Rijschool Kennemerland

2 reviews
Vestigingsplaats: Haarlem

Is dit jouw bedrijf? Beheer nu jouw Snizoo pagina!

Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Mijn ervaring delen

2 reviews gevonden voor Rijschool Kennemerland

Samantha
: Ik heb bij deze rijschool het oefenterrein gedaan. Dan rijd je de hele dag op een oefenterrein in Almere. Je krijgt dan instructie van een andere rijschool dus het enige wat rijschool Kennemerland moest doen is ons ophalen en brengen en dit was dus extreem slecht geregeld.

In de ochtend werden we bijna een uur te laat opgehaald zonder duidelijke verklaring. De man die toen wel al in de rijschool aanwezig was sprak zeer gebrekkig Nederlands en gaf ook geen verdere uitleg. Ik moest maar gewoon wachten.

En met ophalen precies hetzelfde terwijl ze wisten hoelaat ze ons moest ophalen. Toen ook de rijschool gebeld en geen duidelijk verklaring. Alleen dat er iemand onderweg zou zijn. Uiteindelijk werden anderhalf uur te laat weer opgehaald door 2 slecht Nederlands sprekende mannen die geen eens van de rijschool waren, maar gevraagd waren ons op te halen. Rare gang van zaken dus.

Ik weet niet zeker of de vrouw die ons haalde en bracht een instructrice is, maar ze reed heel slecht. Heel hard, meerdere malen bellen achter het stuur, asociaal rijgedrag, schreeuwen baar andere mensen en toeteren als ze wat deden waardoor zij moest stilstaan. Terwijl de mensen die naar zo'n oefenterrein Gaan, zoals Ik, vaak het nog eng vinden de openbare weg op te gaan dus door zulk rijgedrag werd het er niet veel beter op en wou ik eigenlijk al niet meer gaan.

Het contact wat ik met deze rijschool had was dus erg slecht vandaar dat ik ze een 1 geef. Het oefenterrein was wel erg leerzaam, maar misschien kan je dat beter zelf regelen met die rijschool in Almere ipv via Kennemerland.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Geen
Min- en verbeterpunten
Komen slecht hun afspraken na
Anoniem
Anoniem: Rijschool Kennemerland is een rijschool met goede auto's en goed instructeurs. Ik heb met twee instructeurs gereden (eentje viel 's in voor de ander) en beide deden het super. Ook de theoriecursus was goed, ik ben foutloos geslaagd in 1 x.

EXTREEM GROOT NADEEL : het bedrijf zelf kwam 4 weken lang niet met een examen datum ondanks dat ik examen mocht doen van mij rijleraar. Nu weet ik dat een datum ver vooruit gepland moet worden, maar als ik belde om te vragen voor een datum in de verre toekomst, was er telkens een smoes. De directeur was vaak onbereikbaar, kwam met veel smoesjes. Ik belde de toenmalige rijschool van mijn partner en zij konden mij meteen een datum vertellen. Ik moest steeds lessen bij blijven plannen, tot ik wist wanneer ik examen ging doen. Dit heeft me dus extra geld gekost. Ik ben in 1x geslaagd dus ik was er zeker aan toe.
Ik vond hoe ik behandeld werd niet erg netjes en erg onprofessioneel.

Ook kreeg ik soms niet kloppende facturen binnen en ik moet alles goed nachecken.

Gelukkig ben ik meteen geslaagd dankzij de goede instructeur.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Instructeurs, Veel geduld, Niets te klagen. Goede theorie cursus
Min- en verbeterpunten
Het bedrijf zelf kwam 4 weken lang niet met een examen datum ondanks dat ik examen mocht doen van mij rijleraar. Nu weet ik dat een datum ver vooruit gepland moet worden, Maar als ik belde om te vragen voor een datum in de verre toekomst, Was er telkens een smoes. De directeur was vaak onbereikbaar, Kwam met veel smoesjes. Ik belde de toenmalige rijschool van mijn partner en zij konden mij meteen een datum vertellen. Ik moest steeds lessen bij blijven plannen, Tot ik wist wanneer ik examen ging doen. Dit heeft me dus extra geld gekost. Ik ben in 1x geslaagd dus ik was er zeker aan toe., Ik vond hoe ik behandeld werd niet erg netjes en erg onprofessioneel., , Ook kreeg ik soms niet kloppende facturen binnen en ik moet alles goed nachecken., Gelukkig ben ik meteen geslaagd dankzij de goede instructeur.