Contact
Bel ons
0181 - 84 37 ...
Mail ons
info@a4l...

Art 4 Life

3 reviews
Adres: Voorstraat 49, 3201BA Spijkenisse Contact: Toon telefoonnummerE-mail sturen

Over Art 4 Life

Art 4 Life is à professional Tattoo Studio located in the City of Spijkenisse the Studio was opened in 2005. We hope to see you soon Art4Life Crew
Lees meer...
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Mijn ervaring delen

3 reviews gevonden voor Art 4 Life

Brenda
: Ik heb vorig jaar een tattoo laten zetten bij art for live in spijkenisse en mocht gratis 1x laten bijwerken. Nu ben ik daar geweest en zou ik toch moeten betalen voor het bijwerken want degene die mijn tattoo destijds heeft gezet zou daar niet meer werken. Ik mocht wel een afspraak maken om mijn tattoo tegen betalig bij te laten werken maar als er dan een klant zou komen die meer zou betalen als ik dan had die voorrang omdat dat een ' betalende klant zou zijn' echt belachelijk dus. Ik vind het is 1 bedrijf en als er afspraken worden gemaakt en een medewerker gaat daar weg dan moet je als bedrijf je afspraken nakomen. En omdat ik zogezegd minder betaal om bij te laten werken als iemand die een nieuwe tattoo komt zetten moet ik wachten. En dat terwijl ik ook gewoon 150 euro heb betaald voor mijn (hele kleine) tattoo. Maar dit is dus hoe art for live met hun klanten omgaat. Als je komt om een tattoo te zetten en flink betaald, zijn ze heel aardig maar owee als je zogenaamd gratis terug mag komen om het te laten bijwerken dan zijn ze onbeschoft en hebben ze overal smoesjes voor die nergens op slaan.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Mooie tattoo
Min- en verbeterpunten
Slechte klantvriendelijkheid, Zelfs onbeschoft.
Anoniem
Anoniem: Me zus had een ingeving ,Kom Ik wil een tattoo
Ze was heel erg nerveus,maar is uiteindelijk goed gekomen ,echt zo aardig idereen.
Tattoo heel mooi geworden , echt super !
Thx .
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Anoniem
Anoniem: Vandaag mijn nieuwe tattoo laten zetten bij art4life. 5 uur geduurt en resultaat is perfect.
Zowel de phoenix als de namen zijn heel mooi geworden. Ik was niet makkelijk voordat het ontwerp voldoende was echter zonder klagen werd het iedere keer veranderd.
De shop is makkelijk bereikbaar en is zeer schoon. Dit keer was er een artist vanuit Colombia, Alvaro, welke mijn tattoo uiteindelijk heeft geplaatst. 2 thumbs up. Ik ben zeer tevreden en blij. Tijdens de koffie pauze bleek de suiker op te zijn. Deze werd direct gehaald. Helemaal top.
Klantvriendelijkheid
Eindresultaat tattoo
Hygiëne
Uitstraling van de studio
Pluspunten
Zeer geduldig, Vriendelijk, En professioneel.
Min- en verbeterpunten
Minder volle agenda :-)
Ma
Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
Geopend van 11:00 tot 20:00