het beste resultaat te behalen. Bij het rijden krijg je ook zelfstandige opdrachten zoals zelf een route op de tomtom rijden wat erg beviel. Ik heb een pakket van 30 rijlessen genomen, maar omdat er teveel tijd zat tussen mijn laatste les en de datum van het afrijden heb ik er 2 lessen bij moeten kopen. Uiteindelijk ben ik zonder enige moeite de eerste keer meteen geslaagd, en ben nu een trots rijbewijsbezitter.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Duidelijk, Geduldig, Leerzaam, Altijd optijd en goed op de hoogte van de laatste examen voorwaarden zodat je daarop kunt trainen
Min- en verbeterpunten
(voor de leerling zelf) Hou goed je aantal rijlessen bij om verwarring te voorkomen.
Ellie
: Ik ben sinds kort begonnen met rijlessen , en ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Alles wat uit woord gelegd is super duidelijk . Ze helpt je met de punten waar je moeite mee heb . Het rijden is ook heel leuk om met pemala te rijden heel gezellig. Als ik aan het rijden ben voel ik me helemaal op me gemak . Ik kijk ook erg uit naar de volgende lessen :) alvast bedankt voor alles gr jason
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Merel S
: Ik heb nu een stuk of 6 lessen van Pamela gehad. Ze leert je alles in stapjes wat voor mij heel fijn is, ik voel me daardoor erg op mijn gemak. Pamela is een echte kletskous, het is altijd heel gezellig in de auto en dat ontspant enorm! Al met al heb ik een heel goed gevoel over de lessen van Pamela, zeker een aanrader en vooral voor mensen die wat onzeker zijn.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Rebecca
: Autorijden heeft me altijd enorm eng geleken, maar ik vond dat ik er toch maar eens aan moest beginnen. Dan wel bij een rijschool die mij goed aanvoelt en me handvatten kan geven om met m'n angst om te gaan. Gelukkig is Pamela er zo eentje. Ze merkt het vaak al eerder dan ik als ik het ergens lastig mee heb en ze neemt dan alle tijd om je hierin te begeleiden.
Verder heeft ze tijdens een les ook echt de aandacht voor je. Ik hoor wel eens verhalen van instructeurs die een hele rit aan het bellen zijn of er niet zoveel zin in lijken te hebben, maar Pamela is alleen met jou en de rit bezig. Ze houdt goed bij waar je bent gebleven in de lessen, ze zorgt ervoor dat je een bewijs van betaling krijgt en ze is altijd op tijd.
Kort samengevat is ze een heel fijne, professionele instructrice.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Imane M'sissa
: Ik heb rijschool Pamela via een collega, die vertelde mijn dat ze goed is. En dat ze altijd op tijd is. En dat ze goed les gaf. Ik kon niet wachten om bij haar te gaan rijden. En dat heb ik gedaan,ik rij al een tijdje, en ik vind dat ze goed les geeft. En als je pakket heb betaald krijg je altijd een bewijsje van haar dat je het betaald hebt. En ze laat je ook zien hoeveel lessen je hebt gedaan. En ik raad iedereen die goed les wilt en betrouwbaarheid wilt bij pamela moet rijden. :)
Afz|: Imane M'sissa
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
10.0
Min- en verbeterpunten
Geen min punten
Sanne Elbersen
: Ik ben bij Pam gekomen via mijn zus. Mijn zus had rijschool Pamela op het internet gevonden en heeft toen een proefles bij haar genomen. Zodoende heb ik dat ook gedaan.
Als rij instructrice moet je veel geduld hebben naar mijn idee en dat heeft Pam als geen ander. Ze legt je alles rustig uit en legt het ook zo uit dat je het meteen snapt.
Daarnaast geeft ze je heel veel tips die je helpen het leren makkelijker en leuker te maken. En uiteindelijk ook je examen vereenvoudigen.
Ik vind Pam echt top en kan goed met haar overweg! Ik raad haar dan ook zeker aan.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Rijschool Pamela is betrouwbaar, Heeft een goede prijs, Een superleuke rij instructrice.
Min- en verbeterpunten
-
Pha
: Ik moest examen doen maar mijn rijschool had geen tijd voor extra rijlessen. Na een telefoontje met Pamela heb ik bij haar een aantal lessen geboekt. Ik vond deze lessen plezierig en ik heb er ook veel van geleerd. Ik zal haar zeker aanbevelen aan andere mensen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Heel leerzaam
Min- en verbeterpunten
Geen
Anne Mathies
: Nu alweer een tijdje bij Pamela les gehad en ik vind het nog steeds leuk :)
En als je alles door begint te krijgen wordt het steeds leuker, vooral aangezien Pamela veel geduld heeft als het eventjes niet wil.
Haar uitleg is heel duidelijk en ze weet precies hoe ze het aan jou moet uitleggen zodat jij het snapt en het kan gebruiken.
En het is nog hartstikke gezellig ook! Ze heeft altijd wel wat te vertellen, waardoor je ook nog eens went aan een drukke auto(soms is ze ook stil hoor ;) )
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Is er altijd op tijd
Min- en verbeterpunten
Geen
Carmen
: Goede rijschool waar je op je eigen tempo en met professionele aandacht je autorijbewijs kan halen. Zelf heb ik nu al een tijdje rijles bij rijschool Pamela en dit bevalt mij zeer. Pamela legt alles duidelijk uit en helpt hierna dit in de praktijk te brengen. Dit doet zij op een tempo waar jij je lekker bij voelt. Alles wordt in stappen uitgelegd en als je iets niet snapt kan je dat gewoon vragen. Pamela helpt je ook rustig te worden in de auto en je op je gemak te voelen, waardoor je beter gaat rijden. Dit is voor mensen met faalangst of examenangst erg handig, ook als je autorijden wat eng vindt helpt ze hierbij. Pamela weet welk niveau je hebt en past haar lessen daar op aan. Naast mondelinge uitleg, geeft Pamela ook vaak stencils mee met informatie over de auto, het verkeer, de weg etc. Dit helpt enorm omdat je na de les dit nog rustig door kan nemen. Pamela is altijd op de hoogte van gewijzigde zaken bij het CBR, in de wet en laat zich vaak bijscholen. Hierdoor heeft ze altijd de laatste informatie en leer je beter autorijden. Kortom, Rijschool Pamela is een top rijschool!!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Ellie
: Goede rijschool waar je op je eigen tempo en met professionele aandacht je autorijbewijs kan halen

Zelf heb ik nu al een tijdje les bij rijschool Pamela en dit bevalt mij zeer. Pamela legt alles duidelijk uit en helpt hierna dit in de praktijk te brengen. Dit doet zij op een tempo waar jij je lekker bij voelt. Alles wordt in stappen uitgelegd en als je iets niet snapt kan je dat gewoon vragen.

Pamela helpt je ook rustig te worden in de auto en je op je gemak te voelen, waardoor je beter gaat rijden. Dit is voor mensen met faalangst of examenangst erg handig, ook als je autorijden wat eng vindt helpt ze hierbij. Pamela weet welk niveau je hebt en past haar lessen daar op aan.

Naast mondelinge uitleg, geeft Pamela ook vaak stencils mee met informatie over de auto, het verkeer, de weg etc. Dit helpt enorm omdat je na de les dit nog rustig door kan nemen. Pamela is altijd op de hoogte van gewijzigde zaken bij het CBR, in de wet en laat zich vaak bijscholen. Hierdoor heeft ze altijd de laatste informatie en leer je beter autorijden.

Kortom, Rijschool Pamela is een top rijschool!!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Als je bij rijschool Pamela zit, zit je op goede plek...., Ze is lief, geduldig, slim met een professionele methode van het lessen geven.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Kimberley van Zuijlen
: Bij Pam rijden is niet alleen super gezellig, maar ze is ook nog eens hartstikke geduldig en eerlijk. ze legt alles altijd goed uit en wil echt het beste uit jou en je les halen. Als je het goed doet krijg je het te horen, maar wanneer er verbeterpunten zijn zal ze dat ook uitgebreid bespreken. 'Never a failure always a lesson'.

Ik rij super fijn bij Pam en ben blij dat ik voor haar gekozen heb:).
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Lange tijd bij Pamela in de auto gezeten, maar uiteindelijk toch in een keer geslaagd! Goede les uitleg en altijd een goede sfeer.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Ik had hiervoor rijlessen bij een andere rijschool. Ik heb dingen verkeerd aangeleerd gekregen en hier helpt zij mij heel handig bij. Je gaat direct aan de slag met je fout waardoor je snapt hoe je het moet doen en waarom ook vooral. Je leert je fout begrijpen. Tevens is het ook geen straf en is het ook gewoon leuk om te rijden!.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Tom van Zummeren
: Het fijne aan lessen bij Pamela is dat je altijd les krijgt van Pamela. Je krijgt dus niet constant een andere instructeur voor je kiezen die niet precies weet hoe ver je bent gevorderd. En Pamela is ook nog eens super gezellig om in de auto te hebben zitten. Er is bijna geen moment stilte, ze heeft altijd wel een verhaal om te vertellen.

Ze kan ook heel erg streng zijn als dat nodig is, maar ze heeft over het algemeen superveel geduld, kan met vrijwel elk type persoon overweg en legt alles heel rustig uit en herhaalt waar nodig. Het is ook nog eens een erg mooie, vrij nieuwe, Renault Megane waar je in mag rijden elke week ^^.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Pam je bent een toppertje heb er erg tegenop gezien om te rijden maar door jouw gezelligheid en goede rijlessen heb je mij achter het stuur gekregen dank je wel
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: In 1 x geslaagd bij Pamela! Ze bereidt je goed voor op het rijexamen en het is altijd heel erg gezellig in de auto!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Pamela Solano de Fresneda is een zeer zorgvuldige rij instructeur, met een goede kennis van zaken!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Rijlessen van Pam zijn altijd super leerzaam en vooral gezellig. Tijdens de lessen legt Pam alles rustig en heel duidelijk uit, Pam neemt echt de tijd voor je die je nodig hebt om te leren. Nieuwe dingen aanleren worden niet gehaast uitgelegd of afgeraffeld maar Pam past de les helemaal aan je eigen tempo aan. Je kan alles in je eigen tempo leren en dat vond ik heel fijn aan de rijlessen van Pam, ze neemt echt de tijd voor je! Mijn praktijkexamen is meerdere keren niet doorgegaan ivm sneeuw vorig jaar, maar Pam heeft er wel voor gezorgd dat ik zo snel mogelijk een nieuwe afspraak kreeg om opnieuw af te rijden. Echt super gezellige en leerzame lessen gehad en ben ook heel blij met me rijbewijs, dankjewel Pam! xxx Ellie
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
Gesloten

Wij geven rijles in

 • Aerdenhout
 • Bennebroek
 • Bentveld
 • Bloemendaal
 • Boesingheliede
 • Cruquius
 • Driehuis NH
 • Haarlem
 • Haarlemmerliede
 • Halfweg
 • Heemstede
 • Hoofddorp
 • IJmuiden
 • Lijnden
 • Nieuwebrug
 • Overveen
 • Santpoort-Noord
 • Santpoort-Zuid
 • Spaarndam
 • Spaarndam gem. Haarlem
 • Velsen-Noord
 • Velsen-Zuid
 • Velserbroek
 • Vijfhuizen
 • Vogelenzang
 • Zandvoort
 • Zwaanshoek
 • Zwanenburg
Lees meer