Mijn ervaring delen

11 tattoo shops in regio Sittard gevonden

Inkspiration Tattoo shop

135 reviews
Gulickstraat 11 5931LA TegelenLimburg
Anoniem
Helemaal super! (15-10-2019)

Easy Going Tattoos

9 reviews
Maaslaan 58 A 6163KL GeleenLimburg
Anoniem
Wat ben ik blij dat ik haar gevonden heb. Ze neemt alle tijd om de tattoo te bespreken. Dan komt de grote dag en mag deze gezet worden, ze werkt heel sekuur en best snel door, wanneer je even n pauze wilt dan kan dat En wat heeft ze deze mooi gezet, dankjewel Agnes, ben er super tevreden over, tot de volgende zou ik zeggen. (01-08-2018)

Tattoo Perez and Permanente Make-Up

21 reviews
Clavecymbelstraat 6 6217CT MaastrichtLimburg
Peter
Superblij met mijn eerste, prachtige tattoo!! Heel mooi gedaan door Patricia!! Die hier en daar ook nog zelf haar input heeft toegebracht TOPPIE!!! Een echte aanrader, mijn vrouw is er ook voor permanent makeup geweest, en ook zei is supertevreden!!! (21-01-2017)

Staal en Inkt

3 reviews
Akerstraat 3A 6411GV HeerlenLimburg
Frank
Super shop, professionele mensen, voelde me meteen thuis, Heb eeen tattoo laten bijwerken en ga zeker terug voor een nieuwe !!! Kort gezegd is dit mijn shop,!!!,! (20-02-2018)

Lady Luck

7 reviews
Kromstraat 28A 6001CX WeertLimburg
Desy
Heel fijne meiden hygiënisch en goeie zorg en service Zeker 'n aanrader top Tot de volgende keer (30-04-2018)

Go Nuts Tattoo

7 reviews
Nuinhofstraat 17 6361BA NuthLimburg
Katja
Ik heb onlangs mijn tattoo laten zetten door Claudia. Ik ben er heel erg tevreden over. Claudia is erg kundig. Ze stelt je op je gemak en is altijd in voor een praatje. Ook de nacontrole die door haar wordt gedaan, vind ik een super service. Wil je een tattoo twijfel niet waar je gaat, ga gerust naar Go Nuts Tattoo. Blijf zo doorgaan Claudia, gr. Katja (03-01-2018)

Ink Fever studio

3 reviews
Past. Scheeperstraat 12A 6374HS LandgraafLimburg
Rob
Mijn eerste tattoo laten zetten door Mark. Hij heeft van wat losse ideeën in mijn hoofd een heel mooi geheel gemaakt. Heel tevreden met het eindresultaat.Erg goed met schaduwen. Zal hem zeker aanraden bij anderen. (29-11-2017)

Ink & Iron Tattoo

30 reviews
Hoeverstraat 38 5563AJ WesterhovenNoord-Brabant
Johnny
Ik ben zeer tevreden over de tattoo kunst & vakmanschap van Frank top vent (03-11-2015)

Tattoo Helma

9 reviews
Rumpenerstraat 21A 6443CA BrunssumLimburg
Margot
Een tattoo ervaring bij helma tattoo. Ikzelf ben meegegaan als steun. Want tja, het is een lange zit en het doet ff pijn. We hadden om twee uur een afspraak in Brunssum. Tja enorm ver, dus een hotel in de buurt voor twee dagen ivm de grootte van de tattoo. Wij zijn graag op tijd dus waren we om kwart voor twee aanwezig. De dame die open deed zei dat mevr er nog... (18-04-2016)

The Hand of God Tattoo

3 reviews
Rumpenerstraat 68 6443CG BrunssumLimburg
Michelle
Paul God verstaat zijn vak! De mooiste tattoo die ik heb, is door hem gezet. Hij is prettig in de omgang, werkt snel en nauwkeurig en laat de keuze uiteindelijk aan jezelf. Hij adviseert wel, maar dringt niet op en dat vind ik heel belangrijk. (29-09-2014)

LastPort Tattoo Parlor

3 reviews
Brusselsestraat 29 6211PB MaastrichtLimburg
Samantha
Ik heb op mijn linker pols de naam van mijn zusje laten tatoeëren. En omdat dit mijn eerste tattoo was wist ik wel waar ik hem wou laten tatoeëren. De plek was ook goed alleen kreeg ik nog wat extra tips die ik ook hem aangenomen. Waar ik nu super te vrede mee ben. Ik was nog al zenuwachtig maar werd daar erg goed in begeleid. Als ik me slecht zou voelen moest ik... (25-04-2013)