Siwocco Wellness

2 reviews
Adres: Spuiweg 138, 3311GW Dordrecht Contact: Toon telefoonnummerE-mail sturen

Is dit jouw bedrijf? Beheer nu jouw Snizoo pagina!

Klantvriendelijkheid
Aanbod
Hygiëne
Totale ervaring
Mijn ervaring delen

2 reviews gevonden voor Siwocco Wellness

Henk
: Ik bezoek al jaren massage salons. Toen ik bij Pla kwam van Siwocco was ik blij eindelijk een goede en nette salon te hebben gevonden voor mannen en vrouwen en nog in de buurt ook.
Ik kom er nu al vier jaar om de drie maanden.
Pla luistert naar je klachten en doseert vervolgens de massage zoals jij hem het prettigst vind. Ik hou van een stevige massage. Die voel je dan ook goed maar dan loop je wel weer heerlijk ontspannen naar huis. Verder is wat de andere klant schrijft in zijn review zoals ik het ook beleef. Gewoon een top salon. Ja je kan ook Thaise massages vinden voor 40 of 50 euro. En dat heb ik ook gedaan tussendoor andere geprobeerd en dan baal ik telkens weer. Goedkoper kan wel maar beter niet!!!
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Hygiëne
Totale ervaring
Pluspunten
Altijd weer helemaal tevreden en ontspannen naar huis. Salon is pas gerestyled en nog mooier geworden.
Min- en verbeterpunten
Geen
Anoniem
Anoniem: Als er ergens één mooie, schone en echt goede traditioneel thaise massagewinkel is, dan is het wel Siwocco in Dordrecht. Hier gaat het echt om het welbevinden van de klant. Ik ben er elke keer weer gastvrij ontvangen, met een kopje thee, en... rust. Na het douchen in een keurige badkamer elke keer weer een topmassage. De kamers zijn ruim, schoon, rustig en mooi ingericht. Vooral Pla is zowel een uitstekende masseuse als een warm persoon met een luisterend oor. Na de massage opnieuw desgewenst douchen en thee. Rust! Aandacht is hier het sleutelwoord!. Pluspunten: de massages (voet, thais en aroma: alledrie goed!), de rust en aandacht (geen herrie, telefoons, onderling gedoe), de hartelijkheid en er wordt niet te strak op de klok gekeken.
Minpuntjes: Misschien wat prijzig maar gelet op het gebodene toch wel in balans. Jammer van de beperkte grootte van de badjassen (of ligt dat aan mijn omvang?, haha) In de buurt is het betaald parkeren (wel altijd plek)
Klantvriendelijkheid
Aanbod
Hygiëne
Totale ervaring