Contact
Bel ons
06 - 13 489 5...
Geen e-mailadres bekend

Lucky Cat Tattoo

132 reviews
Adres: Vughterstraat 277, 5211GE Den Bosch Contact: Toon telefoonnummer

Over Lucky Cat Tattoo

Lucky Cat Tattoo, dé tattoostudio van deze tijd.
Als je hoge eisen hebt voor jou tattoo, dan ben je van harte welkom.

Wil jij ook in een relaxte sfeer getatoeëerd worden dan horen we graag van je. Ons gehele team staat graag voor jou klaar.
Onze studio (200m2) is ruim, licht en open ingericht zodat je je er meteen thuis voelt.

Wil je ons wat vertellen of vragen, dan graag via WhatsApp.
Wij gebruiken géén mail meer.
Lees meer...
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Mijn ervaring delen

132 reviews gevonden voor Lucky Cat Tattoo

Anoniem
Anoniem: Ik heb op 23 januari mijn eerste tatoeage laten zetten bij Kristina .En ik ben super blij met mijn mooie roos ,het is zo mooi gedaan tot in de kleinste details .Niet alleen de professionele houding maar ook de persoonlijke benadering sprak mij erg aan .Ze werken heel hygiënisch en precies.Maar geven je ook een heel goed gevoel en stellen je op je gemak . Bij deze wil ook Kristina nog super bedanken voor het mooie kunstwerk .Ik vind Lucky Cat echt een aanrader.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Nog bedankt voor jouw review (sorry dat de reactie wat langer heeft geduurd, tijdens de Corona hebben we Snizoo niet gecontroleerd), wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Natuurlijk allemaal heel graag gedaan, want hier doen onze tatoeëerders het voor. Mensen blij maken met een tattoo. Mochten we weer wat voor jou kunnen betekenen dan staan we wederom graag voor jou klaar.
Gr. Andries
Martijn.v.D
: Eind augustus 2019 een afspraak gemaakt voor mij eerste tattoo. Op 10 januari 2020 is deze gezet door Marlise --> Lucky Cat Tattoo. Bij binnenkomst kregen mijn vrouw en ik meteen iets te drinken. Daarna werd het ontwerp in verschillende maten gepresenteerd. Het ontwerp zag er precies zo uit als dat ik mij voorgesteld en doorgegeven had.

Ik twijfelde of ik bepaalde siersels (die ik overigens zelf had doorgegeven) er toch wel of niet bij wilde hebben. Uiteindelijk toch besloten om deze niet te laten zetten, want dat kan altijd nog. Gevolg hiervan was dat het ontwerp opnieuw aangepast en uitgeprint moest worden. Er werd door Marlise totaal niet moeilijk gedaan en ze had hier ook alle begrip voor.

Volgens werd, zeer nauwkeurig, de plek van de tattoo bepaald. Hierna ging de naald erin en een uurtje later was het klaar. Tijdens het zetten merk je dat er zeer geconcentreerd gewerkt wordt.

De tattoo is onwijs goed en gedetailleerd gezet. Als ik naar mijn tattoo kijk dan is hij precies zoals ik hem in gedachten had en zoals ik het had uitgelegd, misschien zelfs beter! Ik ben dan ook uiterst tevreden. Ook de uitleg over het onderhouden van je tattoo was duidelijk.

Mijn volgende tattoo staat al in de planning en wederom ga ik terug naar Lucky Cat Tattoo.

Misschien een klein minpuntje, maar dit zou je ook positief kunnen benaderen. De wachtlijst is best lang. Maarja, het gaat om het eindresultaat!

Nogmaals bedankt en tot de volgende!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Vriendelijk, Professioneel, Hygiënisch, Laagdrempelig, Er wordt naar je wensen geluisterd, Geduldig
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Hoi Martijn, dankjewel voor deze mooie en uitgebreide review. Ja dat laatste minpuntje is zo, maar daar ben ik ook aan de andere kant heel trots op, want zoals je al schrijft, ook jij hebt je volgende afspraak al staan. Of wil je hem afstaan aan een ander hihi.
Ik beloof iedereen dat ik zo goed en hard mogelijk blijf werken. Maar of daar de wachttijd minder door wordt, dat weet ik niet. Maar gelukkig ben ik niet de enige bij ons in de studio die mooi werk maakt. Mocht je dus wat eerder willen, vraag eens naar de mogelijkheden.

Groetjes Marlise
Suze Everts
: Mijn eerste tattoo laten zetten vandaag, het moment dat je binnenloopt voel je je gelijk thuis met een heerlijke sfeer en klantvriendelijkheid. de tattoo zelf is echt prachtig en de pijn viel reuze mee :)
Ik ben hartstikke blij met het kunstwerk op mijn arm, en mij ga je denk ik wel vaker zien ;)
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Alles
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Dank je Suze voor de mooie review, ik vond het leuk om de tattoo bij je te maken, precies datgene wat ik gaaf vind om te doen. Tot de volgende.
Marie-José Stampaert
: Vandaag mijn eerste tattoo laten zetten bij Lucky cat????door Kristina. Ik was best zenuwachtig, maar door de professionele aanpak van Kristina was ik al snel op mijn gemak!
Allereerst wordt er samen nog eens kritisch gekeken naar het ontwerp. Hierna wordt de print zorgvuldig op de aangegeven plaats geplakt. Kristina is hierin erg precies, 2,3x overplakken tot het precies goed zit????
Hierna wordt je zo comfortabel mogelijk op de bank neergelegd. De pijn viel me ontzettend mee????
Leuk gekletst met Kristina; wat een lieve, spontane vrouw!
Het eindresultaat mag er wezen, superblij mee!????

Bedankt Kristina en misschien tot een volgende keer????
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Fijne huislijke sfeer, Vrolijke lichte ruimte, Gezellig betrokken medewerkers.
Min- en verbeterpunten
Lucky Cat Tattoo: o wat leuk...heel erg bedankt en ja...misschien tot een volgende keer ;o) groetjes Kristina
Natasja Hurkmans
: Na 2 sessies heb ik 2 hele mooie tattoo's op mijn rug staan, die samen 1 geheel vormen! Ik ben zeer tevreden over de algehele beleving, zelfs bij de 1e kennismaking. Zo belangrijk dat je je zo welkom voelt, en in goede handen bent. Warme sfeer, kei gezellig en zeer goede ervaring! Kristina je hebt kei goed werk afgeleverd, ik ben zeer, zeer tevreden !
Bedankt allemaal voor deze fijne ervaring :-)

Groetjes Natasja Hurkmans
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Te veel om op te noemen eigenlijk, Ga zo door!
Min- en verbeterpunten
Ik heb geen min punten om op te noemen...
Lucky Cat Tattoo: Natasja, wat fijn om te lezen. Danke voor deze mooie woorden. Vond het ook heel leuk om bij jou te kunnen zetten. Heel veel plezier er mee. Kristina
Anoniem
Anoniem: Mijn eerste tattoo laten zetten bij Lucky Cat Tattoo in DenBosch.
Heb voor hun gekozen vanwege de goede reviews en prettige uitstraling van de studio.
Wat ik wilde laten zetten was ik al zeker van wat het moest worden.
Max heeft deze vertaalt in een goede schets waarbij ik al zeer snel tevreden was.
Ook goed meegedacht met wat wel mooi is en wat niet.
Nu ruim 2 weken geleden laten zetten en ben tot zover zeer tevreden.
Max bedankt
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Fijne studio die niet donker is maar juist lekker open.
Min- en verbeterpunten
Geem
Lucky Cat Tattoo: Bedankt voor jou review, leuk om te lezen dat het jou ook goed is bevallen. Mocht ik weer wat voor je kunnen doen dan hoor ik dat graag.
Max.
Anke Pouleijn
: Mijn eerste tatoeage is ongeveer een weekje geleden door Kristina van Lucky Cat gezet en ik ben er echt onwijs blij mee! Een paar maanden geleden ben ik de studio binnengestapt om mijn ideeën te bespreken, deze heeft Kristina omgezet in een heel mooi ontwerp.
De lijnen zijn mooi recht en gelijkmatig. Er hangt een huiselijke gezellige sfeer in de studio waardoor het goed voelt om er binnen te stappen.
Voor een nieuwe tatoeage kom ik hier zeker weer terug!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Sfeer, Hygiëne, Vertrouwen, Vakmanschap!
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Anke, Danke voor de review. Leuk om te lezen dat het zo ervaren is. Natuurlijk sta ik weer graag voor jou klaar. Kristina
Joelle v Aalderen
: Mijn derde tattoo vandaag gekregen bij Lucky cat door Kristina. Ze heeft een prachtig ontwerp voor mij gemaakt en die kundig gezet! Heel veel respect voor hoe zij dit in 5 uur aan een stuk door zo mooi doet! Uiteraard kom ik weer terug voor mijn volgende tattoo. Ik zal Lucky cat aan iedereen aanraden voor de fijne sfeer, goede communicatie en uitstekende tattoos!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Dankjewel Joelle, wederom heel graag gedaan en als er weer een volgende komt help ik je graag. Geniet er maar veel van.
Kristina
René
: Voor mijn eerste tatoeage ben ik naar Lucky cat in Den Bosch gegaan. Ik heb mijn wensen en ideeën achtergelaten en heb meteen een afspraak en een vervolg- / controleafspraak ingepland. Natuurlijk was ik ontzettend benieuwd naar het ontwerp dat Max voor mij zou maken. Toen ik deze geappt kreeg, was ik superblij en kon ik hem, met heel weinig kleine aanpassingen, laten zetten.

Ik voelde me heel erg op mijn gemak in de studio en heb me geen moment zorgen gemaakt over hoe het allemaal zou gaan. Qua pijn viel het me heel erg mee. We namen op tijd pauze en na 4 uur was het klaar.

Max heeft me een supermooie tattoo gegeven! Hij is nu aan het vervellen, dus is hij op het moment niet zo fraai, maar ik ben er enorm blij mee. Heel fijn dat ik nog een vervolgafspraak heb om eventueel wat bij te werken.

In principe staat er geen volgende tatoeage op de planning, maar als dat zou veranderen, ga ik heel graag weer terug naar Lucky cat!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Fijne ontvangst, Heldere communicatie, Goede sfeer in de studio, Deskundige artiesten.
Min- en verbeterpunten
Geen.
Lucky Cat Tattoo: Hé René, thanks voor deze mooie review, wat leuk om te lezen dat ook jij het zo hebt ervaren. Maar weet, je kunt altijd binnen lopen al is het maar voor een kop koffie of thee.

Max
Ilona Dekker
: Ik kwam hier voor mijn eerste tattoo, een kleine op mijn pols. Ik wilde de lijntjes ultradun! Ik voelde me meteen thuis in de studio. Geen donkere muren, maar vrolijke schilderingen en alles was mooi licht. De tattoo is onwijs dun en strak gezet door Marlise en ben er onwijs blij mee!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Hio Ilona, wat een recensie van je. Ik hoop dat je nog steeds zo blij bent met je tattoo, veel plezier ermee.
Anoniem
Anoniem: Uitstekende ervaring ! Kristina heeft een pracht van een rode freesia op mijn schouder vereeuwigd. Ik had gezocht naar een goede tattoo-artist die veel met kleur werkt, en die heb ik zeker gevonden in Kristina. In een paar steekwoorden: getalenteerd, goed voorbereid/“ingelezen” in het onderwerp, kwaliteit, sympathiek. Prettige samenwerking. En errug tevreden met het resultaat. Dank je wel !
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Danke :) wat leuk om te lezen, dankjewel. Heel graag gedaan hoor, vond het erg leuk om te maken. Geniet er maar heel veel van. Mocht ik weer wat voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag.
Kristina
Martijn
: Gister bij Lucky Cat Tattoo geweest voor onze eerste tattoo. Het was rete spannend, maar bij ontvangst snel gerust gesteld door Andries. Wij zijn getatoeëerd door Marlise. Zij heeft 2 geweldige tatoeages gezet. Wij zijn blij met het resultaat. Bedankt voor een prettige ervaring.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Persoonlijk, Nemen de tijd, Huiselijke sfeer, Mooi resultaat
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Hoi Martijn, wat fijn dat het voor jullie een goede ervaring is geweest, wie weet tot een volgende, maar alvast veel plezier met deze tattoos.
Koos van der Spek
: Samen met Marlise mijn concept idee van 2 totaal verschillende elementen die ik samen wilde in één ontwerp verder uitgewerkt tot een persoonlijk ontwerp van mijn tattoo.
Het was even wachten op beschikbaarheid om de tattoo te zetten, maar dit was het wachten meer dan waard. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat. Of beter gezegd, het begin, want m’n schildpad wil in de toekomst wel gezelschap ;-).
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Koos, bedankt voor jou leuke reactie, het was gezellig dus ik wil de uitbreiding graag bij jou maken :) Ik hoor graag van je wanneer de uitbreiding mag plaats vinden.
Marlise
Ilse
: Kristina heeft bij mij een hele mooie bloem (klaproos) getatoeëerd, een cover-up. Nadat ik wat voorbeelden had aangeleverd van wat ik mooi vond, heeft zij een hele mooie tekening gemaakt. Het was meteen goed: precies wat ik in gedachten had! De bloem is echt prachtig geworden, precies zoals de tekening, met mooie kleurtjes en heel strak gezet! Ik ben er heel erg blij mee en krijg hele leuke reacties :) Kortom: een aanrader!
Daarbij is de sfeer in de zaak heel erg fijn en gemoedelijk, ik voelde me er heel erg op mijn gemak. Iedereen is erg aardig! Nogmaals dank je wel Kristina!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: :) Danke, wat leuk om te lezen. Heel graag gedaan hoor, dat is ook het leuke van dit vak iedere dag weer mensen blij maken met een tattoo. Fijn dat ik dat ook voor jou kon betekenen.
Kristina
Yvonne tekent
: Supermooie tattoo gezet door Nena! Eigen ontwerp met veel fijne lijntjes, precies geworden hoe ik het graag wilde. Vooraf goed overleg over wat wel en niet mogelijk was, er werd goed naar mijn wensen geluisterd en goed advies gegeven. Fijne sfeer, supermooi resultaat, héél blij mee!!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Heee Yvonne! aah thanks leuk om te horen!! vond het gezellig! héél veel plezier er mee en tot ziens groetjesss, Nena
Marieke Beumkes
: Vandaag mijn eerste tattoo laten zetten bij lucky cat en het resultaat is super! Erg blij! Relaxte sfeer en leuke mensen ???????? aanrader ???????? Kom zeker nog een keer terug
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Hoi Marieke, bedankt voor de leuke recensie. Ik hoop dat je nog heeeeeeel lang kunt genieten van deze hartslagen-tattoo, en ik hou me zeker aanbevolen voor een volgende. Groetjes, Marlise
Anoniem
Anoniem: Dank je wel Marlise, strakke mooie tattoo. Het was het wachten waard☺️☺️☺️☺️
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Heel graag gedaan
Dorethe Vorstenbosch
: Geweldige shop! Mijn eerste (en direct flink grote) tattoo hier laten zetten.

Kristina maakte een super mooi ontwerp nadat ik een aantal voorbeelden had aangeleverd. Professioneel advies over grootte en kleur. Mijn tip: neem altijd het advies aan, ze weten waar ze over praten!

Er heerst een relaxte sfeer, mooi lichte (vrouwelijke) shop en iedereen is heel vriendelijk en betrokken.

Ook het gave kleurgebruik en het detailwerk bij het tatoeëren zijn grote pluspunten.

Ik kom zeker terug!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Hé Dorethe, wat een leuke review. Dankjewel en natuurlijk dagelijks veel genieten van jou gave tattoo.
Kristina
Mike verhoeven
: Vandaag weer een keer langs geweest en alweer super mooi resultaat! Het is altijd gezellig en je voelt je gelijk thuis vanaf het moment dat je binnen komt. Ik ben altijd erg tevreden en beveel het ook altijd aan bij vrienden. Ze neemt altijd de tijd voor je en zet heel netjes!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Hoi Mike, bedankt voor al die complimenten, ik doe mijn best om voor jou een mooie sleeve te maken. Die gezelligheid daar help je zelf aan mee.Groetjes, Marlise.
Anoniem
Anoniem: Fantastische ervaring gehad bij het zetten van mijn tattoo. Kristina heeft een geweldig resultaat neergezet, strakke lijnen en exact zoals op de tekening. Zeker een aanrader om hierheen te gaan!!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: :) Danke, wat leuk om te lezen. Graag gedaan en heel veel plezier ermee. Als ik weer wat voor je kan betekenen dan hoor ik het graag.
Kristina
Anoniem
Anoniem: Nena, super bedankt voor de mooie strakke tattoo op mijn arm. Het is een unalome met de initialen van mijn kinderen in een hartje. Het ziet er echt heel netjes uit. Ben er heel erg blij mee!!
Groeten Wendy
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Fijne ruimte, Leuke mensen.
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Hoi Wendy! Dankje voor de leuke recentie, fijn om te lezen. Heel graag gedaan! Tot ziens, en heel veel plezier met jouw unalome! groetjes, Nena
Anne
: Kristina heeft de afgelopen 2 weken een geweldige Bengaalse tijger op mijn schouderblad getatoeëerd!
Een aantal maanden geleden kwam ik voor deze tattoo de shop binnen lopen en ben ik geweldig geholpen door Andries en Nena. Ik had het idee om een Bengaalse tijger met blauwe ogen op mijn bovenarm te zetten. Korte tijd later wilde ik toch een andere plek voor die tattoo nen ndigde Kristina mij uit om dat te bespreken in de shop ipv via de telefoon. Met een aantal plaatjes als voorbeeld heeft Kristina uiteindelijk een geweldig ontwerp gemaakt en nog mooier op mijn schouderblad gezet! Het was ondanks dat het wel pijn deed een hele prettige ervaring. Lucky Cat tattoo is een toegankelijke prettige omgeving om geholpen te worden. Goede uitleg en instructies en van tijd tot tijd een lekker bakkie koffie. En het aller belangrijkste: een mooi strak eindresultaat door Kristina gezet! Dankjewel ik ben er enorm blij mee
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Toegankelijk, Open en eerlijk, Prettige sfeer
Min- en verbeterpunten
Ik kan ze niet bedenken
Lucky Cat Tattoo: Hé Anne, dankjewel voor deze mooie review. Super gaaf om te lezen, natuurlijk heel graag gedaan. Ben je eens in onze straat, loop dan binnen, het is altijd leuk om een tattoo terug te zien als deze is genezen. Mocht ik weer iets voor jou mogen betekenen dan hoor ik het graag.
Kristina
Sharon Platter
: Deze week mijn tattoo laten zetten bij Lucky Cat Tattoo's.Het was voor mij mijn tweede tattoo maar mijn eerste ervaring met lucky cat studio. Nena was mijn tattoo artist. Van tevoren heb ik eerst in persoon, en daarna via app contact gehad over het ontwerp. Ik vond de manier van contact per app niet echt fijn, omdat ik het gevoel had niet "goed" mijn aanpassingswensen te kunnen beschrijven, dat zou ik liever persoonlijk ter plekke doen en niet zo kort van tevoren zodat ik er wat langer over kan nadenken. Maar dat is slechts een persoonlijke voorkeur ;-). De communicatie was verder wel gewoon prima!

Op de dag van het zetten werd ik hartelijk verwelkomt door Nena en kreeg een lekker kopje koffie aangeboden. De sfeer was heel relaxed en maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Nena begreep precies hoe ik het graag gezet wilde hebben en plakte de tekening van tevoren in één keer goed! Ook kreeg ik waar nodig uitleg. Het zetten duurde ongeveer een half uurtje en ik ben echt enorm blij met het resultaat! Ik zou iedereen Lucky Cat Tattoo aanraden, maar vooral ook Nena aanraden want ze is een toppertje! #dankjewelNena :)
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Persoonlijke kundige service, Studio ademt creativiteit uit en vooral ook echt betrokkenheid
Min- en verbeterpunten
Communicatie over ontwerp per app. Zou dat liever in persoon in de studio doen.
Lucky Cat Tattoo: Holaaa Sharon! Fijn om te lezen dat je het zo goed hebt ervaren hier, en bedankt voor je complimenten!:) Ik kan begrijpen dat je het minder fijn vind om een tattoo via de app te bespreken, daarom, mocht er een volgende tattoo komen help ik je graag 1 op 1 in de shop, met uiteraard opnieuw een kopje koffie!:) heel veel plezier met jouw tattoo! Groetjes, Nena
Anoniem
Anoniem: Vrijdag 29 Juni heb ik mijn eerste tatoeage laten zetten bij Lucky Cat. Van te voren had ik via de whatsapp al contact gehad en ben er een keer gewoon even binnengelopen en de sfeer voorgeproefd. Uiteindelijk hebben we samen een mooie tatoeage ontworpen. Ik had 2 specifieke eisen die in mijn tatoeage moesten worden verwerkt. En dat is gelukt.

Zodra je binnenkomt voel je je al meteen thuis. Gemoedelijke en ontspannen sfeer, dat is de kracht van Lucky Cat.Je thuis laten voelen in een voor mij onbekende en niet alledaagse omgeving. Geen wonder dat ze het druk hebben. Wie wil dat nou niet?
Nena was degene die bij mij de tatoeage heeft gezet. Haar enthousiasme en liefde voor dit vak gaf mij de rust. Tijdens het zetten van de tatoeage hadden we zelfs dezelfde gedachten, en hebben we de tattoo ietsje anders gelaten dan het ontwerp omdat dit beter voelde op dat moment.

Super blij met het resultaat! en mocht ik ooit de behoefte hebben aan nog 1 of meerdere tatoeages dan is dit het adres waar ik weer naar toe ga
Lucky Cat bedankt voor deze bijzondere ervaring
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Hola!! Super leuk om te horen dat je het zo fijn hebt mogen ervaren hier :) Ik ben het er helemaal mee eens dat hij super gaaf is geworden! Ik zie je graag terug om weer een mooie tattoo voor je te ontwerpen! Groetjes, Nena
Iris Nijholt
: Zaterdag heb ik mijn eerste en tweede tattoo hier laten zetten. Was best wel nerveus voordat ik de shop binnenliep, maar toen ik eenmaal binnen was, ging dat langzaam weg! Het team is supervriendelijk en je wordt goed ontvangen. Ze beantwoorden al je vragen en de resultaten zijn geweldig! Ik ben ontzettend blij met allebei mijn tattoos, ze zien er precies uit zoals ik het in gedachten had. De credits voor de tattoos gaan helemaal naar Nena; ik wou dat ik zo'n talent had! Ik ben ontzettend blij, en mocht er nog eentje bijkomen, ga ik zeker terug :-)
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Fijn ontvangst, Vriendelijk personeel, Geweldig eindresultaat
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: HolaHola Iris! Super leuk om te lezen dat je zo blij bent met je tattoos, en ook credits voor jou voor het lange stil liggen en zitten haha. Mocht je er in de toekomst nog een willen, dan maak ik er graag nog een bij je! :) groetjes, Nena
Nienke Heij
: Vandaag samen met mijn beste vriendin onze tatoos laten zetten onze eersten. Geweldige sfeer in de studio super geholpen, hele vriendelijke en gezellige mensen. En super blij met het resultaat!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Kelly Bijkerk
: Afgelopen weekend, 9 juni, heb ik samen met mijn vriendin een tattoo laten zeten door Kristina, en wow! Zij heeft er echt een kunstwerk van gemaakt! Alhoewel de tattoo's in basis hetzelfde zijn, waren er wat kleine dingen anders. Zij heeft goed naar onze wensen geluisterd en datgene wat wij wilde precies weten te vertalen naar de tattoo. En dan is deze ook nog een superstrak gezet. Alleen maar complimenten!!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Vriendelijk team, Shop heeft een fijne uitstraling, Men neemt de tijd voor je
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Hoi Kelly, dat is leuk om te lezen. Heel graag gedaan, vond het super om bij jullie een (zelfde) tattoo te
plaatsen met toch ieder haar eigen draai. Geniet er maar heel veel van.
Groetjes Kristina.
Marina X
: Ik had al 18 jaar een oude (hele lelijke) tattoo. Hier wilde ik al jaren een andere overheen plaatsen. Wist eigenlijk nooit echt wat ik dan wilde hebben. Nadat we een kindje hebben gekregen, kreeg ik als verassing van mijn man een tattoo cadeau! ???? Heel blij met m’n mooie nieuwe!!! Kristina heeft ‘m geweldig gezet! Heel strak en heel mooi over de andere heen! Een super leuk team, mooie shop, schoon en een hele leuke sfeer! Absoluut DE shop om een tattoo te laten zetten!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Professioneel, Super sfeer, Mooie hygiënische shop!
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: :) ja daar worden we blij van als we dit lezen, fijn dat het jou ook zo goed is bevallen, daar doen we het voor. Ik vond het ook heel leuk om deze upgrade bij jou te maken. Hopelijk geniet je er dagelijks van. Loop eens binnen als je in de buurt bent. Kristina
Anoniem
Anoniem: Tattoo door Nena op m'n bovenbeen gezet. Kei netjes gedaan. Zowel Nena als de rest van het team zijn enorm warm en vriendelijk. Goede sfeer in de zaak.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Anoniem
Anoniem: Thnx Lucky Cat Tattoo en Kristina. Nu m’n kids er ook nog op????
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Gaan we dat toch doen, ik breid het graag voor jou uit.
Doen we samen weer wat moois bedenken.
Groetjes Kristina
Dennis Pattipeilohy
: Gisteren ben ik geholpen door Marlise. Zeer fijne ontvangst. Ik had me gehaast en mocht even eerst lekker bijkomen met een cola. Ik heb er een half jaar op moeten wachten, want er was niet eerder plek. Het wachten was zeker de moeite waard! Ik ben zeer tevreden met resultaat tot nu toe. Even afwachten hoe het geneest, maar alle vertrouwen er in dat het nog mooier zal worden. Het personeel is heel fijn en rustig, echte pro's. Ik werd er ontspannen van tijdens het zetten. Mijn volgende tattoo ga ik zeker weer bij Lucky cat zetten.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Dennis, wat leuk om te lezen, natuurlijk is het van belang dat het mooi word, tenslotte moet jij er voor altijd mee rond lopen. We besteden dan ook alle zorg om er echt iets moois van te maken. En dat jij zo lekker relaxed was, dat helpt daar zeker aan mee.
Tot de volgende zal ik dan maar zeggen.
Groetjes Marlise
Rick Quik
: Gister mijn tattoo laten zetten het was mijn eerste
geholpen door een hele lieven vrouw je wordt op je gemak gesteld bij binnenkomst
ik heb het ervaren als heel goed heel vriendelijk personeel en heel netjes gezet
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Vriendelijk personeel
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Hoi Rick, dankjewel voor jou review, heel graag gedaan. Geniet er veel van.
Groetjes Marlise
Thalja Meurs
: Een fijne sfeer, hygienisch gewerkt en een super resultaat. Er word persoonlijk tijd voor je genomen en alles word netjes afgerond. Super ervaring!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Ja, hoe leuk is het om voor zo'n leuk gezin dit te kunnen maken. Dit zijn altijd heerlijke momenten. Dankjewel voor jullie review en geniet samen maar heel veel van elkaar, en van jullie tattoo. Groetjes Marlise
Erik, Kitty & Sabine
: Vorige maand met 3 personen dezelfde tattoo laten zetten. Alleerst vinden wij het echt super dat wij het ontwerp alledrie heel gaaf vinden! Echt knap om meningen+ideeen van 3 personen in 1 tekening te kunnen verwerken!! En ook het resultaat is geweldig!!! Kristina heeft het echt heel goed gedaan! Ook de sfeer in de salon vonden wij erg fijn, een echte huiskamersfeer. Wij komen zeker terug!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: HiHi graag gedaan hoor, ik vond het ook geweldig om het voor jullie te kunnen maken.
Geniet samen van jullie tattoo, al zeg ik het zelf het is een geweldig mooi aandenken.
Kristina
Anoniem
Anoniem: Vandaag deze tattoo's laten zetten. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd echt de tijd genomen om je wensen te bespreken. De tattoo's hebben mooie dunne en strakke lijntjes! Ben er erg blij mee, vooral ook omdat de tatoeages voor mij een speciale betekenis hebben. De volgende keer zou ik zeker weer naar Lucky Cat Tattoo gaan! Aanrader. Heel erg bedankt Kristina!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Vriendelijk, Fijne ruimte, Gezellig, Professioneel
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Dankjewel voor jullie leuke review, wat leuk dat jullie ook jullie foto's er bij hebben gezet. Ik kan alleen maar zeggen heel graag gedaan. Geniet van jullie tattoos.

Groetjes Kristina
Anoniem
Anoniem: Vandaag mijn tattoo laten zetten bij Marlise. Echt super blij mee, heel klantvriendelijk en lief. Mooie strakke lijnen!! Ik kom hier zeker vaker terug :)
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Geen
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Dankjewel voor jou review, heel graag gedaan, en je bent van harte welkom ook voor jou volgende.

Marlise
Robin baaijens
: Gisteren mijn tattoo wezen zetten en hij is echt super prachtig geworden hier ga ik zeker terug voor mijn volgende tattoo een super fijne sfeer ook heel gezellig
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Lucky Cat Tattoo: Robin, dankjewel. Ik vond het ook heel erg gezellig en leuk om bij jou te maken.
Geniet maar heel veel van jou wolf.
Groetjes Kristina
Anoniem
Anoniem: Met het eindresultaat van mijn tattoo ben ik meer dan tevreden. De tattoo is netjes gezet en het ontwerp vind ik geweldig.

De uitstraling van Lucky Cat Tattoo is modern en knus, je voelt je meteen thuis.

Heel vriendelijk personeel die goed naar je wensen luisteren. Dit is aan het eindresultaat van de tattoo dan ook te zien.

Voor mijn volgende tattoo zal ik zeker weer bij jullie binnen lopen om een afspraak te maken.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Je voelt je meteen thuis door de leuke sfeer en het vriendelijke personeel.
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Dankjewel voor jou mooie woorden, wat leuk om te lezen. Super dat je er zo blij mee bent, een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Geniet er maar heel veel van.
Groetjes Marlise
Sophie de Goei
: Zojuist heb ik mijn derde tattoo laten zetten bij Lucky Dat tattoo. Hij is wederom fantastisch mooi geworden. De lijnen worden strak gezet door aardige, ervaren medewerkers. Deze shop is een aanrader voor iedereen!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Klantgerichtheid, Professionaliteit, Gezelligheid, Openheid.
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Hé Sophie, :) wat leuk om te lezen. Ik vond het ook heel leuk om het voor jou te bedenken en te maken. En natuurlijk sta ik weer graag voor jou klaar.
Tot een volgende keer.
Groetjes Kristina
Anoniem
Anoniem: Mijn eerste tattoo laten zetten. Hij is geweldig geworden.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Sharon van der Heijden
: Afgelopen vrijdag avond mijn eerste tattoo laten zetten door Marlise en ik ben er zeer tevreden over. Hij is netjes gezet, mooie strakke lijnen en precies zoals ik hem gewild had. Fijne sfeer in de studio, mooie uitstraling en vriendelijke medewerkers. Als ik nog eens een tattoo neem, zal ik zeker weer terug gaan naar Lucky cat. Echt een aanrader om daar je tattoo te laten zetten.
Bedankt Marlise voor het zetten van dit prachtige werk. Ik ben zeer tevreden!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Fijne sfeer, Mooie rustige shop.
Min- en verbeterpunten
Geen
Lucky Cat Tattoo: Sharon, dankjewel voor jou leuke reactie. En mocht er weer een willen dan sta ik weer graag voor jou klaar. Heel veel plezier met jou eerste tattoo :)
Marlise
Alysha van Vuren
: Woensdag 27 september 2017 heb ik mijn eerste tattoo laten zetten. Dit was erg spannend, maar ik werd goed op mijn gemak gesteld. Ik had eerder al een eigen ontwerp meegegeven en deze is mooi strak uitgetekend. Vervolgens mooi op mijn enkel gezet. Erg blij mee! Voor een eventueel volgende tattoo, zou ik weer naar Lucky Cat gaan.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Enthousiast, Open, Comfortabel
Min- en verbeterpunten
Geen
Liza Broeren
: Afgelopen woensdag naar Lucky cat geweest. Daar hangt een heerlijke sfeer en ze nemen echt de tijd voor je. Begonnen met een glaasje drinken en een kopje koffie en daarna in de stoel gaan zitten. De shop heeft een fijne uitstraling en je wordt ontzettend goed geholpen. Het eindresultaat was ook top. Mocht er een nieuwe tattoo komen zal ik altijd terug gaan naar lucky cat tattoo!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Vriendelijkheid, Uitstraling, Sfeer
Min- en verbeterpunten
Geen
Annabel
: Ik heb hier vandaag mijn tattoo laten zetten. Het is niet mijn eerste maar de shop was echt ontzettend fijn! Ik voelde me super op mijn gemak en het eindresultaat is ook echt heel erg mooi! Ik ga zeker terug voor een volgende tattoo!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Anoniem
Anoniem: Eerste en tweede tattoo laten zetten bij Lucky Cat Tatto. Super tevreden mee!
Voelde me er meteen op mijn gemak! Als er een volgende komt, laat ik hem 100% zeker weer hier zetten. Erg strakke lijnen ook!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Super strakke lijnen
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Marlise.heeft een heel mooie tatoeage voor mij ontworpen en gezet. Ben er heel blij mee :) . Heb me er lang op verheugd en het resultaat is werkelijk verbluffend mooi.
De sfeer is ook heel plezierig. En ondanks dat ik wel 4 uur geweest ben, leek de tijd snel voorbij te gaan.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Sfeer.., Kwaliteit.
Min- en verbeterpunten
Geen
Jan Fleuren
: Vrijdag 23 juni een nieuwe tattoo laten zetten. Kristina was de artist die een super ontwerp voor me gemaakt had. Kristina heeft ook de tattoo gemaakt en ik ben er super tevreden over. Echt strak precies zoals ik het wilde. Kristina nogmaals heel erg bedankt.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Gezellig, Open en uitnodigende shop.
Min- en verbeterpunten
Geen
Jacqueline van Iperen
: Super gave tattoo laten zetten ....mijn eerste....lieve mensen wordt erg op je gemak gesteld ...erg strakke lijnen !!! Erg blij mee thanxxxx katrina
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Peedeelicious
: Bewust de keuze genomen om voor mijn eerste tattoo naar Lucky Cat te gaan. Professioneel en vriendelijk geholpen. Het ontwerp dat ik had is wat aangepast en persoonlijker gemaakt.
Een open en toegankelijke sfeer waar iedereen zich op zijn gemak zou voelen.
Maar vooral erg tevreden over het eindresultaat. De tattoo is met veel aandacht en precisie aangebracht. Zonder woorden werd begrepen welke emoties achter mijn verhaal zaten.
Wat wil je nog meer..?
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Anoniem
Anoniem: 2,5 jaar geden heb ik bij LCT een grote tattoo op mijn zij laten zetten. Al gauw bleek dat deze te diep was neergezet. De lijnen werden direct vaag en lelijk.

De eigenaresse heeft het bekeken en kwam tot de conclusie dat het aan mijn huid lag ("allergische reactie", zoals zij het noemde.) Volgens haar bestaat er niet zoiets als te diep tatoeëren. Het lag niet aan haar, maar aan mijn huid. Aldus Marlise.

Hertatoeëren leek haar geen goed idee. Wel zou ik teruggebeld worden voor een refund. Het is nu 2 maanden later, en ik heb nog steeds niks van d'r gehoord.

Ondertussen heb ik het bij een tattoo kunstenaar laten retoucheren, die er wel verstand van heeft. Het resultaat is prachtig, het tatoeëren zelf was minder pijnlijk en de genezing verliep ook veel spoediger.

Slechte service bij Lucky Cat Tattoo. Zo ga je niet met klanten om.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Meer resultaten...
Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
Geopend van 10:00 tot 18:00

Aanvullende info

Acties

Specialiteiten

Specialisatie van heel klein en fijn werk tot complete sleeves, Lucky Cat Tattoo de tattoostudio van deze tijd, All round Tattoo Studio, Maori, Dot-Art, Black & Grey, Full color, Watercolor, Trash polka, Neo Traditional, Old School, New School, Kleine details, Traditional, Polynesian, Tribal, Chicano, Geometric, Geometrisch, Semi realistisch, Modern dot, Realistisch, Aquarel, Urban trash, Polka trash, Minimalistisch

Faciliteiten

Rolstoel toegankelijk, Toilet aanwezig, Gratis koffie thee of frisdrank, Meerdere stoelen, Gratis Wi-Fi, Profesionele stoelen, Gratis bus vervoer naar transferiums of trein, Bushalte op 25m afstand, Centrum van s-Hertogenbosch, Gelegen in de langste en gezelligste winkelstraat van s-Hertogenbosch

Betaalmiddelen