DON Opleidingen

17 reviews
Lesprijs: € 36,00 (45 minuten) Vestigingsplaats: Naaldwijk

Over DON Opleidingen

Het halen van je autorijbewijs geeft je enorm veel vrijheid en gemak. DON Opleidingen heeft voor iedere leerling de juiste cursus. Een snelle cursus, waarbij je het rijbewijs zo snel mogelijk haalt, of rustig op je eigen tempo met losse lessen. Ook voor mensen met bijvoorbeeld rijangst of faalangst heeft DON Opleidingen ervaren instructeurs in dienst.

Bij DON Opleidingen volg je een uitgekiend leertraject waarbij je alle kneepjes van het rijden met een auto leert. Ook leer je goed om te gaan met het verkeer en bijzondere handelingen. Het volgen van een rijopleiding bij DON Opleidingen kan op verschillende manieren. Zo kun je losse lessen volgen, een specifiek rijlessenpakket, zoals het Rijbewijs Totaal Pakket, afnemen of een compact opleiding volgen.

Ook hebben wij diverse andere rijopleidingen zoals de bromfietsopleiding (AM) en de auto met aanhanger opleiding (BE). Ga naar onze website voor meer informatie .
Lees meer...
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Extra info over de rijschool

Automaat beschikbaar Biedt theorielessen aan Faal- en rijangst begeleiding Rijsimulator beschikbaar Spoedcursus mogelijk Vrouwelijke instructrices Aantal instructeurs: 25

Gesproken talen

Betaalmiddelen

Aangesloten bij

Mijn ervaring delen

17 reviews gevonden voor DON Opleidingen

Thom Olsthoorn
: Als je echt goed wil leren autorijden en niet alleen je rijbewijs willen halen is DON Opleidingen zeker aan te raden. De lesprijs is gemiddeld voor in de regio maar de kwaliteit lessen zijn heel hoog. Zeker waar voor je geld.
In een keer geslaagd en zeer tevreden.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
Lesauto's, Instructeurs
Min- en verbeterpunten
Geen
Dennis
: Ik heb in 2009 mijn auto rijbewijs gehaald en in 2013 mijn vrachtwagen rijbewijs bij don.
toen ik met mijn auto rijbewijs bezig was heb ik voor het mooie wat teveel lessen gehad.
op het gegeven moment toen stelde ik zelf voor om examen aan te vragen anders had ik met 100 lessen nog bezig geweest denk ik xD haha.
ik vind ze wel wat aan de prijzige kant maar daarentegen heb ik wel echt goed leren auto/vrachtwagen rijden.
bij m'n auto ben ik de 2e keer geslaagd maar dat was meer de fout van een ander als van mij.
en met de vrachtwagen ging alles in 1 keer goed gelukkig.
tot op vandaag nog steeds schadeloos en hoop dat ook zo te houden natuurlijk maar dat begint toch bij een goede basis.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Thomas pot
: Ik heb 3.5 jaar geleden mijn rijbewijs behaald bij Martin Don. Ik vond het een erg duren rijschool. Ik betaalde namelijk 67 euro voor anderhalfuur rijles. Ik heb 2 verschillende instructeurs gehad omdat de eerste er al heel snel meestopte. Ik vond de instructeurs erg aardig en vond dat ze het erg goed deden. Ik ben de eerste keer gezakt door een stommen fout en de tweede keer geslaagd. Ik kan iedereen deze rijschool aanraden omdat het proffessionel rijinstructeurs zijn en alles goed geregeld is. Alleen denk goed na over de prijzen want bijna elke rijschool is goedkoper dan martin don.

gr thomas
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Wesley Kokken
: Ik heb mijn rijbewijs binnen 3 weken gehaald, zonder hiervoor maar één keer in de auto te hebben gezeten. De uitleg was helder, kreeg snel veel verantwoordelijkheid (zoals in de eerste les gas geven en de snelweg op) en ze waren geduldig.

Ook erg flexibel, heb namelijk veel lessen kunnen inplannen. Mijn ervaringen waren in ieder geval goed.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Vincent hanegraaf
: Ik heb 5 jaar terug mijn motor rijbewijs bij Martin Don in wateringen gehaald. De opleiding was niet echt goedkoop in vergelijking met bijvoorbeeld Metro maar door de privé lessen en het bijzondere verrichtingen pakket ( €550,- dag1 6uur les, dag2 3uur les incl examen)had ik mijn rijbewijs binnen 6 weken gehaald. Ik was inclusief 1 keer zakken voor het praktijkgedeelte in totaal €1700,- kwijt. De instructeurs zijn vriendelijk en ik vind het fijn dat ze je geen uur te veel laten rijden om zo meer aan je te verdienen terwijl je eigenlijk al klaar bent voor je examen. Ook is het fijn dat ze ruim voldoende theorie en praktijk examentijden hebben ingekocht zodat je eigenlijk altijd binnen 2 weken een examen kan afleggen.
Overall een goede rijschool die zeker niet de goedkoopste is maar zeker elke euro waard is.

Mvg Vincent
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Voor mij is het al weer een tijdje terug. Ik heb mijn rijbewijs al weer meer dan 2 jaar opzak.

Martin DON is een goede rijschool waar je duidelijk en goed les krijgt. De medewerkers zijn erg vriendelijk, flexibel en professioneel. De lessen in de auto worden volgens een duidelijk schema gevolgd en bijgehouden. Zo weet jij precies waar je in het leertraject zit.

Zelf had ik nooit mijn scooterrijbewijs gehaald en daardoor heb ik er voor gekozen om ook de aparte theorielessen te volgen. Deze lessen worden volgens mij in de avond gegeven door een zeer vriendelijke man die precies aangeeft welke onderwerpen belangrijk zijn en waar de knelpunten liggen. De lessen bestaan uit een deel theorie en aan het eind van de les een kort examen. Je krijgt dan ook meteen je score te zien, zodat je weet op welke onderwerpen je fouten hebt gemaakt en welke onderwerpen je al goed begrijpt. Voor mij heeft dit geresulteerd dat ik in 1 keer mijn theorie examen hebt gehaald.

Conclusie: Martin DON is een zeer goede rijschool. Goed personeel met een goed opleidingsplan. De kwaliteit van de rijschool is hoog en daardoor betaal je waarschijnlijk wat meer dan bij andere rijscholen. Het voordeel is wel dat de medewerkers van Martin DON jou pas opgeven voor je examen als zij er zeker van zijn dat je het gaat halen. Dit is in mijn ogen zeer belangrijk, want de examens zijn ontzettend duur waardoor je dus niet onnodig honderden euro's naar het CBR brengt.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Joël Reeb
: Het is alweer even geleden dat ik hier heb gereden maar mijn ervaring was goed.
Vond het lesgeld in vergelijking wel hoog, maar al met al wel in 1 keer geslaagd. Wat wel het geval was is dat ze proberen veel lessen te geven voordat ze je aan gaan moedigen om examen te gaan doen ( en dat is ook logisch) maar het viel me erg op dat mijn rij-instructeur er bijna op stond dat ik meer lessen nodig had.
Ik kan me voorstellen dat als je redelijk onzeker bent dat je er vanuit gaat dat hij gelijk heeft en je meer lessen aanschaft, maar ik vind dat ze het meer hadden moeten brengen als een eigen keus om af te rijden wanneer je dat zelf wilt.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Ik heb bij DON Opleidingen mijn rijbewijs B in één keer gehaald. De uitleg die ik van mijn instructeur kreeg was erg nuttig en ik vond het altijd leuk om weer te gaan lessen. Ze zeggen dat DON Opleidingen een dure rijschool is , maar zoveel meer was ik niet kwijt, omdat je er goede lessen voor terug krijgt! Nogmaals bedankt DON , was een leuke tijd!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Petra geerlings
: het is al een paar jaartjes terug maar bij martien don heb k mijn rijbewijs goed kunnen halen . ze leggen alles goed uit en hebben veel gedult deze school is gewoon goed
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Claudia Dijkstra
: Bij Martien Don in Naaldwijk heb ik na de 5de keer mijn rijbewijs gehaald. Ik had echt een geweldige rij instructeur genaamd Peter pak. Lekkere droge humor, maar ook oplettend en streng tijdens het rijden een broodje bal of even naar de Turkse bakkerij zat er ook vaak in. Martien don is een goeie rijschool maar wel aan de dure kant. Ze zijn heel behulpzaam en heel aardig.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Fijne lessen gehad. Inmiddels alweer 14 jaar mijn rijbewijs! Heb er later ook mijn BHV diploma gehaald. Mooie rijschool en fijne medewerkers. Kan het iedereen aanbevelen.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Nadine waser
: Goede overzichtelijke lessen. Je krijgt waar voor je geld en slaagt binnen no time!
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Danielle Z
: Ooit jaren geleden.................. ( ongeveer 22 jaar) heb ik getracht mijn rijbewijs te halen. Destijds bij martin Don in Naaldwijk................ Ik had zelf het idee dat ik Michael Schumacher was............... mijn examinatoren dachten daar telkens anders over............... Pfffffffffff na vier keer te zijn gezakt heb ik de hoop opgegeven.................. maar heb daar nu spijt van! Mijn rij-intructeur had engelengeduld............. ik mijn voet op het gaspedaal................. Maar heb wel geleerd een band te wisselen.....................
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Puck van Asselt
: Erg goed geholpen goede uitleg.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Debbie van Holsteijn
: Ik heb zelf een 10 daagse cursus gevolgd om mijn rijbewijs te halen. Dit was erg goed geregeld, ik kon iedere dag twee keer rijden en tussendoor naar huis. Ik moest alleen wel op de fiets erheen komen en dat is niet echt prettig. De lessen zelf waren duidelijk en goed.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: Ik heb de spoedcursus gevolgd met daarna nog extra lessen. Ze zijn er geduldig en leggen goed uit wat goed en fout is. Ze vertellen niet alleen wat je moet weten om je rijbewijs te halen, maar hoe je veilig in het verkeer kan deelnemen. Ik ben tevreden met wat ik geleerd heb.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding
Anoniem
Anoniem: goede rijschool heb er al even geleden me rijbewijs gehaald geen slechte ervaringen in 1 keer dus dat is zowiezo chill.
het enige minpuntje is dat het niet de goedkoopste zijn.
Uitleg
Humeur
Geduld
Prijs-kwaliteitverhouding

Algemeen

Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
Gesloten

Wij geven rijles in

 • 's-Gravenzande
 • Brielle
 • De Lier
 • Delfgauw
 • Delft
 • Den Haag
 • Den Hoorn
 • Heenvliet
 • Hoek van Holland
 • Honselersdijk
 • Kwintsheul
 • Leidschendam
 • Leidschenveen
 • Maasdijk
 • Maasland
 • Maassluis
 • Monster
 • Naaldwijk
 • Nootdorp
 • Oostvoorne
 • Poeldijk
 • Rijswijk
 • Rozenburg
 • Schipluiden
 • Ter Heijde
 • Tinte
 • Vierpolders
 • Vlaardingen
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Ypenburg
 • Zoetermeer
 • Zwartewaal
Lees meer