Zakelijke informatie

Wat doet Snizoo?

Snizoo helpt je om de kwaliteiten van jouw bedrijf aan potentiële klanten te tonen. Hierbij spelen reviews een belangrijke rol. Uit onderzoek blijkt namelijk dat al 85% van de consumenten reviews leest, voordat zij een aankoop doen.

Omdat online reviews een bedrijf kunnen "maken of kraken" heeft Snizoo diverse beveiligingen en regels om nepreviews te voorkomen. Daarnaast kun je altijd reageren op jouw reviews en maken we het verzamelen ervan heel gemakkelijk!

  • Tattoo Shops
  • Rijscholen

Wat kan ik met Snizoo?

Met Snizoo kun je meer klanten aantrekken, zonder je druk te hoeven maken om je posities in Google. Door het lezen van jouw reviews en de informatie op je Snizoo pagina, kiezen mensen heel specifiek voor jouw tattoo shop. Snizoo helpt je dus niet alleen aan meer klanten, maar zorgt ook voor de juiste klanten!

Daarnaast helpen de reviews op Snizoo om je online reputatie te vergroten. Dit beïnvloedt ook hoe effectief jouw mond-tot-mondreclame is. Klanten vertellen elkaar immers hoe geweldig ze jou vinden. Anderen horen dit en gaan online op zoek naar bevestiging. Google maar eens op jouw shopnaam en plaats; wedden dat jouw Snizoo pagina er tussen staat?!

Wat kost Snizoo mij?

Je kunt jouw tattoo shop gratis aanmelden bij Snizoo. Snizoo biedt verschillende pakketten aan om jouw pagina uitgebreider te beheren.

Beperkt

Het beperkte pakket is gratis. Je kunt hiermee beperkt informatie invullen en je kunt reageren op jouw reviews.

Basis

Met het Basispakket kom je hoger in de zoekresultaten, plaats je foto’s en andere bedrijfsinformatie en staan er geen concurrenten op jouw pagina. Het Basispakket kost je slechts 24 euro per maand.

Professioneel (Aanbevolen)

Met dit pakket heb je alle voordelen van het basispakket. Daarnaast ontvang je € 50,- advertentietegoed per maand. Het Professioneel pakket kost 48 euro per maand.

Wat levert het me op?

Wat Snizoo jou oplevert, ligt helemaal aan jouw prijzen. Vraag jezelf af wat een gemiddelde klant opbrengt en vergelijk dat met onze tarieven. Tel maar uit je winst!

Met jouw reviews kun je al snel 23% meer klanten uit jouw mond-tot-mondreclame halen. Ons gratis promotiepakket, dat je tijdens het aanmelden kunt aanvragen, helpt je om gemakkelijk reviews te verzamelen.

Wat kan ik met Snizoo?

Met Snizoo kun je zonder risico meer leerlingen aantrekken. En dat zonder je druk te hoeven maken om de vindbaarheid van jouw bedrijf op internet. Door het lezen van jouw reviews en de informatie op je Snizoo pagina, kiezen leerlingen heel specifiek voor jouw rijschool.

Daarnaast helpen de reviews op Snizoo om je online reputatie te vergroten. Dit beïnvloedt ook hoe effectief jouw mond-tot-mondreclame is. Rijscholen krijgen vaak nieuwe leerlingen "via via". Oud-leerlingen vertellen vaak door hoe prettig zij jouw rijlessen vonden. Anderen horen dit en gaan online op zoek naar bevestiging. Google maar eens op jouw rijschoolnaam en plaats; wedden dat jouw Snizoo pagina er tussen staat?!

Wat kost Snizoo mij?

Aanmelden van jouw rijschool bij Snizoo is geheel gratis. Je ontvangt van ons dus nooit een factuur. Op Snizoo kunnen bezoekers direct een les of lespakket boeken.

Les boeken

De prijs die je voor een proef-/intakeles rekent, betaalt de leerling aan Snizoo. Dit bedrag houden wij als vergoeding. Bied je de les gratis aan, dan boekt de leerling twee lessen voor de prijs van één. De rest van de opleiding betaalt de leerling aan jou.

Pakket boeken

De leerling betaalt een klein deel van de pakketprijs (8 procent) aan Snizoo. Dit houden wij als vergoeding. Je hoeft verder niets aan Snizoo te betalen. De rest van de pakketprijs is voor jou en regel je direct met de leerling.

Wat levert het me op?

Wat Snizoo jou oplevert, ligt helemaal aan hoe je de pagina invult en hoe je omgaat met het verzamelen van reviews. Hoe meer je van jouw pagina invult, hoe meer potentiële leerlingen over jouw bedrijf te weten kunnen komen.

Door actief reviews te verzamelen en door op reviews te reageren kun je al snel 23% meer leerlingen uit jouw mond-tot-mondreclame halen. Ons gratis promotiepakket, dat je tijdens het aanmelden kunt aanvragen, helpt je om gemakkelijk reviews te verzamelen.

Heb je nog vragen voordat je aan de slag kunt? Stuur gerust een e-mail naar sales@snizoo.nl. Dan helpen wij je graag op weg.


Adverteren op Snizoo

Binnen het tattoo gedeelte van de website is het mogelijk om te adverteren. Tattoo shops kunnen hun Snizoo pagina extra onder de aandacht brengen met het interne advertentiesysteem. Voor overige bedrijven zijn er diverse advertentiemogelijkheden en is er een tarievenkaart beschikbaar. Interesse om te adverteren? Stuur dan een e-mail naar sales@snizoo.nl.