Afstand
  • Binnen 5 km
  • Binnen 10 km
  • Binnen 25 km
  • Binnen 50 km
Aantal reviews
Score
Mijn ervaring delen

1017 tattoo shops in Nederland gevonden

Tattoo For Life

156 reviews
Veldmaarschalk Montgomerylaan 9 5612BA EindhovenNoord-Brabant
Lisa
Robbert heeft veel aandacht voor je wensen en luistert erg goed, met als resultaat een tattoo ontwerp die precies uitbeeldt wat je zoekt. Sfeer is erg prettig, huiselijk en veel privacy. Lekker mijn eigen muziek op! Er wordt heel hygiënisch en netjes gewerkt. Ik ben erg blij met het resultaat en zal zeker terug komen. (31-05-2018)

Knuckledusters and Pony's

138 reviews
Deventerstraat 74 7321CA ApeldoornGelderland
Anoniem
Mijn eerste tatoeage hier laten zetten. Erg tevreden met het eindresultaat. Danny heeft een klein meesterwerk met veel oog voor detail weten te zetten. Bedankt. (28-12-2017)

Inkspiration Tattoo shop

105 reviews
Spoorstraat 31 5931PS TegelenLimburg
Imke
Super blij met de geboortedatum van mn pony!! Heeel erg bedankt Mel ❤️ (31-03-2018)

Jolly Rogerz

95 reviews
Wielemakersslop 6 2271CZ VoorburgZuid-Holland
Edwin
Zaterdag 2 juni mijn tattoo laten zetten en ben zeer tevreden met het eindresultaat Ook heeft Pascal het concept zeer vakkundig bijgewerkt en op mijn arm neergezet. Ga zeker terug als ik besluit om nog een tattoo te nemen. Edwin Gout (12-06-2018)

Da Linci Art Tattoo

71 reviews
Willem Ruysplein 20 3333BX ZwijndrechtZuid-Holland
Anoniem
Heel erg klantvriendelijk en de hygiëne is uitstekend. Maar mijn mening is wel dat je voor een kwalitatief goeie tatoeage hier niet op het juiste adres bent. Daarvoor moet je naar een tatoeerder met veel meer ervaring en talent. (08-06-2018)

Anyway Tattoo Art

105 reviews
Wilhelminalaan 19 2121GK BennebroekNoord-Holland
Tamara
Partner tattoo laten zetten. Heel mooi klein en verfijnt heeft ze deze gezet, zo subtiel als dat we graag wilden. Lastige plaats met vooraf besproken dat wellicht enkele weken erna nog een touch up nodig zou kunnen zijn. Alleen mijn man had deze nodig, kosten voor de touch up hoorden bij de tattooprijs dus geen bijbetaling. Wat een service Erg blij! Ook 2 vriendinnen... (27-07-2017)

Inkaholics

209 reviews
Texasweg 50A 3193LT HoogvlietZuid-Holland
Kiara
Super tevreden! Zowel bij Guido als bij Julian een tatoeage laten zetten, allebei top artiesten. Kom graag in de shop en zal hier ook zeker nog terug komen. De kwaliteit die wordt geleverd is boven verwachtingen en de prijzen werken ook mee. Nemen goed de tijd en zijn super vriendelijk. Zou hier zeker is een bezoekje brengen;) Groetjes. (25-05-2018)

Black Sword Tattoo Parlour

14 reviews
Hofstraat 12 7311KV ApeldoornGelderland
Monique
Doodeng om wat in je hoofd zit over te brengen op degene die je tattoo gaat ontwerpen en zetten.. zal hij begrijpen wat ik bedoel? Het was de reden van flink veel stress en zenuwen, maar totaal onnodig gebleken.. Matthew heeft precies begrepen wat ik graag wou én er nog een schepje bovenop gedaan! We zijn nog niet klaar maar ben er nu al waanzinnig blij mee!! Dank... (22-04-2018)

Sailors and Crooks

40 reviews
Nicolaas Beetsstraat 26A 7606BE AlmeloOverijssel
Henk
Gisteren mijn 3e tattoo laten zetten en met het eindresultaat ben meer dan tevreden, super gedaan. Gerrit is een topartiesten die alle facetten van het vak kent, zowel op tattoo gebied als op het contactuele gebied. Ook belangrijk natuurlijk, een soort chemie hoort er te zijn met diegene die je tattoo zet. Mocht je een tattoo willen laten zetten zou ik zeker de moeite... (08-06-2018)

Tattooshop Twente

69 reviews
Burgemeester Warnaarsstraat 4 7642CT WierdenOverijssel
Dennis
Alles is gewoon super bij deze shop. Je word goed en deskundig geholpen. Tobiaz weet jou eigen idee goed om te zetten in een tattoo en is ook eerlijk als iets niet mooi word. Ik zeg wil je een goede en mooie tattoo zoek dan niet verder. (03-05-2018)

Private Tattoo Tilburg

212 reviews
Korhoenstraat 83 5022BG TilburgNoord-Brabant
Margriet
Ben heel vriendelijk te woord gestaan en hele goede uitleg en surgesties over de tattoo dir ik heb laten zetten. Hij werkt heel hygiënisch en snel met een hele goede resultaat. De ruimte waar hij werkt is heel schoon en netjes. Ook is hij heel geduldig. Een echte aanrader als je het mij vraagd. Heel erg bedankt voor een hele mooie en nette tattoo! Top! (01-08-2017)

Tattoo Phoenix

44 reviews
Nabbegat 11 5411RM ZeelandNoord-Brabant
Anoniem
Zeer fijne man die niet over 1 dag eis gaat! Je mag er rustig en vrijblijvend over nadenken! Prima adresje voor als je een tattoo wil laten zetten! (15-05-2018)

Dolly Dagger tattoo

32 reviews
Stationsstraat 40A 7622LX BorneOverijssel
Indra
2014 mijn eerste tattoo laten zetten. Inmiddels aardig wat creaties rijker. Voor mij nooit meer een andere shop. Het zijn lieve en betrouwbare mensen. Ze zijn eerlijk en denken graag met je mee. Nette zaak en ze leveren uitstekend werk!! Ik zou ze zeker aanraden aan een iedere die wat moois wil.. one♡ (13-05-2018)
Meer resultaten...
Social media

Een tattoo shop kiezen

Wanneer je een tatoeage wilt laten zetten, is het belangrijk goed na te denken over bij welke tattoo shop je dit laat doen. Niet alle tattoo shops zijn namelijk hetzelfde en er zijn wel degelijk kwaliteitsverschillen tussen de verschillende shops. Bij deze keuze moet je ook kijken naar de kwaliteiten van de individuele artiesten. Zo hoeft een geweldige maori artiest nog geen mooie old school tattoo te kunnen zetten. Het is dus belangrijk iemand te zoeken die goed is in de stijl waarin jij een tatoeage wilt hebben.

Voordat je een tattoo artiest kiest raden we je aan hun portfolio – en dat van andere artiesten – te bekijken. Foto's geven vaak snel een indruk van de kwaliteit die je kunt verwachten en het soort werk dat de artiest zet. Zorg dat de foto's die je bekijkt actueel zijn. Naast de foto's op Snizoo zijn ook de foto's op Facebook vaak actueel. Ook online referenties en de tattoos van vrienden en bekenden vormen vaak een goede indicatie van wat je wel en wat je juist niet kunt verwachten van een specifieke tattoo shop.

We raden je aan om na het bekijken van het portfolio van de artiest gewoon eens langs de tattoo shop(s) te gaan. Zo krijg je direct een idee van de sfeer en het personeel dat er rondloopt. Wanneer je enkele uren in de stoel ligt, is het wel zo fijn dat jij je op jouw gemak voelt. Je zult waarschijnlijk nog vaak terugdenken aan jouw tattoo sessie en je wilt natuurlijk geen negatieve ervaring koppelen aan jouw tatoeage.

Naast de kwaliteit van de tatoeage en de sfeer in de shop is het belangrijk dat een tattoo shop hygiënisch te werk gaat. Hiervoor heeft de overheid de "GGD vergunning" in het leven geroepen. Deze vergunning wordt na een hygiënecontrole in de tattoo studio verstrekt voor een periode van drie jaar. Hoewel de GGD tegenwoordig onaangekondigde controles uitvoert, kan het zijn dat een tattoo shop niet altijd de regels naleeft. Je zult zelf dus ook goed moeten opletten wanneer je in de stoel plaatsneemt. Kijk bijvoorbeeld of de tattoo artiest een steriele naald gebruikt en of de werkomgeving schoon is. De GGD vergunning zegt daarnaast niets over de kwaliteit van de tattoo. Thijs Veenstra, hoofd van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV), kan je meer vertellen over de GGD vergunning.

Prijzen en wachttijden

Tatoeages zijn een stukje kunst. Afhankelijk van de kwaliteit van de tattoo en de ervaring en reputatie van de artiest kan de prijs verschillen. Zo zijn er artiesten die voor 50 euro per uur tatoeëren, maar er zijn ook artiesten die meer dan 150 euro per uur rekenen. Hoewel een hoog uurtarief niet per definitie mooie tatoeages betekent, geeft het wel een indicatie van wat je kunt verwachten. Veel tattoo shop werken echter zonder uurtarief en zullen op basis van jouw ontwerp een prijsindicatie geven. De prijs van jouw tattoo wordt beïnvloed door de grootte en de hoeveelheid details ervan. Hoe meer tijd een artiest eraan kwijt is, hoe duurder de tattoo zal worden. Het is ongebruikelijk af te dingen op de prijs van een tattoo. Dit wordt over het algemeen als niet-respectvol richting de artiest beschouwd.

Bij sommige shops kan er een wachttijd zijn. Dit kan in een aantal gevallen oplopen tot bijna een jaar. Hoewel een wachttijd vaak een goed teken is, dien je in deze gevallen bijtijds een afspraak te maken. Je kunt de tattoo shop altijd even opbellen om te informeren naar eventuele wachttijden.

Tattoo shops op Snizoo

Op Snizoo staan alle GGD goedgekeurde tattoo shops in Nederland. Op deze manier kunnen positieve, maar ook negatieve ervaringen over tattoo shops met elkaar worden gedeeld. De echtheid van de reviews wordt op diverse manieren gecontroleerd en het is voor tattoo shops niet mogelijk de reviews te verwijderen. Wel kunnen tattoo shops ten alle tijden reageren op de reviews om hun kant van het verhaal te vertellen. Zo kun je zelf een mening vormen over een bepaalde gebeurtenis. Naast de reviews kunnen ook de foto's van bestaande klanten helpen bij het kiezen van de juiste tattoo shop. Ze zeggen weleens: "Over smaak valt niet te twisten". Het is dan ook belangrijk zelf kritisch te kijken naar het werk van de artiest en je af te vragen of dit is wat je zoekt.

Weet je nog niet wat je wilt?

Het uitzoeken van een tattoo neemt nu eenmaal tijd in beslag. Dit kan soms wel jaren duren. Een tattoo is voor altijd en het is dan ook belangrijk dat je volledig achter je keuze staat voordat je eraan begint. Wanneer je wel ongeveer weet wat je wilt, maar nog niet precies de puntjes op de i kunt zetten, kan het helpen jouw ideeën eens te bespreken met een tattoo artiest. Een artiest kijkt weer net iets anders naar jouw ideeën en kan je snel vertellen wat wel en niet mogelijk is. Ook wanneer je twijfelt over de plek van jouw tatoeage kan het advies van een tatoeëerder helpen. Niet alle tattoos staan namelijk overal even mooi.

Wanneer de ideeën van de artiest je aanspreken, kan deze je helpen bij het verder ontwerpen van jouw tatoeage. Om dit voor de artiest gemakkelijker te maken is het handig voldoende voorbeelden mee te nemen, zodat de artiest ongeveer weet hoe jouw ontwerp eruit moet gaan zien.

Lees meer