Smooth Sailing Tattoo

3 reviews
Adres: Gelkingestraat 35, 9711NB Groningen Contact: Toon telefoonnummerE-mail sturen

Is dit jouw bedrijf? Beheer nu jouw Snizoo pagina!

Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Mijn ervaring delen

3 reviews gevonden voor Smooth Sailing Tattoo

Femke s
: Echt helemaal super! Al jaren zat ik te denken wat mijn eerste tattoo zou moeten worden. In de eerste instantie had ik een idee met een hoop elementen. Paul maakte een prachtige schets met alles wat ik graag wou. De ochtend dat de tattoo gezet werd bedacht ik me toch nog. Ik was bang dat ik hem te groot en te druk zou gaan vinden dus heb het idee helemaal omgegooid en toch een andere tattoo gevraagd. Paul was super flexibel en ontzettend aardig. Hij vond dat ik me zeker moest voelen en vond het dus geen probleem om last minute te switchen.
Best spannend een eerste tattoo maar Paul geeft je een goed gevoel. Geen opschepper of grote verhalen verteller. Gewoon down to earth!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Max MB
: Ik was al zeker zo'n 7 jaar (vanaf mijn 15e) aan het dubben over tattoo's, ik wilde niet zomaar in t wilde weg een plaatje hebben, er moest een betekenis achter zitten, in mijn geval heb ik daarvoor meer dan genoeg om een mooi plaatje van te maken, mn eerste zou voor mijn overleden vader worden, die er sinds mijn 3e niet meer mocht zijn, toen ook mijn geweldige stiefvader overleed begin dit jaar, wist ik meteen wat ik wilde, en ook waar, bij Smooth Sailing slash Freebooter Tattoo, want ik raakte aan de praat met Wilco Ronda en niet Paul zelf...ze zitten daar samen en Paul was druk en Wilco druk en nieuwschierig haha Na uitgelegd te hebben waar ik naar zocht en wat ik wilde, was ik overtuigd en maakte mijn eerste afspraak, het ontwerp was verbluffend en precies wat ik bedoelde en zolang naar had gezocht. Daarnaast is de opdracht perfect uitgevoerd, krijg alleen maar positieve reacties op zijn werk en ben dus heel trots! Paul wil ik ook nog een opdracht geven, want ben ook fan van zijn werk, maar Wilco is toch echt mn favoriet, omdat ik me geen mooier eerbetoon aan mijn vaders had kunnen wensen als wat hij gemaakt heeft. en je eerste tattoo is net zo bijzonder als je eerste partner, tenminste zo is t voor mij wel :p
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
FG van Gils
: ga er een keer na toe en je weet waar om kom zelf uit alphen aan den rijn ga samen met mijn zoon zit 3uur in de trein maar hebben het er graag voor over tis gewoon thuis komen!
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio